Spania, Guijuelo (salamanca)
... sezoane. Cu un conținut de acid oleic de peste 56% și un proces de maturare lent în cea mai bună pivniță de granit a noastră, sub supravegherea maeștrilor noștri în șuncă, timp de peste 48 de luni de dedicare și efort, am reușit ca fiecare dintre aceste 300 de bucăți să fie o operă de artă și un cadou pentru simțuri. În plus, oferim șunca noastră „Premium Reserve” cu un cod QR din care puteți accesa fișa de trasabilitate și proprietăți a fiecărei bucăți. SKU:628000 weight:8 – 8.5 kg...
Italia, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. Vârful de gamă Monica&Grossi: o bucată importantă, o maturare superioară, de cel puțin 16 luni în cramele noastre pe vechile scări de lemn. În acest fel, prosciutto-ul se rafinează, creând o armonie inimitabilă de arome și gusturi. Maturare: 16/18 luni Greutate medie: kg. 10 - 11.5 Bucăți pe Col: 2...
Germania, Hattersheim Am Main
...Umplere fără aer – calibre de până la 200 mm ICA este mașina ideală pentru calibre mari și produse turnate de până la un calibru de 200 mm. Se pot procesa ambalaje fibroase, de colagen și din plastic. Separatorul inovator iris face ca ICA să fie ideală pentru producția de volume mari, cum ar fi produsele pentru feliere, șunca turnată, chiar și cele din mușchi întregi. Sub rezerva modificărilor tehnice.
Spania, Alcobendas
...Produs din carne de porc alb de calitate excepțională, provenit de la porci hrăniți cu furaje naturale de cea mai înaltă calitate, care oferă jambonului o infiltrare inegalabilă de grăsime intramusculară și un conținut scăzut de sare. Produs cu o maturare de peste 18 luni. Elaborat conform metodologiei de lucru stabilite de ETG – Specialitate Tradițională Garantată.
Spania, Cambre (la Coruña)
Producător de șuncă rezervă și mare rezervă, specializat în dezosare.
Țările populare pentru acest termen de căutare