Italia, San Stino Di Livenza
...De culoare galben pai deschis, acest vin are o perlage fină și persistentă. Prezintă arome fructate-florale cu note delicate tipice de măr verde, pară, fructe albe în general, migdală și flori de acacia. Varietate de struguri: Glera Zona: Veneția...
Italia, Misano Adriatico
...Acest Amarone della Valpolicella Classico de la SANTA SOFIA este un vin de înaltă calitate, cu o sticlă de 75 cl. Datorită producției sale tradiționale și învechirii în butoaie de lemn, oferă un gust bogat și intens care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate. Excelent de savurat în ocazii speciale.
Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni. Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni. Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi. Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc de măr și pară coaptă. Gust: sărat și plin, cu un final persistent. Gradul de alcool: ±13,5% Asociere gastronomică: excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Italia, Gussago
...AFFINARE 24 de luni în tonneaux de 5 hectolitri. NOTE DE DEGUSTARE Roșu granat, cu un nas exploziv și elegant, amintește de violete și impresionează prin mineralitatea sa pronunțată, alături de o prospețime și o plinătate bine echilibrate. ASOCIERI SUGERATE Excelent cu preparate pe bază de carne roșie și feluri de mâncare cu gătire îndelungată. TEMPERATURA DE SERVIRE 16-18 °C GRADUL DE ALCOL 14,50%...
Italia, Crotone
...Vin roșu organic Excelent cu carne roșie, brânzeturi. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Grad. alc. 13,50°/14,50°...
Italia, San Pietro Clarenza
...Contorno cu un gust elegant și arome intense, ideal pentru a fi asociat cu preparate din carne sau pentru a crea antipasti excelente. Toate vinetele și celelalte ingrediente sunt selectate individual. INGREDIENTE: Vinete proaspete (prăjite separat în ulei de măsline extravirgin), ardei roșii proaspeți (prăjiți separat), pastă de roșii, capere, morcovi proaspeți, ceapă, țelină proaspătă, măsline...
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Nave
...Expunerea excelentă a podgoriilor, care beneficiază de o bună insolatie și de briza proaspătă care vine de la lacul Garda, permite strugurilor să își exprime la maximum potențialul. Maturarea atentă în cramă oferă un vin roșu de mare eleganță și armonie, rafinat și capabil să evolueze pozitiv timp de peste un deceniu. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C și să se deschidă sticla cu o oră înainte de consum. Conține sulfiti. Capacitate: 0.75l Cod: 06353 Categorie: Roșii Gradatie: 14.4% vol. Națiune: Italia Regiune: Veneto Viței: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Salam fiert produs din cele mai bune carne națională selectată, aromatizat cu vin Aleatico din regiunea noastră, Tuscia. Eliberază un parfum delicat, potrivit în special cu focaccia sau pizza prăjită.
...Cel de felino, printre cele mai multe salamuri italiene, este cel mai dulce, făcut cu puțin sare, piper în boabe și maturat în valea prosciutto-ului din Parma. Doar din porci grei italieni, începând de la "trito di banco" (carne slabă, fără nervi și cu un strat de grăsime), mai întâi măcinat la granulație medie, apoi frământat cu condimentele (sare, piper, puțin vin alb), lăsat să se odihnească...
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
Italia, Marciano Della Chiana
KingoFood vinde produse italiene de excelență și de înaltă calitate. Salumi precum Finocchiona IGP, carne de primă calitate aromatizată cu sare, piper, usturoi și fenicul sălbatic. Sau pecorino, maturat în peșteră, cu un gust de impact puternic. Și vin: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selecție - D.O.C.G. Timpurile și modalitățile de expediere a mărfii sunt un factor foarte important. Am ales sisteme de expediere specifice cu material isotermic și gheață sintetică care permit menținerea temperaturilor mărfii timp de până la nouăzeci și șase de ore (4 zile).
Italia, Pordenone
... EXPERIMENTĂRII!!! Pentru că înainte de afaceri, pentru noi vin prietenii noștri cu patru labe.... Vrem să fim un partener de încredere în slujba clienților noștri, garantând sănătatea prietenilor noștri cu patru labe.
Italia, Toblach
...calitatea produselor și selecția de branduri de top au fost întotdeauna priorități de bază. Cursurile de grătar de la Grillstore Toblach, în colaborare cu Meatery, boutique-ul de carne din Olang, sunt acum legendare. Acestea vor fi organizate și în viitor, dacă situația o permite. 10-12 cursuri pe an, pe diverse teme precum pizza, afumare, friptură sau cursuri cu însoțire de vin și bere sunt pe...
Italia, Oderzo
... făcute cu pasiune și cu atenție la parfumuri și arome. Vinurile spumante și liniștite au un corp plin la gust și poți simți parfumul fructelor, cum ar fi banana și mărul. Fiecare tip de vin este specific anului și nu avem vinuri îmbătrânite. Sunt ușor de băut și le poți asocia cu orice fel de preparat, de la carne la desert, cu excepția Chardonnay-ului, care este bun pentru pește. Putem trimite prin curier expres și diferite calități de vinuri, iar nu există un minim pentru comandă.
Țările populare pentru acest termen de căutare