Italia, Giuliano
...Tartelleta cu ciocolată neagră este un desert delicios care încântă simțurile, perfect pentru iubitorii de ciocolată. Această delicatesă constă dintr-o bază crocantă de aluat fraged, coaptă la perfecțiune pentru a oferi acel gust untos și sfărâmicios care se topește în gură. Inima tartelletei este un umplutură bogată și catifelată de ciocolată neagră, intensă și profundă, care creează un contrast...
Italia, Castegnato
...Castelvedere se ocupă cu producția, ambalarea și distribuția de idei delicioase pentru perioada sărbătorilor. Printre propuneri: botul uriaș plin de ciocolată, jucării cu dulciuri, bastoane de zahăr și marshmallow.
Italia, Brescia
...Gustul crocant al grissini-urilor se întâlnește cu cel mai bun ciocolată neagră. Zulù este gustarea inovatoare cu ciocolată, comodă de consumat în 6 pachete monoporție, fiecare conținând 2 grissini. Disponibil și în varianta de grissini din orez, fără gluten.
Italia, Messina
...Pignolata messinese este o rețetă tipică a tradiției siciliene, care este preparată în special cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau a Carnavalului. Este vorba despre bucăți mici de aluat care sunt prăjite (sau, în unele cazuri, coapte la cuptor) și glazurate, acoperindu-le cu două glazuri diferite, una albă cu aromă de lămâie și una neagră din ciocolată neagră. Combinația dublă de culori este una dintre caracteristicile indispensabile pentru a da viață acestui desert.
Italia, Barletta
...Crocanți acoperiți cu ciocolată pură Granelle și praline pentru industria înghețatei și iaurtului, disponibili, preț mic, fără azo, fără gluten, biologici, vegani, marcă privată, de o singură culoare, cu aromă de fructe, caramel sărat, aromă de cafea, și cu ciocolată colorată galbenă, roșie, verde și altele.
Italia, Radicofani
...alkermes și altele. În bucătărie, se pot obține dulciuri excelente și, de asemenea, feluri de mâncare delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Greutatea fuscellei este de aproximativ 350 g.
Italia, Marciano Della Chiana
... de a reinventa tradiția Patiseriei Fabio și Gianni, una dintre cele mai apreciate și renumite din provincia Arezzo. Produsul este ambalat în elegantul ambalaj al patiseriei, ceea ce îl face perfect și ca cadou. Panzuppo este realizat în mai multe variante, iar ceea ce diferențiază acest Panzuppo de cel clasic este înmuierea aluatului, realizată cu un distilat de cafea în loc de vinul licoros. Panzuppo Al Caffè Nero, în plus, este bogat umplut cu bucăți de ciocolată neagră în loc de stafide.
Italia, Castel D'azzano
... mici, și la care nici măcar cei mari nu vor putea rezista! Ciocolată superioară cu lapte (cacao: 31% min.) Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome. Poate conține fructe cu coajă. Fără gluten.
Italia, San Giuseppe Vesuviano
...Confetti Snob îmbogățesc fiecare eveniment cu culoare și gust: cu fructe, ciocolată sau cu gustul celor mai iubite dulciuri, vor satisface chiar și cele mai rafinate palate.
Produse corespunzătoare
Confetti Snob
Confetti Snob
Italia, Rho
...Pungi din polipropilenă pentru ambalare: Biscuiți, Bomboane, Dulciuri, Ciocolată, Paste proaspete, Produse tradiționale etc.
Italia, Ferrara
...În magazinul nostru online, veți găsi peste 1000 de produse, inclusiv ceaiuri, infuzii și plante medicinale, dar și capsule compatibile și originale, articole dedicate și cadouri, cafea de calitate și multe dulciuri precum biscuiți, ciocolată și miere. Cumpărați cu încredere din magazinul nostru online pe www.storiediteecaffe.com, livrări rapide și gratuite dacă atingeți minimul de comandă indicat pe site. Consultați fișele tehnice pentru fiecare ceai, infuzie sau plantă medicinală, acestea vă vor fi de mare ajutor în alegerea produsului pe care îl căutați.
