Troguri pentru fântâni la comandă sau fântâni din bolovani – aproape totul este posibil!
Datorită carierei noastre proprii, vă putem oferi troguri pe...
JÄGER este specialistul în puțuri de lumină, disponibile în dimensiuni standard sau ca soluții personalizate. Linia de produse KLS se remarcă prin sup...
Mercedes Benz 2629 AK Echipament de Foraj
Wirth ECO 1 cu Masă Rotativă de 419 mm
Propulsie 6x6 / Traction Integrală
Echipament de Foraj cu Spălare și ...
Le GuaSha se traduce literal ca gua = "a scrijeli" și sha = "boală". Inițial, Gua Sha este un instrument folosit în Medicina Tradițională Chineză pent...
Pommade încălzitoare cu cânepă India Cosmetics pe bază de ulei de cânepă pentru mușchi și articulații.
Pommadea cu ulei de cânepă organic presat la re...
Fântânile pe care le creăm sunt construite conform utilizării lor intenționate. Spațiul anular este umplut cu pietriș filtrant sau material de etanșar...
Fose compozite - soluția de încredere pentru sistemele inginerești
Compania noastră oferă o soluție avansată în domeniul sistemelor inginerești - fos...
Bulgurul gros este o varietate de grâu spart care a fost pre-gătit, uscat și tăiat în bucăți mai mari, ceea ce îi conferă o textură mai robustă și mai...
Pentru cafea cu un gust rotund, un aromă puternică și un gust plăcut de lungă durată. Un produs clasic pentru toți.
Disponibil în:
250g măcinat pentru...
Dezinfectare
Este important să știm diferența dintre curățare și dezinfectare.
Dezinfectarea se bazează pe tehnica de igienizare care are ca scop di...
Fugile din industrie, precum și cele din podelele comerciale, necesită, în general, întreținere și trebuie să fie verificate regulat. Acest lucru gene...
Conform unei legende, afinul își datorează numele vechiului cuvânt arab "berber" - "scoică". Astfel, vindecătorii din Antichitate au numit această pla...
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
UTILIZARE
La contactul cu apa, săpunul eliberează o spumă onctuoasă și ușoară, care lasă pielea flexibilă, mo...
Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cu sare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardei iute, este ar...