Spania, Olite, Navarra
...Culoare: un vin roșu rubiniu atrăgător cu o margine ușor cărămizie. - Arome: arome intense, atât de complexe încât combină toate notele tipice de învechire în stejar în armonie cu nuanțele de fructe coapte. - Gust: gustos și elegant în gură. O expresie fructată amplă cu fructe foarte coapte și taninuri dulci care se echilibrează cu notele prăjite ale învechirii în butoi. Un vin rotund, structurat, cu un final lung, perfect pentru a însoți carne roșie și brânză maturată.
Finlanda, Turku
...COTLET DE PORC PREGĂTIT CU Oțet Balsamic De Modena „Aceto Balsamico Di Modena IGP” Ingrediente COTLET DE PORC, Oțet Balsamic De Modena 4.7% (Must de struguri gătit, Must de struguri concentrat, Oțet de vin), Sare, Condimente și Ierburi, Arome Naturale Fără Gluten, Fără Fosfați Polimerici Adăugați și Conservanți...
...Casta Loureiro Culoare citrină și arome citrice cu note florale. Proaspăt, cu un gust armonios. Aciditate echilibrată. Excelent pentru a acompania mâncăruri ușoare, aperitive, preparate din pește, carne albă și fructe de mare. Se servește la 8ºC și 10ºC. 12% vol. 750ml...
Spania, Almeria
...ALMA AZUL STILL (fără bule) este realizat din struguri 100% Chardonnay, conține 11% alcool și se prezintă în sticle de 75cl. Se potrivește perfect cu majoritatea rețetelor din Dieta Mediteraneană, cum ar fi tapas, brânzeturi, pește, fructe de mare, carne albă, paste, paella… Varietate de struguri: 100% Chardonnay Notă de degustare: Culoare albastră elegantă cu arome dulci de ananas, zmeură și...
Franța, Brive La Gaillarde
...O delicatesă pentru Sărbători... Porc Cul Noir Limousin, foie gras și nuci, toate într-un singur pateu! Ideal de servit cu pâine de ghimbir prăjită, salată și un vin alb din Coteaux de la Vézère. Fără coloranți sau conservanți. 180 g...
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
...Preț: 16,99 € (TVA inclus la cota legală în vigoare) Denominație: Vin Verde DOC Recolta: 2017 Titlu Alcoometric: 13 % vol. Descriere: Prezintă o culoare galben deschis, cu aromă de fructe citrice și note delicate de condimente… care ne duc cu gândul la ținuturi îndepărtate… vanilie și scorțișoară… Este un vin complex, cu o bună structură în gură, persistent și cu multă plăcere de degustat. Asocieri: Excelent pentru a acompania preparate din carne albă, cum ar fi pui și rață, pește la cuptor și brânzeturi intense. Trebuie servit între 10 și 12 °C.
Spania, Granada
... recomandată de consum: 18 ℃ Asocieri recomandate: Carne de înaltă consistență: roșie, vânat, miel segureño. Se potrivește cu mezeluri iberice, pateuri și brânzeturi foarte maturate cu gust puternic. Denominație de Origine Protejată Vin de Calitate din Granada. Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării: Alta Andaluzia. Crama este integrată în Centrul de Excelență al Sectorului Agroalimentar din Granada.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... delicatesă de asociat cu pește și crustacee, dar și cu carne albă și brânzeturi! Continut: 75cl Tip: Vin alb Culoare: 100% Chenin AOC: Savennières Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2032 Temperatura de servire: 11-13°C...
Franța, Auxerre
... carton de 6 sticle, puteți combina cu toate cuvée-urile domeniului. Transport gratuit. Acord mâncare-vin: Carne albă, Carne roșie Sfaturi de la oenolog: a se servi între 16 și 18°C Domeniu: Domeniul Brunely Apelație: Côtes-du-Rhône An de recoltă: 2019 Cultură: Înaltă Valoare Ecologică Etichetă: Apelație de Origine Controlată...
Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Franța, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lung în gură","Conseils":"Se potrivește cu toate mesele, în special cu carne roșie și brânzeturi, se servește între 16 și 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"cutii de 6","Sol":"sol argilo-calcaros","NOTES":"Nasul se deschide cu note de fructe roșii, atacul în gură este...
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni. Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni. Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi. Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc de măr și pară coaptă. Gust: sărat și plin, cu un final persistent. Gradul de alcool: ±13,5% Asociere gastronomică: excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Emiratele Arabe Unite, Dubai
...Pulpa este una dintre tăieturile mai cărnoase ale puiului. Are un gust delicat, iar osul piciorului îi îmbunătățește aroma. Similar cu pulpele, pulpele de pui sunt o tăietură mai grasă și mai tare comparativ cu pieptul de pui slab, deși vin și cu mult mai multă aromă. Este ideală pentru preparate la grătar și prăjite ca antreu.
