BAILLEUL NV - Companie de piatră naturală din 1888 Din 1888, situată în Veurne, unde 5 generații au crescut printre piatra naturală, se poate spune că familia noastră se simte acasă în piatră și marmură. Această tradiție bogată, combinată cu entuziasmul tineresc al tânărului nostru manager și cu o echipă de meșteșugari experimentați, garantează furnizarea de servicii excelente și calitate a...
Italia, Toscanella Di Dozza
... spumante. Servim industriile alimentară, de băuturi și chiar de vin. Tradiția și tehnologiile inovatoare de procesare a alimentelor sunt perfect combinate pentru a garanta cele mai bune produse. Brusa 1888, servicii inspirate de corporație cu o abordare familială.
Germania, Neuss
Din 1888, Meisinger este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și producători de instrumente de înaltă tehnologie în domeniul tehnologiei dentare și medicale. Cu peste 12.000 de articole disponibile, MEISINGER oferă o gamă largă de produse atât pentru practică, cât și pentru laborator – de la instrumente rotative la sisteme speciale de instrumente pentru implantologia orală. Cu linia sa de...
Grecia, Elef.kordelio
... baterii de peste 100 de ani. EXIDE a fost fondată în 1888 de THOMAS EDISON, iar până în prezent, 122 de ani mai târziu, prin inovații tehnice continue și accent pe calitate, s-a impus ca prima alegere a consumatorilor la nivel mondial. PRODUSELE EXIDE PRODUSE INDUSTRIALE: EXIDE TECHNOLOGIES este lider în soluții inovatoare pentru aplicații de rețea, inclusiv rețele de comunicații/date și sisteme de control pentru computere. Este lider mondial în baterii de tracțiune pentru echipamente electrice de ridicare și camioane, precum și pentru alte echipamente de manipulare a mărfurilor.
Polonia, Borowianka
Ne dezvoltăm și rafinăm constant produsele pentru a ne asigura că rezultatul final va fi în conformitate cu cele mai recente tendințe din industrie. Acordăm o atenție deosebită problemei siguranței. Cărucioarele noastre au două certificate de la companii de renume: TUV Nord și ZELTOM, și sunt, de asemenea, conforme cu standardul european EN 1888-1: 2018.
Germania, Dresden
Din 1888, ALBERT WALTHER produce diverse semnalizări tehnice, imprimări și ștampile pentru meșteșuguri, industrie și comercianți.
Italia, Pinerolo
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play