...Preparatele Artizanale. Calitate certificată superioară. Feluri de mâncare principale și secundare în porții de 300 gr. și tăvi de 2,5 kg. Referințe diverse, paste proaspete congelate de cea mai bună calitate, clasice și umplute cu carne și pește. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci etc. Realizăm ambalaje personalizate pentru linii aeriene, hoteluri, nave de croazieră etc.
...Plăcile de sare de grătar de înaltă calitate se obțin de la Himalaya Salz Shop Salz+Salz GmbH. Plăci de sare Himalaya pentru prepararea alimentelor: pătrate și rotunde, în diverse dimensiuni potrivite pentru pește, carne și legume ca plăci de grătar, încălzite în cuptor sau pe plita de gătit și folosite pentru grătar la masă ca platou pentru sushi, congelate Preparatele gătite sunt sărate natural cu placa de sare. Pentru masă, se recomandă suportul practic pentru plăci de sare din oțel inoxidabil acoperit cu porțelan.
Franța, Saint-Fraimbault
... avantaje (conform literaturii medicale, ar fi benefic printre altele pentru a regla glicemia, a facilita digestia, a tonifia pielea...) Pentru a sublinia preparatele dumneavoastră culinare, va fi perfect de folosit ca dressing pentru salate, pentru a marina sau a deglasa o carne albă, a perfecționa un desert... Pentru mese originale și savuroase în jurul fânului, gândiți-vă să-l asociați cu alte produse din gama noastră: sirop, infuzie de fân... Acest oțet de mere natural nefiind pasteurizat (adică încălzit la temperaturi mari...
...Hamfit Gama de agenți de conservare în pulbere pentru injectarea produselor din carne gătite. Rawfit Gama de agenți de maturare pentru preparatele din carne crude și/sau afumate.
Franța, Livry Gargan
...Pentru prezentări creative și originale în vitrină, alegeți acest platou din ABS fără BPA de calitate alimentară, utilizat în măcelării, brutării, restaurante, hoteluri, servicii de catering... Acest platou de prezentare în vitrină este potrivit pentru orice tip de alimente, cum ar fi carne, pește, mezeluri, paste, salate, sosuri, marinadă sau ciocolată. Economisiți timp și păstrați preparatele...
Germania, Schoenebeck
... excelent în industria alimentară. Profitați de această alternativă exotică la uleiul de in, cu gustul său fin și proaspăt, pentru a aduce rețetele dumneavoastră mai aproape de bucătăria est-asiatică. În special preparatele din paste și carne primesc astfel o notă extraordinară. Uleiul de Perilla bio este similar cu spectrul de acizi grași al uleiului de in bio, având un conținut ridicat de acizi...
Polonia, Jastrzebie-Zdroj
...Supă de pui Kucharek este baza ideală pentru orice tip de supe, sosuri, tocănițe sau fripturi. Amestecul de legume atent selecționate din Supa de pui Kucharek: morcov, pătrunjel, țelină și ceapă va face ca preparatele să nu necesite condimente suplimentare, iar familia ta va cere porții suplimentare. Ambalajul conține 12 cuburi de supă. Produsul este disponibil și în variantă fără ingrediente de origine animală.
Franța, Guérande
...Descoperiți aromele din Provence pentru a evidenția toate peștele, carnea albă, legumele la abur etc.... Această compoziție este perfect dozată pentru a reuși cu ușurință preparatele dumneavoastră! Se folosește pentru a aromatiza gătitul la cuptor sau pe grătar: pește, friptură de vițel sau de porc, coaste de vițel sau de porc la grătar, carne și legume la grătar. Sarea naturală din Țara Albă nu...
Franța, Mietesheim
...Acest mic pahar cu apă decorat cu viță de vie din Alsacia place tuturor generațiilor! Tradicionala muștar din Alsacia este apreciată atât pentru dulceața sa, cât și pentru textura fină și cremoasă. Asociați-o cu preparatele dumneavoastră zilnice pentru o bucătărie inventivă. Muștarul dulce din Alsacia se potrivește la fel de bine cu pește cât și cu carne albă. Ingrediente: Apă, semințe de muștar, oțet, sare, condimente, arome naturale, conservant: bisulfit de sodiu.
