Franța, Paris
...Orecchiette buononaturale sunt fabricate într-un mod semi-artizanal prin tragere în bronz, cu simplitate și pasiune, în provincia fertilă Irpinia, din sudul Italiei. Aluatul, compus din semolă de grâu dur și apă, este conceput pentru a rezista cât mai bine la gătire. Pastele noastre uscate suferă în medie 30 de ore de deshidratare la o temperatură maximă de 50 de grade Celsius și sunt apoi...
Franța, Grigny
...Orecchiette sunt paste în formă de ureche, granulate la exterior, congelate individual și care nu se lipesc. Paste Al Dente într-o clipă Reîncălzire în 30 de secunde în apă fierbinte Controlul costurilor 0% pierdere datorită congelării IQF Economisire de timp și energie CONDIȚIONARE: 4 x 2,5 kg...
Franța, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM este un lider în comerțul internațional și distribuție, deservind centralele de achiziții GD și punctele de vânzare de toate brandurile. Cu 17 ani de expertiză, oferim o gamă completă de servicii: - Sourcing internațional de calitate cu cele mai bune tarife în Franța. - Accompagnement personnalisé de către experți poligloti în comerț internațional. - Import de Produse de Mare Consum (PG...
Italia, Ceglie Messapica
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Cunoscut sub forma de paste din Puglia, orecchiette reprezintă simbolul gastronomic al regiunii Puglia. Foarte răspândite și în străinătate, orecchiette sunt rotunde și concave, cu centrul mai subțire decât marginea și cu o suprafață rugoasă. Orecchiette ar necesita frunzele de rapiță, dar sunt deosebit de recomandate și în combinație cu sos, broccoli, sparanghel și multe altele.
Germania, Mühlheim
...Vă oferim următoarele paste neumplute: - Strozzapreti lățime ~50 mm - Garganelli lățime ~40 mm - Orecchiette diametru ~23 mm - Fusilli lățime ~52 mm...
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat ușor, cu arome de măsline mature care evocă mărul galben sau fructul migdalei. Are un gust moale și delicat, mai puțin persistent comparativ cu celelalte uleiuri. Ideal pentru orice fel de mâncare; se potrivește în special cu preparate de structură medie, cum ar fi: orecchiette cu cime di rape, fava și cicoria, carne albă, pește la abur, salate, etc...
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
... și automate, Niditrici, Farfallatrici, Mașini pentru Orecchiette și Trofie etc. ... De asemenea, suntem capabili să deschidem magazine și laboratoare complete pentru paste proaspete; precum și să ne deplasăm la fața locului pentru instalare și instruire cu rețete pentru cei mai puțin experimentați (cu o mare varietate de umpluturi, de la cele clasice de carne, la ricotta, ierburi, somon etc.), provenind din peste douăzeci de ani de experiență ca producători de paste și ravioli.
Belgia, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat este un atelier artizanal de paste proaspete din semolă de grâu dur: 27 modele diferite (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, rigatoni lungi de 28 până la 29 cm, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, reginette mini, rigatoni rigate, spirelli, strozzapretti, tacconelli...
Commercializăm produse tipice din Puglia de calitate. Oferim clienților noștri o gamă de produse sub un singur brand comercial: Taralli, Biscuiți și Snacks dulci și sărate, Orecchiette, Cavatalli și alte forme tradiționale de Paste din semolă artizanală, Ulei de măsline extravirgin produs în mori de țară prin metoda de extracție la rece, ca odinioară. Produse cu rețete sănătoase, fără utilizarea de conservanți, cu atenție la calitate, ambalare și etichetare a produselor noastre. Clienții noștri din Italia sunt magazine, supermarketuri mici, enoteci. Exportăm în toată Europa.
... tipice din zonă. Printre preparatele pe bază de legume, puréul de fave cu cicoare sălbatică se remarcă prin savoare. La capitolul paste, nu putem să nu menționăm celebrele orecchiette, făcute manual, cu cime de rapa. În bucătăria garganică și pugliese în general.
Italia, Sicignano Degli Alburni
... caracterizată printr-o blană de culoare gri, cu tendință spre gri închis pe gât, în Italia fiind crescută în principal în zonele interioare sudice precum Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Molise și Puglia), precum și MOZZARELLE DEL CILENTO (celebra mozzarella de Battipaglia) sau PASTA LUCANA cum ar fi Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli și multe alte tipuri, SOTTOLI, SOPPRESSATE, SALSICCE STAGIONATE și multe alte bunătăți... TERRA MIA nu face altceva decât să caute aceste minuni și să le aducă pe masa dumneavoastră.
Italia, Racale
... sunt, de asemenea, îmbogățite cu lămâie, portocală, cerneală de sepia, roșii, turmeric, spanac, respectând tradiția în cele mai solicitate forme. Formele sunt trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, frunze de măslin, le salentine, anellini. Pentru vin, avem recunoașterea DOC și IGP, pe lângă faptul că ne încadram în categoriile vinurilor nobile pentru anumite categorii.
PRODUCȚIE?GNOCCHI DIN CARTOFI GNOCCHI UMPLUȚI - PASTĂ FRESCĂ ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Sediul Legal și Fabrica Fax E-mail Birou Secundar...
... 36 de ore. Pentru tipologiile regionale: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Pentru produsele extrudate la bronz: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. În plus, sunt deja disponibile formatele regionale produse cu semolă de extracție "SENATORE CAPPELLI".
Țările populare pentru acest termen de căutare