...Fructe suculente și parfumate cu coajă de un purpuriu închis. Copacii lor pot fi găsiți în fiecare livadă poloneză. Delicatesa noastră este un fruct acru scufundat în dulceața delicioasă a ciocolatei. Pe ambalaj, o ilustrație a Bamberki în Piața Veche din Poznań.
Ingrediente: prună 69% (prun uscat, conservant: sorbat de potasiu), ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie.
Set: Orașe...
..."Răcorirea" unui fruct este o practică culinară care constă în a turna o cantitate de alcool în siropul fructului pentru a-i intensifica gustul, aducând în același timp o notă originală și ușoară de alcool. Se poate savura natural, ca acompaniament pentru brânzeturi, înghețată sau poate fi folosit în rețetele dumneavoastră culinare (tarte sau prăjituri), într-o fondue de ciocolată sau chiar pentru a decora cocktailurile... Răsfățați-vă.
... ale mașinii de dozare pot fi configurate personalizat: tip de duze de dozare, rezervor încălzit, bandă transportoare, distribuitor de glazură etc., și adaptate caracteristicilor produsului de distribuit.
DE FĂCUT: prăjitură marmorat, prăjitură a muzicianului, prăjitură cuprune, prăjitură cu șoareci, prăjitură cu brânză, prăjitură cuciocolată, etc.
...oferă o frumoasă complexitate aromatică: fructe de pădure mici, nuanțe vanilate și de ciocolată. Crocant, flexibil, cu taninuri fine, gustul este armonios. »
2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée de excelență a acestei proprietăți, acest vin este un pur merlot. Un vin matur cu note de fructe negre suculente și condimente afumate datorită învechirii în baric. Lăsați acest vin să îmbătrânească pentru...
...Cu o culoare roșu închis excelentă cu reflexii rubinii. Cu aroma pronunțată de coacăze coapte, ciocolată, mure, prune. Gust fructat, taninuri bine echilibrate cu astringență moderată.
Marcă: Chateau Vartely...
...Degustare
atac moale și gurmand (zmeură proaspătă, cireșe și prune uscate) însoțit de note de ciocolată vanilată la final
Vinificare
recoltare în supramaturare, maturare 8 luni
Grad de alcool: 15%
Ambalare: Cutie cu 6 sticle de 75cl
Domeniu: Domeniul Sainte Luchaire
Denominație: Pays d'Oc
An de recoltă: 2018
Strugure: Merlot
Cultură: Raționată
Etichetă: Indicație Geografică Protejată...
...Variantele de prelucrare sunt numeroase: Există prune fără sâmburi umplute cu pastă de prune, prune aromatizate cu vanilie sau portocală, murate în Armagnac, acoperite cuciocolată neagră, pastă fină de prune sau suc de prune.
...Culoare: Limpede, strălucitor, culoare roșie picota, strat mediu–înalt
Aromă: Aromă puternică de fructe coapte: stafide, prune uscate, curmale, smochine uscate și ciocolată fină
Gust: Dulce moderat cu aciditate bine integrată, tanin plăcut, amintire de miere, ciocolată neagră lichidă și lemn dulce, rotund și persistent
Temperatura recomandată de consum: 15℃
Asocieri recomandate: Foarte potrivit...
... îmbină cu o amprentă picantă excepțională (piper, garrigue, lemn dulce) și cu un lemn bine integrat care aduce note de vanilie, cedru și ciocolată. Un vin elegant și rafinat, cu un mare potențial de păstrare. Asocieri minunate de prevăzut cu rață, carne roșie și vânat.
Capacitate: 75cl
Tip: Vin roșu
Strugure: 100% Tannat
AOC: Madiran
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2036
Temperatura de servire: 16-18°C...
...gem de prune, biscuiți cuciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
...Măcinat proaspăt pe legume rădăcinoase coapte la cuptor. Rafinat pe compot de prune sau mousse din ciocolatăcu lapte integral de înaltă calitate.
Ingrediente: Piper Assam sălbatic
Atenție pentru alergici: Poate conține urme de fructe cu coajă, arahide, susan, muștar și țelină.
Conținut: 38 g în cutie de tablă albă...
...Calitatea optimă a vinului nostru rezultă din combinația fructelor excepționale provenite din cele mai apreciate vii de înălțime din Argentina, împreună cu atenția noastră legendară la detaliile vinificării și inovație. Merlot-ul nostru este elegant și suplu, având arome bogate de ciocolată, prune și fructe de pădure sălbatice, completate de vanilie și stejar prăjit. Taninuri catifelate și un final suculent. Îmbătrânit 8 luni în butoaie de stejar franțuzesc.
SKU: 001-10...
...Seckauer Früchtelebkuchen este un fin tort de miere umplut cuprune uscate tăiate, smochine, aranzini, coajă de lămâie, stafide și gem, fiind învelit în ciocolată.
Greutate netă: 235 g | Valabilitate minimă: 180 zile de la producție - a se păstra la temperatura camerei | L 11,5 x l 6,0 x H 5,0 cm | Substanțe alergene: Cereale care conțin gluten, lapte, ouă, soia sau produse din soia, nuci, SO2 și sulfiți
Număr articol: 6010
Greutate umplutură: 235 g
Caracteristică de calitate: Sigiliul AMA-Handwerk, tradiție de coacere din 1660...
... de ciocolată pe bază de nuci de caise.
Portofoliul nostru de produse cosmetice include următoarele produse: seruri anti-îmbătrânire; apă de trandafir bogată în ulei de trandafir otto; exfoliante pe bază de nuci; ulei de sâmburi de prune; ulei de sâmburi de piersici; ulei de sâmburi de caise; ulei de sâmburi de alune.
Toate produsele noastre sunt 100% native și pure, fără chimicale și conservanți, de cea mai înaltă calitate posibilă.
Fabrica noastră este situată în satul Prolom, în inima Văii Trandafirilor, municipiul Karlovo, Bulgaria – un loc magic plin de nuci, ierburi și flori unice.
Suntem un producător de produse de patiserie. Produse în baza rețetelor proprii, dezvoltate pe parcursul a 70 de ani, precum și produse utilizând tehnologii moderne și metode de ambalare și confecționare. În oferta noastră bogată puteți găsi caramele (de lapte, mentă și cacao), toffee (de lapte și ciocolată), bomboane umplute, bomboane tari, sucuri și produse acoperite cuciocolată (prune în...
Cu facilitățile noastre de producție, fabricăm diverse figurine din ciocolată, atât ambalate standard, cât și personalizate pentru clienții noștri.
De asemenea, producem piure de prune și caise, atât în cantități mari, cât și mici, ca umplutură pentru plăcinte, torturi și prăjituri – bazat pe o selecție atent aleasă de prune și caise.
În plus, distribuim o gamă extinsă de produse, materii prime...
Compania ROUCADIL este specializată și recunoscută în domeniul conservării și distribuției de prune uscate, de dulciuri din ciocolată, cu armagnac, cremă de prune, fructe moi, caise uscate și nuci din Périgord. Casa Roucadil, producător și transformator în inima regiunii prunei din Agen. Situată în centrul regiunii prunei, Casa Roucadil păstrează de peste 120 de ani un savoir-faire transmis din generație în generație.
...dulciuri, ciocolată, în special prune uscate din Agen, coapte, semi-coapte, umplute, în pungi sau cutii, toate la cel mai bun preț. Expedierea este gratuită pentru comenzi de peste 60,00 €.
NOU, oferim pentru cafea, abonamentul "ABC".