...Amestecul de condimente Herbes de Provence este perfect pentru a îmbunătăți preparatele din carne și cartofi. Iar ierburile din Provence se potrivesc de minune și cu legumele consistente și preparatele din pește. -producție proprie- Condimente exclusiv pentru industrie și comerț. Pentru mai multe informații despre produsele noastre, vă rugăm să consultați pagina noastră de internet sau să contactați departamentul nostru de vânzări. Echipa dumneavoastră de la HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
... este deosebit de potrivit pentru bucătăria orientală și asiatică. Se potrivește perfect cu curry-uri indiene, preparate cu orez, dar și ca garnitură aromată pentru toate felurile de mâncare sărate. Orezul Basmati Integral Lotao Deli este un orez cu bob lung din Pakistan, cultivat conform unor standarde stricte de bio și este gata în aproximativ 35 de minute. Basmati integral este 100% pur și bogat în nutrienți valoroși. Aroma sa ușor pământie, cu gust de cereale integrale, se potrivește perfect cu toate preparatele din pește, carne și legume.
Martinica, Rivière-Pilote
...Acest oțet de excepție a fost elaborat de maestrul oțetar "Frédérique Chaix". Subtil și dulce, acest oțet de vanilie permite condimentarea antreurilor, preparatelor și deserturilor cu ușurință. Acest oțet cu vanilie bourbon este un condiment exclusiv și surprinzător. EXCELENT CU: Antreuri (fructe de mare, scoici Saint Jacques, castraveți, roșii...) Preparatele (deglazare, pește, carne albă...
Spania, Santiago De Compostela
... lactate. Gust plin, taninuri puternice, extinse și persistente. Acest vin roșu 0.0% este un complement minunat pentru preparatele din carne și peștele închis la culoare. Note de degustare: - Faza vizuală: culoare de cireș matur cu lumină intensă. - La nas: prezență surprinzătoare de fructe, urmată de note ușoare de lemn. - La gust: fluiditate plăcută cu note fructate și o trecere balsamică...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... struguri uscați, caramel și note de lemn în care ajunge la maturitate. Toate acestea fac din acest oțet un adevărat condiment care îmbunătățește preparatele cu care este asociat. Folosit împreună cu uleiurile de măsline extravirgin San Carlos sau Pago Baldios San Carlos, acest amestec va transforma preparatele dumneavoastră pentru cea mai mare plăcere a papilelor gustative. Recomandat pentru escabeche, vânat, păsări de curte, carne de vită, pește și fructe de mare... Sticlă de sticlă 250ml...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Este una dintre cele mai importante semințe oleaginoase, o plantă bună pentru miere. Uneori este semănată ca îngrășământ verde și pentru a hrăni vitele de lapte. Muștarul de masă este unul dintre condimentele preferate pentru diverse preparate din carne, produse gastronomice, supe, legume. Pudra de semințe de muștar este folosită ca condiment și aromatizant pentru preparatele din carne calde și...
... pentru pereți placă anti șoc materiale de bucătărie chr food-truck alu striat sol anti alunecare cameră pozitivă și negativă bar din spate vitrat cameră vitrată mobilier inox hotă inox vitrină Counter grătar cu cărbune variator tourelă ventilație căsuță cărbune activ plan de lucru furnal gaz sau electric vafler sol anti alunecare bac gastro plancha bac gastro kit refrigerat vitrat congelator conservator felie tocător de carne bufet dușă chiuvetă dulap mural deschis și închis coș de gunoi grill panini fumător Marfă PRO...
Franța, Renaison
...Ce sel de curcuma și semințe de fenicul are doza perfectă, cu un plus de sare roz din Himalaya, ideal pentru a condimenta o supă de legume sau la finalul gătitului pe preparatele tale de legume, carne sau fructe de mare. Această sare "indiană" aduce acel mic gust de India fără a folosi neapărat un curry sau un garam masala, datorită dulcelui mentolat al fenicului și culorii vii a curcumei.
Franța, Olivet
... de sațietate prelungită. Sfaturi de degustare A se incorpora în preparatele dumneavoastră (muesli, deserturi, carne, salate…). A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină. Ingrediente Migdale provenite din Agricultura Biologică...
Franța, Valréas
...O călătorie între pământ și mare, rezultată din asocierea sării de Guérande cu adevărate fulgi de trufe negre din Provence, care ne dezvăluie astfel toată puterea sa aromatică. Sfaturi de degustare: O priză va fi suficientă pentru a sublinia pastele proaspete, un risotto, o carne albă, un carpaccio și va fi ideal pe foie gras și ouă. Se va folosi doar în ultimul moment în preparatele dumneavoastră, odată ce gătirea s-a încheiat.
Belgia, Mariembourg
...Ești un mare pasionat de piper? Ilanga Nature te cheamă la tipul din Madagascar. Acest piper negru este o adevărată comoară culinară, transformând toate preparatele tale într-o capodoperă culinară. Notele sale picante se potrivesc perfect cu preparatele din carne, legume și fructe de mare.
