...Euregio Business Center (EUB) este un centru de afaceri creat în centrul Liège-ului, în 2 hoteluri de patrimoniu din 1888, complet restaurate și echipate cu cele mai noi tehnologii de comunicație. EUB oferă birouri echipate și modulabile în funcție de nevoile dumneavoastră. Bucătării echipate, săli de întâlnire cu servicii multimedia și conferințe telefonice. Securitate 24h/24. Posibilități de...
Belgia, Floreffe
Din 1888, Materne vă invită la masă cu beneficiile pe care natura ni le oferă de-a lungul anotimpurilor. Bogată în istorie seculară, marca noastră propune gemuri pentru toate dorințele, toate vârstele și toate momentele zilei. O foame mare sau o mică plăcere? Există întotdeauna un produs Materne care vi se potrivește. Un gem Materne este un moment de plăcere și relaxare de savurat în familie sau alături de cei dragi. Toate gemurile noastre sunt garantate fără coloranți, conservanți, arome adăugate sau grăsimi de origine animală. Încercați aici o mie și una de rețete din gama Materne.
Belgia, Charleroi
La sellerie Claeys este o afacere de familie, specializată în prelucrarea pielii și echitație din 1888. Oferim o gamă de produse de calitate: echipamente de călărie și accesorii, echipamente pentru călăreți (jachete, bluze de concurs, spori, biciuri, cizme etc.), echipamente pentru cai (păturici, zgardă, zăbăre etc.), materiale pentru lucru și întreținerea pielii.
BAILLEUL NV - Companie de piatră naturală din 1888 Din 1888, situată în Veurne, unde 5 generații au crescut printre piatra naturală, se poate spune că familia noastră se simte acasă în piatră și marmură. Această tradiție bogată, combinată cu entuziasmul tineresc al tânărului nostru manager și cu o echipă de meșteșugari experimentați, garantează furnizarea de servicii excelente și calitate a...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play