...Sac de 10 KG Kraft. Utilizare intenționată: 1 kg de amestec pentru tort Sudem Velvet, adăugați 250 ml apă, 300 ml ulei și 250 gr (5 ouă) care se bat în mixer timp de 5 minute. Produsul obținut se coace la 180 °C timp de 40-45 de minute. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat.
... ingrediente: hibiscus, soc și rooibos pentru a învălui acest panou de arome.
Calypso este o bere cu adevărat savuroasă, unde combinația ingredientelor aduce o profunzime a gustului plină de nuanțe. Cireașa de pe tort, nu este dulce.
...Tortcu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop de glucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină de porumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
...
Potențial de păstrare: De consumat în termen de 3 ani
Asocieri gastronomice: Ideal ca aperitiv, în cocktailuri și cu deserturi.
Tort de vară cu migdale, nectarini, caise și zmeură
Tăiere: Guyot dublu
Altitudine: 100 la 120 m...
... maturate separat în tancuri timp de câteva luni înainte de îmbuteliere.
DEGUSTARE
Un Pinot Noir proaspăt și elegant, cu arome de zmeură și cireșe.
În gură, dezvăluie taninuri fine și discrete. Va fi companionul ideal pentru picnic-ul dumneavoastră, o milaneză de vițel, o pasăre sau chiar un tortcu cireșe și ciocolată.
Ideal servit la 12°C-14°C...
... inginerii chimici din departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Produsele noastre sunt concepute de echipa noastră de R&D și maeștri patiseri, îmbunătățind continuu produsele pe care le fabricăm. Puteți găsi produsele dorite, suntem pregătiți să le exportăm. Amestecuri pudră (cremă, tort, macaron, coacere, tort de catifea); ciocolată de învelire; cocolini; chocorocks (mate, lucioase, amare...