...Osso Buco este unul dintre cele mai delicioase feluri principale. Plin de aromă, acest fel principal bogat, gătit lent și care 'se desprinde deos', este o specialitate de restaurant care poate fi preparată cu mare succes acasă.
...Câinele tău adoră să roadă oase timp de ore întregi, acest picior devițel îi va încânta papilele gustative! Piciorul devițel pentru câini este o gustare naturală delicioasă pe care orice rasă de câine o va aprecia.
Mestecatul intens ajută la prevenirea acumulării de tartru și placă.
... prăjită
- Final: catifelat cu note de condimente dulci
Asocieri
Poate fi recomandat pentru cine precum:
- Pulă de miel la Provençal
- Iepure à la royale
- Tocăniță de mistreț
- Coaste cu os / Cotlet devițel la grătar
- Tort de ciocolată neagră
vezi fișa tehnică...
... întreg
Picior din față cu os tăiat în felii de 3-4 cm
Bucată de limbă
Ribă
Osde măduvă, bară congelată
Osde măduvă tăiat 5 cm congelat
Piept fără os
Piept fără os - PAD
Bucată fără os 80/20
Bucată fără os 70/30
Bavette PAD
Flank steak PAD
Produse din carne procesată devițel
Secțiuni R1
Secțiuni 98/02
Secțiuni 95/05
Secțiuni 90/10
Secțiuni 85/15
Secțiuni de gât 85/15 congelate
Secțiuni 80/20
Secțiuni 70/30
Carne fluidă 90/10
Carne grasă
Partea din spate a vițelului
Coapse tăiate în 3 părți
Umăr superior cu capac 8+
Umăr superior fără capac...
...E tăiat extra subțire, din viței tineri, cu carne deschisă. Greutatea bucății este de aproximativ 4 kg
Articol număr: 040287
Bază VPE: aproximativ 10 kg
Grup de produse: 05 - Carne congelată / 100 - Vită congelată
Ingrediente: Spate devițel (cotlet)
Caracteristici nutriționale: Fără aditivi declarați, Fără alergeni declarați
Informații nutriționale medii per: 100 g
Valoare energetică: 0,00 kJ...
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris devițel cu morcovi.
* Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques
Gama de iarnă:
* Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse
* Jumătate sărat: gambă, piept, paletă
* Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
... practice congelate și delicatese destinate profesioniștilor. Casa MASSE este înainte de toate această pasiune pentru produsele de calitate, precum somonul afumat, caviarul, carnea (porcelet, cotlet de porcelet fără os, pulpa de porcelet fără os, umărul de porcelet cu os, gambă din spate de porcelet cu os, dar și organe precum rinichi devițel și timbale devițel cu mere, vită / miel. și o ofertă de carne tăiată și denumiri mai detaliate pe regiuni, păsări și vânat, mezeluri, ciuperci și ravioli, crustacee, produse din mare și melci, uleiuri și oțeturi și delicatese.