Italia, Giuliano
...Cheesecake cu zmeură Cod: TRG008 Diametru: 24 cm...
...Sac de 10 KG Kraft. Utilizare intenționată: 1 kg de amestec pentru tort Sudem Velvet, adăugați 250 ml apă, 300 ml ulei și 250 gr (5 ouă) care se bat în mixer timp de 5 minute. Produsul obținut se coace la 180 °C timp de 40-45 de minute. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat.
Franța, Strasbourg
... ingrediente: hibiscus, soc și rooibos pentru a învălui acest panou de arome. Calypso este o bere cu adevărat savuroasă, unde combinația ingredientelor aduce o profunzime a gustului plină de nuanțe. Cireașa de pe tort, nu este dulce.
Franța, Malataverne
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop de glucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină de porumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
...O combinație unică de bază de biscuiți, umplutură de zmeură reală și cremă de cheesecake care se reunesc într-un gust delicios.
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză - fructoză, gem - fructe 21% / afine 15%, zmeură 15%,<br>căpșuni 10%, mure 5%, zahăr, apă potabilă, pectină, acid citric, sorbat de potasiu, aromă - afine, zmeură, căpșuni, mure / glazură de cacao (zahăr, grăsime de palmier hidrogenată complet rafinată, pudră de cacao 5% 10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitina de soia, aromă: vanilie, sare), ulei de floarea-soarelui, miere 1%, îndulcitori: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Franța, Lys Haut Layon
... Potențial de păstrare: De consumat în termen de 3 ani Asocieri gastronomice: Ideal ca aperitiv, în cocktailuri și cu deserturi. Tort de vară cu migdale, nectarini, caise și zmeură Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Franța, Saint Cannat
... maturate separat în tancuri timp de câteva luni înainte de îmbuteliere. DEGUSTARE Un Pinot Noir proaspăt și elegant, cu arome de zmeură și cireșe. În gură, dezvăluie taninuri fine și discrete. Va fi companionul ideal pentru picnic-ul dumneavoastră, o milaneză de vițel, o pasăre sau chiar un tort cu cireșe și ciocolată. Ideal servit la 12°C-14°C...
... inginerii chimici din departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Produsele noastre sunt concepute de echipa noastră de R&D și maeștri patiseri, îmbunătățind continuu produsele pe care le fabricăm. Puteți găsi produsele dorite, suntem pregătiți să le exportăm. Amestecuri pudră (cremă, tort, macaron, coacere, tort de catifea); ciocolată de învelire; cocolini; chocorocks (mate, lucioase, amare...
Țările populare pentru acest termen de căutare