Italia, Gussago
...AFFINARE 24 de luni în tonneaux de 5 hectolitri. NOTE DE DEGUSTARE Roșu granat, cu un nas exploziv și elegant, amintește de violete și impresionează prin mineralitatea sa pronunțată, alături de o prospețime și o plinătate bine echilibrate. ASOCIERI SUGERATE Excelent cu preparate pe bază de carne roșie și feluri de mâncare cu gătire îndelungată. TEMPERATURA DE SERVIRE 16-18 °C GRADUL DE ALCOL 14,50%...
Italia, Crotone
...Vin roșu organic Excelent cu carne roșie, brânzeturi. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Grad. alc. 13,50°/14,50°...
Germania, Lüdenscheid
...Utilizare: Orez, supe, carne de vițel și porc, sosuri dulci, marinade, compot, vin fiert/punch, băuturi. Acum puteți folosi "Cardamom cu coajă întreagă" ca material promoțional sau cadou. (Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați pe email: info@gojundgoj.de) De asemenea, vă oferim produsele noastre și sub marcă privată, în ambalaje mari și pentru revânzători.
Italia, San Pietro Clarenza
...Contorno cu un gust elegant și arome intense, ideal pentru a fi asociat cu preparate din carne sau pentru a crea antipasti excelente. Toate vinetele și celelalte ingrediente sunt selectate individual. INGREDIENTE: Vinete proaspete (prăjite separat în ulei de măsline extravirgin), ardei roșii proaspeți (prăjiți separat), pastă de roșii, capere, morcovi proaspeți, ceapă, țelină proaspătă, măsline...
Franța, Ascain
...Le SAGARNO (literalmente vin de măr) de Txopinondo este o băutură fermentată pe bază de măr, maturată pe drojdie în butoi timp de minimum 6 luni. Răcoritoare și fructată, de savurat bine rece (aprox. 12°C) alături de grătare de pește sau carne. O producem conform unei metode artizanale ancestrale din mere locale și din alte regiuni. PUNCTELE CHEIE Caracteristici Băutură fermentată pe bază de...
Franța, Parnac
...Cercuri și Cahors structurat Intens și fin echilibrat. Roșu adânc și strălucitor, foarte aromatic (mure, humus...), cu taninuri bine echilibrate și o impresie finală plăcută în gură. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la aproximativ 15-16°. Sugestie de acompaniament: păsări de curte la cuptor, carne la grătar, pește în sos de vin roșu. Premii: • Medalie de argint la Concursul Mondial de Bruxelles 2013.
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente : - 99 % Oțet de Vin Alb Vechi din Agricultura Biologică - 1 % Aromă de trufă Sfaturi de utilizare : Condiment pentru salate, carne albă, foie gras și pește. Acest produs este disponibil și în cuburi de 3-5-10 litri, în butoi de 220 litri, în container de 1000 litri la cerere. Există de asemenea și în 25 cl.
Franța, La Chapelle Heulin
...Varietate de struguri: 100% Melon de Bourgogne Asociere mâncare-vin: Platou cu fructe de mare, pește, carne albă și brânză.
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Serbia, Novi Sad
...Pak Sistemi este distribuitor oficial al Dry Ager. Cabinetul original german pentru maturarea uscată care combină tehnologia modernă cu o mare dragoste pentru carne. Dry Ager este singura mașină care îți oferă experiența maturării uscate fără teama de a dezvolta bacterii, ciuperci sau orice alt tip de microorganisme care ar putea dăuna cărnii tale și ar face produsul final necomestibil. Pe lângă carne, Dry Ager este, de asemenea, potrivit pentru pește, brânză, cârnați, dar și pentru paste și vin.
Spania, Santiago De Compostela
... nuanțe de măr. De un galben pai pal, curat și strălucitor, se pot observa bulele de dioxid de carbon care denotă tinerețea sa. Parfum de struguri, cu sugestii de sirop, accente de măr și nuanțe florale subtile. Fin și grațios pe palat, echilibrat, ușor și, în cele din urmă, revigorant. Acest vin alb 0.0% se combină fără efort cu aperitive, preparate din pește și carne albă.
Germania, Heidesee
...Axtschlag Chips de Fumat din Lemn sunt chipsuri de fum pentru aromatizarea alimentelor la grătar. Potrivit pentru grătare pe gaz, lemn și electrice. Lemnul de stejar aromatizat cu vin roșu oferă o experiență culinară de fum și conferă alimentelor un parfum rafinat de vin. Este deosebit de potrivit pentru carne, pește și legume. Specii de lemn: Vin - Stejar Greutate: 1 kg...
Franța, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICARE : Rosé obținut prin macerare. DEGUSTĂRI : Vin rar cu un gust unic. Nasul este surprinzător, bogat și complex, cu note de fructe roșii mici și condimente. Gustul său delicat, bine echilibrat, îmbină prospețimea și finețea. Este un vin de masă, se potrivește perfect cu carne albă și brânzeturi. MEDALIE : 1 stea în Ghidul Hachette al Vinurilor 2021...
Țările populare pentru acest termen de căutare