Polonia, Janów Lubelski
...Hrișca prăjită își datorează numele, gustul și aroma specifică procesului de prelucrare termică. Este un bob de hrișcă care a fost prăjit, fără a-și pierde atributele. Produsul prezintă multe proprietăți benefice pentru sănătate, cum ar fi sprijinul pentru funcționarea intestinelor și reducerea tensiunii arteriale. Fiind o sursă excelentă de proteină bine absorbită, hrișca prăjită reprezintă un element esențial în dieta vegană și vegetariană. Gustul ușor amar al hrișcii se potrivește perfect atât cu preparatele din carne, cât și cu cele vegetariene – plăcinte, colțunași, sarmale sau clătite.
Portugalia, Leiria
...Un produs excelent pentru aromatizarea preparatelor cele mai rafinate, conferindu-le un parfum și un gust inconfundabil. Excelent pentru tocănițe, mâncăruri gătite și toate preparatele din carne. Gama disponibilă: Boletus; Cantharellus; Shiitake; Maitake; Pleurotus;...
Țările de Jos, Amsterdam
... preparatele tale obișnuite la un nou nivel. Prin rețetele noastre, discutăm aici despre cum poți oferi o notă delicioasă la trei preparate tradiționale. PIEPT DE MIEL Aceasta este poate una dintre cele mai iubite mâncăruri reconfortante, apreciată de mulți oameni din întreaga lume. O bază de carne, acoperită cu un topping, este suficientă pentru a te face fericit și înfometat. Rețeta este ușor de...
Tunisia, Tunis
...Feniculul este o specie vegetală din genul Foeniculum. Este folosit ca legumă, dar poate fi utilizat și pentru semințele sale. Acest lucru vă va permite să condimentați preparatele din carne sau pește. Categorii: Agroalimentar Condimente & Ierburi aromatice Ierburi aromatice Greutate netă: 100 g Număr de pachete per colet: 20 Greutate netă per colet: 2000 g Număr de colete per palet: 156...
Franța, Gennevilliers
...Îmbunătățiți-vă preparatele și impresionați-vă apropiații cu chutney-ul de mango de la Maison Nialé. Chutney-ul nostru este un sos dulce-acrișor realizat din fructe sau legume conservate în oțet. În funcție de savoarea sa, este consumat ca garnitură pentru carne, ca desert pe o tartă sau chiar întins pe o felie de pâine prăjită. Cu gustul său delicat de fructe, acest chutney de mango din Mali vă propune să evidențiați combinația dulce-sărată în preparatele dumneavoastră, pentru un brunch sau o cină de vară reușită. Borcan din sticlă de 190 ml. Conținut: 190 ml...
Italia, Lauro
...salate, sosuri, budinci sau le poți folosi pentru a conferi crocănțeală și gust preparatelor principale, fie că sunt din pește sau carne. În plus, sunt cu adevărat valoroase în patiserie și înghețată, deoarece constituie un ingredient de bază pentru numeroase creații, cum ar fi cremele, înghețatele și torturile. Alunele decojite și prăjite, pe lângă faptul că sunt delicioase și irezistibile, sunt și benefice pentru organismul nostru: sunt bogate în vitamina E, un antioxidant util pentru prevenirea unor tipuri de cancer și sunt o sursă excelentă de fosfor, potasiu, calciu și proteine.
Franța, Bréal-Sous-Montfort
...Gama „Extraits Culinaires SIGN’NATURE®” este o colecție total inovatoare de extracte naturale, ale căror materii prime au fost atent selectate, gătite și reduse conform unui proces industrial exclusiv. Descoperiți arome intense, elegante și rafinate, texturi subtile și produse cu o lungime excepțională în gură… Aplicare: Baze sosuri Preparatele culinare Supe Produse din mare Legume Carne Clean...
Elveția, Schongau
...Visuri de Condimente din O mie și una de Nopți Fie că este oriental, mexican, unguresc sau clasic francez: marinadele Milerb aduc aromele lumii largi în bucătăria dumneavoastră și transformă preparatele din carne într-un festin de vis.
Franța, Perpignan Cedex
...Originară din bazinul mediteranean, măghiranul îmbunătățește preparatele cu sosuri, supele, marinările pentru carne și pește. Oferă o notă de savoare incomparabilă preparatelor din cartofi. Este o plantă deosebit de parfumată, folosită pe scară largă în aromaterapie. Din punct de vedere al bunăstării, câteva ramuri mici de măghiran proaspăt zdrobite cu puțin ulei de măsline, totul filtrat, vor crea un ulei de masaj plăcut pentru a relaxa articulațiile.
...Sos de vânat Maïski, un sos delicios pe bază de smântână cu multe merișoare ca garnitură, care se potrivește perfect cu toate preparatele tale de vânat din păsări și carne roșie. Dar poate îmbunătăți și preparatele de păsări umplute cu carne tocată.
Țările populare pentru acest termen de căutare