Italia, Sovicille
Cu dragoste, entuziasm și dedicare, așa cum se îngrijește o mică plantă, Fabbrica del Panforte s-a născut în 1994 cu scopul de a reintroduce și a face cunoscute dulciurile tradiționale senese în cea mai pură expresie a lor. Pentru fabricarea propriilor sale dulciuri, Fabbrica del Panforte se inspiră din trecut, folosind rețetele originale ale tradiției dulciarilor senesi, moștenite de la Mastri...
Patiseria noastră artizanală produce dulciuri tradiționale siciliene clasice, cum ar fi cannoli cu ricotta și cassata siciliană, dulciuri cu ricotta proaspătă, cu cremă, ciocolată, dulciuri cu fistic, dulciuri din pastă de migdale, și de asemenea Panettoni și Colombe Pasquali Artizanale. O producție limitată de dulciuri tipice siciliene, la îndemâna unei patiserii siciliene de familie, care...
Italia, Colle Di Val D'elsa
Familia Masoni Pietro activează din 1885 și se ocupă cu produse de patiserie. Îndelungata experiență și tradiție în arta patiseriei tipice senese o fac cunoscută pentru diverse produse, printre care: panforti, cantuccini, panpepati, torroni și biscotti. Clientul se poate răsfăța cu un moment de dulcețe sublimă, savurând ciocolata artizanală sau sorbind un cafea de calitate prăjită de noi. Pentru...
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, Sassello
Din 1860 au trecut decenii, dar producția artizanală continuă să fie filosofia noastră. Producția actuală, pe lângă amaretti moi, produse în diverse versiuni, dar întotdeauna în ambalajele originale cu fundiță dublă, include: baci di dama, prăjituri acoperite cu ciocolată fină, amaretti crocanți și, pentru sărbători, tradiționalele panettoni, pandori și colombe. Prețioasa experiență de peste un secol este o garanție a calității pentru dulciurile Virginia. Elegante și rafinate, ambalajele evocă imagini delicate dintr-o vreme trecută, amintiri dulci ale unei vieți frumoase.
Italia, S,egidio Alla V.
...Afacere artizanală de produse dulci tradiționale, realizate în mod natural, fără aditivi sau conservanți chimici. Particularitatea noastră sunt Sassi d'Abruzzo, un dulce tipic, fiind singurii producători ai rețetei originale din 1928. În plus, producem un crocant din migdale cu 90% conținut de migdale, care nu are egal, ciocolată neagră topită și temperată la temperaturi scăzute, răcită natural...
Italia, Gussago
... proiecte pentru designul și producția de desene animate, jocuri video și produse editoriale destinate lumii copilăriei. Aceste proiecte sunt combinate cu designul și marketingul jucăriilor, îmbrăcămintei și accesoriilor sub marca logo. Pentru celălalt proiect, un front pur alimentar, Weataly nu își epuizează creativitatea, ci concepe și comercializează produse alimentare din ciocolată pentru...
Italia, Piacenza
Falicetto este o patiserie istorică din Piacenza. De peste 30 de ani, produce zilnic tablete de ciocolată artizanală, torturi cu cremă și ciocolată, biscuiți cu migdale și alune, batoane energetice bogate în fibre, produse potrivite pentru intoleranțele alimentare, produse piacentine precum Sbrisolina și Buslanein, dulciuri variate de patiserie utilizabile ca ambalaje cadou. Patiseria Falicetto s...
Italia, Palagonia
... alimentare tipice siciliene, pateuri, condimente pentru paste sau pentru aperitive, ciuperci în ulei, măsline negre, măsline verzi, sparanghel, capere, roșii uscate, anghinare. Granite și înghețate siciliene: Granite de toate aromele, lămâie, migdale, fistic, duduri, ciocolată, portocale, rodie, cu smochine, cu alune, cu căpșuni etc.
