Franța, Strasbourg
... ingrediente: hibiscus, soc și rooibos pentru a învălui acest panou de arome. Calypso este o bere cu adevărat savuroasă, unde combinația ingredientelor aduce o profunzime a gustului plină de nuanțe. Cireașa de pe tort, nu este dulce.
Franța, Malataverne
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop de glucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină de porumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
Franța, Lys Haut Layon
... Potențial de păstrare: De consumat în termen de 3 ani Asocieri gastronomice: Ideal ca aperitiv, în cocktailuri și cu deserturi. Tort de vară cu migdale, nectarini, caise și zmeură Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Franța, Saint Cannat
... maturate separat în tancuri timp de câteva luni înainte de îmbuteliere. DEGUSTARE Un Pinot Noir proaspăt și elegant, cu arome de zmeură și cireșe. În gură, dezvăluie taninuri fine și discrete. Va fi companionul ideal pentru picnic-ul dumneavoastră, o milaneză de vițel, o pasăre sau chiar un tort cu cireșe și ciocolată. Ideal servit la 12°C-14°C...
Țările populare pentru acest termen de căutare