Italia, Controguerra
... foarte gustoase: Sos „allo Scoglio”, sos cu scoici, sos cu midii, Sos de fructe de mare, Sos cu creveți și Sos cu dovlecei și creveți. Compania lucrează, de asemenea, în Private Label pentru cele mai mari supermarketuri italiene. Cele mai recente inovații și noutăți lansate pe piață sunt mesele unice „Feel Good”: Supă de năut cu creveți și calamar, și Quinoa cu fructe de mare, pentru o masă sănătoasă...
... organoleptice ale roșiilor cherry, fără a necesita zaharuri suplimentare, datorită gradului brix deja ridicat al acestei roșii cherry speciale. În plus, imediat ce este încălzită, sosul este gata de turnat peste paste. Prin introducerea sosului "Il Moro" în gama noastră de produse, nu doar că oferim un simbol al tradiției culinare siciliene, dar asigurăm și proveniența ingredientelor și trasabilitatea roșiilor, cultivate în sere agricole certificate și monitorizate constant. Ambalaj de 300 g...
Italia, Casoria
...sos gata preparat pe bază de ceapă și carne pentru servicii alimentare și retail...
Italia, Sassello
... echilibrate, cu un nivel bun de căldură care permite ingredientelor principale să iasă în evidență. Aroma delicioasă de ardei prăjit. Un sos picant delicios, originar din Africa de Nord. Produsul are o durată de valabilitate de 30 de luni și sunt disponibile mai multe formate.
Italia, Giarre
...La parmigiana de vinete, cunoscută și sub denumirea de vinete la parmigiana sau pur și simplu parmigiana, este un preparat pe bază de vinete prăjite și gratinate la cuptor cu sos de roșii, busuioc, usturoi și unul sau mai multe tipuri de brânză, inclusiv parmezan și mozzarella, în tăvi convenabile de 3,00 kg pentru 9/12 porții. Produs congelat, gata de utilizare.
Italia, Ponte Galeria
...-un sos dulce pe bază de sos de soia și mirin, și gătite la grătar. Unagi este tăiată longitudinal, complet dezosată și abia apoi înfiptă pe frigărui. Astfel pregătită, unagi este gata să fie pusă la grătar pe binchotan sau cărbune alb (un cărbune vegetal tipic din Japonia, preferat de bucătarii de unagi și yakitori pentru că nu eliberează fum și absoarbe mirosurile neplăcute). După o primă friptură care scoate în evidență umami-ul prezent în carne, unagi este tratată la abur pentru a îndepărta grăsimea în exces.
Italia, Partinico
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play