... folosit regulat în diferite bucătării, cum ar fi cea din bazinul mediteranean. Este adesea folosit cu pește sau pui. Se potrivește de asemenea bine cu legume prăjite sau în piureuri de legume.
Puteți adăuga câteva semințe de fenicul în salatele dvs. compuse. Feniculul sălbatic poate fi folosit și în curry-uri sau ca infuzie. Câteva semințe de fenicul pot fi de asemenea așezate pe un brânză de capră proaspătă pentru a aduce arome noi.
Sac: 20Kg...
...fripturii de iepure, gulașului, tocănițelor de vânat și păsări, carne tocată și pui un gust unic, picant, mediteranean.
Preparatele vegetariene precum supele și sosurile de roșii, supele de legume cremoase, mazărea, fasolea albă și în special cartofii se armonizează de asemenea foarte bine cu această plantă.
Dar rozmarinul picant își găsește utilizarea și în bucătăria dulce. Zmeura și cireșele acrișoare din deserturi și prăjituri iubesc compania acestei plante, la fel ca și polenta îndulcită sau compotul de mere.
Conținut: 140,00 g
Număr articol: 206140...
...Pulpa de pui în stil mediteranean, cea mai savuroasă bucată de carne de pui, fileul superior al pulpei, cu un sos sudic pe bază de roșii, condimentat cu ierburi mediteraneene precum busuioc, cimbru și oregano.
...choux à la crème, eclere cu ciocolată, tarte, torturi, brioche,…
Sandviciuri: dagobert, ton cu maioneză, pui la rotisor, vinete, mediteranean, pâine cu cârnați, pui pane,…
Catering: baghetă de țară, avisance, pizza, croque-monsieur și paste.