...Colostrul bovin liofilizat, pulbere pre-lapte care conține un nivel ridicat de aminoacizi și imunoglobuline. Pulbere galbuie provenită din prima și a doua mulgere a vacii, disponibilă în calitate non-organică sau organică. Fără BSE și IBR, produs în Germania. Pulberea de colostru bovin este solubilă în apă și poate fi adăugată la alimente lichide, băuturi și cosmetice, precum și encapsulată sau sub formă de tablete.
IgG: 50,00%
Proteină: 88,0
Lactoză: 4,1
Grăsime: 0,5
Sac multistrat în carton de export: 20 Kilograme...
... IFCMP sunt fabricate din lapte de vacă proaspăt. Acestea au fost uscate prin spray la temperaturi ridicate. Atunci când sunt amestecate din nou cu apă, păstrează gustul original și omogen al laptelui proaspăt
LAPTEPRAFCUGRĂSIME ADĂUGATĂ
Ca o alternativă sănătoasă și economică la laptele întreg, FFMP și IFFMP sunt fabricate prin amestecarea grăsimilor vegetale cu laptele nostru degresat în pulbere de cea mai bună calitate. Acest produs este folosit în principal în patiserii, brutării și alte industrii, fiind de asemenea utilizat ca un substitut sănătos pentru băuturi.
... acțiune prebiotică din amidon de porumb, alune prăjite măcinate 16.4%, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de oleic, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, îndulcitor maltitol, laptepraf degresat, unt de cacao 3.9%, aromă naturală de "Alun", extract de frunze de stevia, extract de vanilie bourbon uscat.
...Laptele prafcu grăsimi (FFMP) este un produs lactat creat prin amestecarea laptelui degresat de înaltă calitate cugrăsime vegetală. Această amestecare este apoi uscată prin pulverizare pentru a crea o pudră cremoasă, lăptoasă, cu un parfum și un gust delicat. Durata de valabilitate a laptelui prafcu grăsimi este de aproximativ 12 luni, ceea ce îl face un ingredient fiabil și convenabil pentru...
...Informații comerciale
Ambalare unitate – 25 kg
Ambalare unitate pe strat – 5 buc
Ambalare unitate pe palet – 40 buc/1000kg
Comandă minimă Un camion – 24 tone
Specificație:
Produs: laptepraf integral ADPI Extra Grade standard *
Gust / Culoare: pulbere albă până la galben pal, cu miros și gust proaspăt tipic, fără ingrediente adăugate
Depozitare / Durata de valabilitate: răcoros (≤ 25° C) și uscat...
...Laptele praf instant cu 28% grăsime în sac de 25 kg.
Încărcare - 1100 saci
Acest produs este perfect pentru băut, prepararea iaurtului și utilizare industrială.
... de Lapte de Unt (BMP).
Amestecuri de LaptePraf:-
LaptePrafcuGrăsime (FFMP).
Preparat din LaptePraf Degresat (SMPP 118 DM).
Litalac F1-P15
Litalac F1-P18
Litalac F1-P20
Litalac F1-P25
Litalac F1-P32
Pentru Furaje pentru Animale:-
Înlocuitor de Lapte pentru Viței (NutriCalf 40 Premium).
Înlocuitor de Lapte pentru Viței (NutriCalf Regular).
Înlocuitor de Lapte pentru Viței (NutriCalf Standard).
Înlocuitor de Lapte pentru Viței (NutriCalf Start).
Înlocuitor de Lapte pentru Viței (NutriCalf Plus).
Înlocuitor de Lapte pentru Viței (NutriLamb 40).
Înlocuitor de Lapte pentru Viței (Nutripig).
... obișnuite
• Laptepraf integral
• Lapteprafcugrăsime
• Laptepraf integral
• Laptepraf degresat
• Laptepraf de zer dulce
Formate disponibile: Plicuri / pungi / saci din hârtie Kraft de 25 Kg.
Pentru mai multe informații despre produsele noastre, ambalajele personalizate și/sau distribuție, vă rugăm să consultați echipa noastră de vânzări. Vom fi bucuroși să vă servim și să vă prezentăm opțiuni adaptate cerințelor dumneavoastră.
...Ingrediente Făină de GRÂU*, sirop de GRÂU*, glazură de ciocolată albă* (zahăr din trestie*, unt de cacao*, laptepraf integral*), uleiuri și grăsimi vegetale nonhidrogenate* (floarea-soarelui*, cacao*), OUĂ*, pudră de cacao fără grăsime*, aromă (extract natural de vanilie) și agent de dospire (bicarbonat de amoniu).