Italia, Melito ( Napoli)
Companie de import și vânzare en-gros de diverse dulciuri, ciocolată, napolitane, snacks-uri, marțipan pentru decorarea torturilor etc. Livrare prin curier în toată ITALIA în maximum 48 de ore.
Italia, Belpasso
... instrucțiuni pentru preparare. Ambalajul nu necesită refrigerare și are o durată de 16 luni. Astfel, se facilitează transportul și consumul. Umplutura a fost realizată cu cele mai avansate tehnologii utilizate în procesarea ricottei, tocmai pentru a permite acesteia să se mențină pe termen lung, dar fără adăugarea de componente chimice. Fiecare consumator va găsi în interiorul ambalajului tot ce este...
Italia, Roma
... Activitatea principală a companiei se concentrează pe achiziția de produse de consum, de nișă și/sau de excelență, distribuite pe întreg teritoriul național și internațional, cum ar fi produse agroalimentare, gastronomie, rotiserie, măcelărie, patiserie, fructe și legume, mezeluri, lactate, ouă, uleiuri și grăsimi alimentare, zaharuri, ciocolată, dulciuri și produse de patiserie, cafea, ceai, cacao și...
Italia, Montecchio Maggiore
Vânzare cu amănuntul de capsule de cafea compatibile, ceai, ceaiuri din plante. Ciocolată și dulciuri, creme tartinabile, tablete de ciocolată, prăjituri.
Italia, Pisa
În inima Toscanei, aproape de Pisa, Amedei produce ciocolată italiană de înaltă calitate provenită din plantații selectate. Tablete, Napolitains, Trufe și Praline, Creme. Ciocolată neagră și extra neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă, ciocolată cu alune, cu migdale, cu fructe și ciocolată ganduja, ciocolată cru monorigin. Pe lângă clasice, Amedei produce ciocolată Monorigin Cru din zone...
Italia, ENNA
La Crema Pistacchio LaGolosina este un brand al TIMPANARO, o realitate tânără și dinamică născută în ENNA, în inima Siciliei. Cu angajament și atenție, compania își propune să satisfacă așteptările unui consumator în continuă evoluție, din ce în ce mai exigent și atent la stilul său de viață. Punctele forte sunt dorința constantă de a se îmbunătăți, fiabilitatea și pasiunea pentru munca sa.
Italia, Sambuca Di Sicilia
... GELATERIE DIN LUME CARE PRODUCE 45 DE GRANITE TIPICE SICILIANE. GRANITELE POT FI CUMPĂRATE ȘI ÎN PORȚII INDIVIDUALE DE 100g (granita de mure, granita de mandorla, granita de lămâie, granita de smochine de cactus, granita de smochine, granita de ciocolată, granita de alune...etc....) TARTUFI ARTIGIANALI: TARTUF CU PISTACCHIO (VERITABIL PISTACCHIO DIN RAFFADALI) TARTUF DIN PANTELLERIA (CU INIMĂ DIN...
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - este o companie artizanală care produce lichioruri, paste, gemuri, dulciuri tradiționale tipice (ostii umplute, cartellate, mostaccioli, migdale atterrate), uleiuri aromatizate conform rețetelor vechi din Gargano. Dulciurile tipice variază de la cartellate cu migdale și miere sau cu vin fiert, la mostaccioli cu lămâie sau ciocolată, la taralli cu vin și multe altele...
Italia, Mugnano Di Napoli
... manual și cu ingrediente naturale, de înaltă calitate, semiprodusele se prezintă în diverse forme, dimensiuni și gramaje, între rulate, în formă de ampulă, deschise sau închise. Umpluturile pentru dulciuri și sărate reînvie aromele și mirosurile napolitane, cum ar fi ricotta, ciocolata, creme de patiserie, gemuri și vișine pentru dulciuri, până la aromele puternice și intense ale săratelor, cum ar...
Țările populare pentru acest termen de căutare