...tăiere sau presare, în funcție de modul în care doriți să comercializați un produs ca fiind tocat, pastă, cubulețe sau felii. Mai puțin lichidă și mai consistentă decât piureul, pasta de roșii este folosită în multe rețete, de la sosuri reduse la focaccia umplută, de la "calzoni" la gratinuri de legume și supe. Conținutul de zahăr rezidual al fructului este, de asemenea, evaluat. Fructul este apoi spălat cu jeturi de apă și în bazine pentru a îndepărta orice materie străină rezultată din recoltare, părți verzi și fructe necorespunzătoare.
Italia, Forlì
112km
... și supele de țară. Fiind lipsite de coajă, nu este necesară înmuierea, dar este întotdeauna recomandat să le clătiți cu grijă sub apă curentă pentru a elimina eventualele impurități. De asemenea, lentilele roșii, ca și celelalte leguminoase, sunt bogate în fibre, vitaminele din grupul B și C, și minerale. Din punct de vedere culinar, lentilele roșii spartă biologice sunt ideale pentru prepararea de creme delicioase, supe, ciorbe, chiftele, crochete și chiar hamburgeri vegetali. Sunt potrivite pentru vânzarea la vrac în magazinele alimentare și supermarketuri.
Italia, Campello Sul Clitunno
141km
... vedere fructat, este apreciat la masă de majoritatea palatelor, inclusiv de copii. Perfect la rece pe orice tip de preparat: salate, pește, carne albă, supe de leguminoase, legume. Pe carne la cuptor, salate de mare, sosuri și emulsii. La gătit se folosește pentru a realiza sosuri, îngroșături, prăjeli.
Italia, Castelfidardo
188km
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat de măsline și o notă de migdale verzi proaspete. Gust complex și rafinat, cu note vegetale de anghinare, salată și migdale. Are un aftertaste picant, bine echilibrat și armonizat. Recomandat pentru fripturi de carne, supe de legume, bruschete de pâine la grătar condimentate cu sare, roșii, usturoi și rucola.
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
Italia, San Rocco a Pilli
46km
...- paste artizanale din făinurile noastre măcinate la piatră, paste proaspete și uscate biologice - Transformate în BioLaboratorul nostru, în Podere Le Casacce - năut mic din Chianti - linte mică variată - spelt și orz perlat - orz prăjit la lemne - mei decorticat - făini din cereale și leguminoase măcinate la piatră - fulgi de cereale - supe toscane Ospitalitate turistică: la Siena în...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play