Referință Grâu: Agcaccb-p2
Ean Grâu: 8413115002500
Valoare energetică Grâu: 2118 Kj / 505 Kcal
Grăsime Grâu: 25,3 G Din care saturate 10,5 G
Carbohidrați Grâu: 62,7 G Din care zaharuri 22,6 G
Proteine Grâu: 6,6 G
Sare Grâu: 0,08 G
Ambalaje Grâu: Cutie cu 12 ambalaje de 250 G...
... prelucrat și de tehnica de producție, pot fi obținute următoarele tipuri de laptepraf integral, degresat sau evaporat:
Laptepraf îmbogățit cu 28% grăsime vegetală
Lapte integral praf îmbogățit cu 28% grăsime vegetală instant
Diversele tipuri de lapte pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt fabricate din cele mai bune ingrediente, cu o calitate garantată. Laptele concentrat îndulcit sau laptele praf sunt îmbogățite nutrițional cu calciu și vitaminele A, B sau D și cu delicioase și savuroase delicii lactate.
... uniformă, ceea ce este esențial în ambalajele pentru consumatori și produsele formulate.
• Este o sursă ideală de lapte pentru orice situație în care nu este disponibil un aprovizionare regulată culapte lichid sau refrigerare.
Laptepraf integral
Laptepraf integral instant:
Umiditate: 2.5% max
Lactoză: 36.0% min
Grăsime: 28.0% min
Proteină: 24.0% min
Cenușă: 7.0% max
Indice de solubilitate: 1.0 max
Aciditate titrabilă: 0.15 max
Culoare: Crem/Alb
Aromă: Plăcută
Numărul standard de plăci: 50000 cfu/g max
Coliformi: 10 cfu/g max
Staphylococcus: 10 cfu/g max
Salmonella: Negativ
E. Coli: 10 cfu/g max
S.
...Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, ciocolată 25% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală (palmier), grăsime din lapte, emulsificatori: lecitină (soia) și E 476; aromă), zahăr, apă, grăsime vegetală (grăsime de palmier, grăsime de palmier parțial hidrogenată, emulsificator: E471), laptepraf degresat, agent de gelifiere: agar, albumină cu spumă înaltă (albuș de ou, stabilizator...
...Laptele praf integral instant
Umiditate 2.5% max
Lactoză 36.0% min
Grăsime 26.0% min
Proteină; 24.0% min
Cenușă 7.0% max
Indice de solubilitate 1.0 max
Aciditate titrabilă 0.15 max
Culoare Crem/Alb
Aromă Plăcută
Numărul standard de plăci 50000 cfu/g max
Coliformi 10 cfu/g max
Staphylococcus 10 cfu/g max
Salmonella Negativ
E. Coli 10 cfu/g max
S. Aureus 10 cfu/g max
Drojdii și mucegaiuri 250 cfu/g max
Disc de sedimente (/25g)Disc 2 max
Proteină:> 24%
Umiditate:>5%
Grăsime:> 26%
Lactoză:aprox. 38%
Cenușă:< 6,5%...
... automatului. În plus, cafeaua albă oferă posibilitatea de a ajusta gustul, dezvoltarea culorii și a spumei, precum și senzația în gură, în funcție de rețetă și dozare.
Cafeaua noastră albă este utilizată în principal în produse automate și capsule. Conținutul de grăsime al produselor noastre variază între 30 și 50 la sută. Pe lângă toate cerințele tehnice pentru utilizarea în automate de băuturi calde, acestea vă oferă proprietăți excelente pentru utilizarea fără probleme: se caracterizează printr-o solubilitate perfectă, o putere de albire foarte bună, o formare redusă de praf și o bună fluiditate.
...Ingrediente: făină origine Franța, ciocolată lapte 38% (cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de rapiță) 12.09% feuilletine (făină, zahăr, grăsime vegetală, ulei de rapiță, antioxidant: pudră de lapte degresat, unt concentrat, aromă de vanilie, sare, emulsifiant: lecitină de rapiță, extract de malț de orz, colorant: extract de ardei), zahăr brun, zahăr pudră, unt, ou, praf de copt.
Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1912Kj, 456Kcal, grăsimi 22g, din care acizi grași saturați 14g, carbohidrați 59g, din care zahăr 36g, proteine 5.6g, sare 0.07g.
