...190-210 buc/100 g
Semințele frumoase și roșii ale acestei fasole sunt o sursă valoroasă de proteine și fibre. De asemenea, conține potasiu, fosfor și calciu. Este un ingredient de neînlocuit în preparatele mexicane, precum și în salate, supe, și tartine. Aceasta este o varietate folosită în dietele de slăbire. Ca și alte tipuri de cereale, are o cantitate mare defibre care susțin lupta împotriva colesterolului.
...calciu, potasiu și fosfor. Este bogată în vitaminele din grupul B, vitamina A, E și K. Semințele sale sunt o sursă excelentă defibre alimentare.
Fasola Jaș Pitică – este utilizată pentru supe, fasole bătută, salate și preparate vegetariene. Semințele plantelor leguminoase sunt baza dietei vegetariene și înlocuiesc cu succes preparatele din carne, putând fi, de asemenea, ingrediente în supe și salate.
...Amarantul, cunoscut și sub numele de șarlat, este una dintre cele mai vechi plante cultivate de om. Proprietățile sale benefice pentru sănătate au fost apreciate de azteci, incași și mayași. Astăzi, face parte din categoria alimentelor numite "super foods". Amarantul, la fel ca quinoa, este un așa-numit pseudocereale. Conține cantități mari de fier, nu conține gluten și este o sursădefibre și...
...Fibrele de ovăz sunt o preparare obținută din coaja de ovăz prin purificare, sterilizare și micronizare.
Descrierea preparatului: preparatul defibrede ovăz este o pulbere liberă cu o consistență uniformă, care se descompune ușor (sunt permise aglomerările mici). Culoare galbenă. Gust și miros caracteristic de ovăz, fără mirosuri și arome străine.
Aplicație: preparatul defibrede ovăz poate fi utilizat ca sursădefibre în pâine și biscuiți.
...Obținută din semințele naturale decojite ale hrișcăi obișnuite, hrișca albă se remarcă prin gustul său delicat și bogăția de valori nutriționale. Cerealele nu sunt supuse prelucrării termice. Odată cu consumul acestui produs, ne completăm dieta cu substanțe valoroase pentru sănătate, inclusiv antioxidanți, magneziu, calciu, fier și siliciu. Fiind o sursădefibre, hrișca albă se va dovedi a fi un adaos consistent la prânz, în special la felurile principale, ca substitut pentru orez, cartofi sau paste.