Estonia, Tallinn
...Mozzarella noastră rasă congelată este, de asemenea, produsă din lapte proaspăt de vacă. Laptele provine de la ferme europene înregistrate și aprobate. Apoi, laptele de vacă este pasteurizat și transformat în brânză înainte de a deveni mozzarella. Ingredientele principale ale mozzarella noastre rase sunt lapte, culturi starter, cheag și sare. Mozzarella rasă este ambalată ulterior în pungi de polietilenă, vidate. Fiecare ambalaj conține 6 pungi congelate de câte 2 kg fiecare.
Germania, Neuburg Am Inn
Spania, Dicastillo, Navarra
...Tartufata este o pastă din ulei de măsline extravirgin și ingrediente din diferite plante, cum ar fi trufele și ciupercile, ambalată prin procese fizice, fără conservanți. Are o textură de pateu și un miros și gust foarte plăcut de trufe negre și boletus edulis, ceea ce o face foarte delicioasă pentru a fi adăugată direct pe felii de pâine sau în preparate cu paste, pe pizza,...
...Soluzioni Alimentari, o companie specializată în produse fără gluten, distribuie către revânzători, farmacii, restaurante și pizzerii preparate gata de consum fără gluten. Baza pentru pizza fără gluten este de producție artizanală, întinsă manual, pentru a obține o pizza crocantă. Fiecare bucată este ambalată individual în aluminiu.
Italia, altamura
...Focaccia Barese este obținută dintr-un aluat format din următoarele materii prime de înaltă calitate: semolă de grâu dur măcinată, făină de grâu moale, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, sare, drojdie de bere, apă, îmbunătățitor. Conține gluten și soia. Condiment: roșii cherry de deal, măsline negre, oregano. Preparată artizanal, ambalată în ATM și înfășurată într-un film plastic pentru alimente.
Spania, Madrid
...Arla Apetina® este un brânză albă elaborată conform rețetei tradiționale grecești. Ambalată în saramură pentru a menține brânza întotdeauna proaspătă, se prezintă deja tăiată în cuburi într-un format special de 1 kg pentru horeca. Descoperă posibilitățile infinite pe care ți le oferă această brânză și surprinde pe toată lumea folosind-o în cele mai originale rețete: aperitive, salate verzi, salate de paste, pizza, omlete, dressinguri, patiserie sau ca garnitură în alte preparate calde.
Germania, Rheinstetten
...Mozzarella rasă și cuburi pentru pizza și preparate calde. Brânză rasă și ambalată pentru distribuitori, gastronomie și industrie la nivel mondial, cu un accent puternic pe soluții personalizate. A fost parte din domeniul nostru de activitate timp de mai multe decenii. Anual, procesăm și ambalăm aproximativ 10.000 de tone de brânză pentru clienți Business-to-Business. De exemplu, exportăm brânza...
Belgia, Halen
...Adaptate sectorului dumneavoastră: în gama de servicii alimentare, am dezvoltat special pentru dumneavoastră câteva mărci proprii Kaasbrik: Mozzarella Pizzaiolo, Emmental Kaasbrik și La Dorata sunt câteva dintre vedetele noastre. În plus, Kaasbrik este inițiatorul alegerii naționale „Pizzaiolo al anului”. Pentru industrie, lucrăm personalizat: brânză ambalată în folie colorată, livrată în lăzi de plastic, dacă este necesar. Pentru distribuția mare, ambalăm marca dumneavoastră privată așa cum doriți. Pentru exportul peste mări, putem livra produsele congelate.