...Produse congelate pre-coapte, 82g
Ingrediente: făină de grâu, grăsimi și uleiuri vegetale nehidrogenate (grăsime de palmier (sustenabilă), ulei de rapiță), apă, ouă, ceapă SUA 8%, amidon, laptepraf degresat, brânză, făină de soia, potențiatori de aromă (E621), sare, agenți de legare (E466), zahăr, drojdie, condimente.
Chüechli se pun direct din congelator pe tavă. Se introduc în cuptorul rece.
Coacere: La 200°C, aproximativ 25 de minute.
Temperatura de păstrare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează.
Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, ouă, soia.
... fost dezvoltată special pentru a înlocui utilizarea pudrei de lapte degresat. Această formulare bazată pe pudra de lapte degresat și permeatul de lapte este deosebit de potrivită pentru producția de brânzeturi. De asemenea, respectă procentul de proteină cazeină și ser din laptele nativ.
*personalizarea amestecurilor cu diferite procente de grăsime și proteină disponibile...
...Laptile noastre lichide pentru sugari sunt special formulate pentru a satisface nevoile nutriționale ale bebelușilor sănătoși cu vârste cuprinse între 6 și 36 de luni.
Suntem capabili să vă oferim formule lichide pentru sugari cu ingrediente de înaltă valoare adăugată, cum ar fi:
- Acizi grași esențiali
- Grăsime din lapte
Pentru mai multe informații despre gama noastră de produse și capacitățile noastre, vă rugăm să vizitați site-ul nostru și să ne contactați.
... carbohidrați.
Caracteristici și beneficii:
- Utilizabil cu apă sau lapte
- Produse cu diferite tipuri de grăsimi disponibile
- Factor de conveniență ridicat
- Adaptat la diferite funcționalități și domenii de aplicare
- Ușor de stocat și manipulat
- Oferă un volum mare de aerare, combinat cu o bună stabilitate
- Timpuri scurte de batere
- Nu poate fi bătut excesiv
- Gust și senzație bună în gură
- Potrivit pentru vegetarieni
- Pulbere care curge liber
- Aplicabil la rece
- Potrivit pentru diverse aplicații...
... diferite texturi și ingrediente cu ciocolată fină din lapte din Alpi Milka.
Praline: Pralinele Milka oferă o gamă largă de mesaje și formate pentru a crea conexiuni emoționale și de zi cu zi cu prietenii și cei dragi și "spune-o cu Milka."
Ingrediente: Zahăr, Unt de cacao, Laptepraf degresat, Masă de cacao, Pudră de zer (lapte), Grăsime din lapte, Emulsificator (lecitină de soia), Pastă de alune, Aromă naturală, Solizi de cacao 30% minim, Solizi de lapte 18% minim...
...Amestec de ouă de ciocolată duo cu umplutură de cremă de alune.
Ciocolata neagră conține un minim de 50% solide de cacao. Ciocolata culapte conține un minim de 33% solide de cacao și 14% solide de lapte. Ciocolata albă conține un minim de 26% solide de cacao și 22% solide de lapte.
Ingrediente: zahăr, grăsime vegetală (palmier, sâmbure de palmier), masă de cacao, unt de cacao, laptepraf integral, alune 2,2%, laptepraf degresat, pudră de cacao degresată, lactoză (lapte), emulgator: lecitina de soia; aromă naturală de vanilie.
... praf, boabe de cacao, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), migdale, praline de susan (susan, zahăr, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), MIGDALE, unt de cacao, ALUNE, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, LAPTEpraf, emulgator lecitina de SOIA, extract de vanilie), zahăr granulat, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU, zahăr, grăsime lactată anhidră, zahăr din LAPTE, proteine din LAPTE, sare, extract de malț (orz), praf de copt bicarbonat de sodiu), CREMĂ, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU
Greutate netă: 250g
Condiții de păstrare: La adăpost de lumină și uscat
Dimensiuni (LxlxH în cm): 8x8x8...
...Uleiurile și grăsimile vegetale sunt materiile prime în fabricarea grăsimilor de tip shortening, margarine, uleiuri pentru prăjit și alte produse comestibile utilizate atât de producătorii de alimente, cât și de gospodării. Uleiurile vegetale pot fi, de asemenea, folosite pentru a formula lipide speciale, cum ar fi substituentele de grăsime din laptele uman pentru formulele de laptepraf pentru...