Italia, Capo D'orlando
... bergamotul poate avea efecte benefice asupra tensiunii arteriale și colesterolului. ÎN CUCINA În bucătărie, bergamotul este adesea folosit pentru a aromatiza prăjituri, gemuri și băuturi, cum ar fi ceaiul și cafeaua. Este, de asemenea, un ingredient comun în unele rețete de carne și pește, unde este folosit pentru a conferi un parfum proaspăt și aromatic. INFORMAȚII NUTRIȚIONALE În termeni nutriționali, bergamotul este o sursă bună de vitamina C, având aproximativ 40 mg la 100 g de fruct. Conține, de asemenea, cantități mici de ...
Italia, Sizzano
...Denominație de Origine Controlată (DOC) TIPOLOGIE Vin Roșu VITIGNO Nebbiolo 100% ABINARE Preparaturi din carne la cuptor sau la grătar Preparaturi din carne albă Brânzeturi maturate CULOARE Roșu rubiniu PROFUM Intens și persistent Zmeură Violete și flori de portocal Fructe roșii GUST Sec Bună corpolență TEMPERATURA: 18-20 °C ALCOOL: 13% vol...
Italia, Marciano Della Chiana
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural. Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne de porc de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
...Preparatele Artizanale. Calitate certificată superioară. Feluri de mâncare principale și secundare în porții de 300 gr. și tăvi de 2,5 kg. Referințe diverse, paste proaspete congelate de cea mai bună calitate, clasice și umplute cu carne și pește. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci etc. Realizăm ambalaje personalizate pentru linii aeriene, hoteluri, nave de croazieră etc.
Italia, Trento
...Pentru iubitorii gustului clasic! Preparat conform tradiției: legume amestecate cu carne de cea mai bună calitate și ulei de măsline extravirgin, fără arome și aditivi chimici, fără glutamat monosodic adăugat, fără grăsimi hidrogenate* și sare iodată în loc de sare obișnuită. Gustul intens și natural este păstrat datorită procesării speciale a Bauer, lentă și delicată, care conservă...
Italia, Nave
...Expunerea excelentă a podgoriilor, care beneficiază de o bună insolatie și de briza proaspătă care vine de la lacul Garda, permite strugurilor să își exprime la maximum potențialul. Maturarea atentă în cramă oferă un vin roșu de mare eleganță și armonie, rafinat și capabil să evolueze pozitiv timp de peste un deceniu. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C și să se deschidă sticla cu o oră înainte de consum. Conține sulfiti. Capacitate: 0.75l Cod: 06353 Categorie: Roșii Gradatie: 14.4% vol. Națiune: Italia Regiune: Veneto Viței: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
Italia, Villafranca
...În bucătărie, Paccheri sunt cu adevărat versatili: se potrivesc foarte bine atât cu sosuri, cât și cu legume, carne sau pește. Paccheri Del Vesuvio sunt inconfundabili, trebuie doar să-i condimentezi cu un sos bun de carne sau cu un tocăniță la cuptor pentru a-și elibera delicatețea apetisantă și un gust unic și inconfundabil. Corelația între Pastele Proaspete și Pastele Uscate: A face din calitate alegerea pentru o viață mai bună. 270 kcal/100g pentru Pastele Proaspete 350 kcal/100g pentru Pastele Uscate Paste Proaspete Mediteraneene Made In Italy "Napoli" Transporturi refrigerate Stef...
...Guanciale maturat, realizat din cea mai bună carne proaspătă italiană certificată. Perfect pentru cele mai bune paste amatriciana, carbonara și gricia. Maturat timp de cel puțin 2880 de ore pentru a oferi cel mai bun gust preparatelor tale. Unic și de neuitat.
Italia, Dorgali
... de fructe roșii și boabe, vișine și mirt, însoțite de o atingere de note picante conferite de învechirea în butoaie de stejar francez. În gură, impactul cald este urmat de o prospețime importantă, de o sărătate pronunțată și de o taninitate elegantă, care se îmbină armonios în structura moale și catifelată. Intensitate și persistență bună. Atha Ruja se potrivește cu brânzeturi cu pastă semidură de intensitate medie, mezeluri savuroase și preparate din carne roșie de structură medie, fripturi și vânat.
