Italia, Pontecagnano
... dată afacerii este arma câștigătoare a companiei. Astăzi, beneficiind de multiple colaborări, compania este capabilă să se aprovizioneze cu cantități mari de bunuri la prețuri foarte competitive, ceea ce îi permite să fie prezentă pe piață cu forță. Compania Pancaldi Group a câștigat stocul Ex ITTIERRE din Isernia, o companie de importanță mondială și fost licențiată a brandurilor precum Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht și multe altele. În plus, compania Pancaldi Group este proprietara mărcii istorice omonime PANCALDI 1888.
Italia, Fara Filiorum Petri
Suntem o afacere de familie, distilatori din 1888. Întăriți de trecutul nostru și mândri de prezentul nostru, transmitem pasiunea noastră în producția celor mai bune lichioruri din Abruzzo. Este tot ce știm să facem. Dar în fiecare sticlă, există o înghițitură din povestea noastră. Viitorul nostru este deja scris: a transmite calitatea produselor noastre. Fidelitate originilor și respect pentru...
Italia, Toscanella Di Dozza
... spumante. Servim industriile alimentară, de băuturi și chiar de vin. Tradiția și tehnologiile inovatoare de procesare a alimentelor sunt perfect combinate pentru a garanta cele mai bune produse. Brusa 1888, servicii inspirate de corporație cu o abordare familială.
Italia, Pinerolo
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play