..."Răcorirea" unui fruct este o practică culinară care constă în a turna o cantitate de alcool în siropul fructului pentru a-i intensifica gustul, aducând în același timp o notă originală și ușoară de alcool. Se poate savura natural, ca acompaniament pentru brânzeturi, înghețată sau poate fi folosit în rețetele dumneavoastră culinare (tarte sau prăjituri), într-o fondue de ciocolată sau chiar pentru a decora cocktailurile... Răsfățați-vă.
...oferă o frumoasă complexitate aromatică: fructe de pădure mici, nuanțe vanilate și de ciocolată. Crocant, flexibil, cu taninuri fine, gustul este armonios. »
2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée de excelență a acestei proprietăți, acest vin este un pur merlot. Un vin matur cu note de fructe negre suculente și condimente afumate datorită învechirii în baric. Lăsați acest vin să îmbătrânească pentru...
...Degustare
atac moale și gurmand (zmeură proaspătă, cireșe și prune uscate) însoțit de note de ciocolată vanilată la final
Vinificare
recoltare în supramaturare, maturare 8 luni
Grad de alcool: 15%
Ambalare: Cutie cu 6 sticle de 75cl
Domeniu: Domeniul Sainte Luchaire
Denominație: Pays d'Oc
An de recoltă: 2018
Strugure: Merlot
Cultură: Raționată
Etichetă: Indicație Geografică Protejată...
... îmbină cu o amprentă picantă excepțională (piper, garrigue, lemn dulce) și cu un lemn bine integrat care aduce note de vanilie, cedru și ciocolată. Un vin elegant și rafinat, cu un mare potențial de păstrare. Asocieri minunate de prevăzut cu rață, carne roșie și vânat.
Capacitate: 75cl
Tip: Vin roșu
Strugure: 100% Tannat
AOC: Madiran
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2036
Temperatura de servire: 16-18°C...
...gem de prune, biscuiți cuciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
Compania ROUCADIL este specializată și recunoscută în domeniul conservării și distribuției de prune uscate, de dulciuri din ciocolată, cu armagnac, cremă de prune, fructe moi, caise uscate și nuci din Périgord. Casa Roucadil, producător și transformator în inima regiunii prunei din Agen. Situată în centrul regiunii prunei, Casa Roucadil păstrează de peste 120 de ani un savoir-faire transmis din generație în generație.
...dulciuri, ciocolată, în special prune uscate din Agen, coapte, semi-coapte, umplute, în pungi sau cutii, toate la cel mai bun preț. Expedierea este gratuită pentru comenzi de peste 60,00 €.
NOU, oferim pentru cafea, abonamentul "ABC".