Italia, San Donaci
...Tip de struguri: 100% Negroamaro. Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Obținut prin fermentarea în oțel a strugurilor Negroamaro, este un vin sec și persistent în gust. La olfactiv, apar note de fructe roșii precum coacăze, dud negru, mure și vișine, precum și balsamice de vegetație mediteraneană. Datorită structurii taninurilor sale, care nu sunt prea invazive, dispune de o bună versatilitate, potrivindu-se cu mezeluri maturate și brânzeturi de maturare medie, preparate principale pe bază de carne, carne atât albă cât și roșie, la grătar sau la cuptor.
Italia, Cerami
...pentru a fi gata de utilizare în bucătărie. Bucurați-vă de întreaga noastră gamă de fripturi și cotlete de miel de cea mai bună calitate, de bucăți pentru friptură de miel și de tăieturi pentru tocăniță de miel, împreună cu burgerii de miel și mielul tocat.
Italia, Rocca Grimalda
...Suntem specializați în carne la grătar și avem întotdeauna o gamă largă de fripturi fiorentine, tomahawk, filete și hamburgeri. Folosim un cuptor artizanal spaniol numit Josper, care, cu cărbune de lemn de stejar, oferă alimentelor o gătire perfectă și o ușoară afumare, făcând carnea noastră delicioasă. În sezonul estival, se mănâncă în aer liber, în verdeața amplului nostru dehore și avem un parcaj foarte mare rezervat. Veniți să ne vizitați, cu siguranță veți fi mulțumiți.
Italia, Langhirano
...De peste 40 de ani, Monica & Grossi produce prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo și prosciutti cotti. În plus, comercializează Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Se selectează carne națională de cea mai bună calitate, prelucrată cu mare experiență de maeștri prosciuttai și trecută prin stagionare în medii aerisite de clima ideală...
... distanțe scurte și destinate consumului uman. Fiecare tăietură de carne, fiecare tip de legumă și suplimentele de adăugat în fiecare rețetă sunt atent selectate pentru a garanta cea mai bună calitate a produsului. Materiile prime sunt mai întâi gătite la abur, pentru a împiedica bacteriile potențial patogene, prezente în mod natural în carne. Fiecare aliment este procesat și gătit separat, uscat...
Italia, Viareggio
... competitive de pe piață, încercând să redăm redescoperirea gustului și deliciului care, pe bună dreptate, aparțin bucătăriei italiene și celei toscane în special. Tehnica modernă de conservare a alimentelor în atmosferă protectoare (M.A.P) sau congelarea în abatitori face ca produsele noastre să fie potrivite pentru orice angrosist, restaurant sau vânzător. Pe lângă tortello de carne, merită încercate...
Italia, Galatone
Mondial Carni Due srl, industria de prelucrare a cărnii, exclusivist în comercializarea produselor UNIPEG și în colaborarea cu aceasta, se ocupă de vânzarea en-gros de carne de bovine, porcine, ecvine și ovi-caprine de cea mai bună calitate națională și internațională către companii din sectorul hotelier, restaurante, supermarketuri, măcelării. Prelucrarea și distribuția cărnii sunt realizate cu...
Italia, Alessandria
...Frescarni este un angros de carne care se adresează nu doar cetățeanului de rând, ci și celor mai luxoase și elegante restaurante. Ne adresăm cantinelor, serviciilor de catering, restaurantelor și cetățenilor obișnuiți, oferind carne de Fassone Piemontese și Blonde D'Aquitaine de cea mai bună calitate, la un preț excelent. Suntem deja furnizori pentru 2 restaurante cotate în ghidurile Michelin și pentru mai multe pizzerii din zonă.
Italia, Villafranca Di Verona
... specialitățile noastre de carne (black angus, tomahawk) și de pește, reinterpretate în fiecare aspect pentru a satisface toate gusturile. Suntem deschiși la prânz și cină, iar duminica doar pentru ocazii speciale sau evenimente. Ristorante Don Giulio se află pe Corso Vittorio Emanuele II 112/B în Villafranca di Verona. Pentru mai multe informații, sunați la 3472231483.
Italia, Ragoli
Sunt un meșteșugar, pasionat de bucătărie, gastronomie și masă bună... mai ales Trentino. Cu pasiune am moștenit activitatea istorică a familiei mele, măcelăria de carne proaspătă, prelucrarea și producția de mezeluri. Am dorit să evoluez și să combin cu aceasta pregătirea și elaborarea specialităților din tradiția gastronomică culinară trentină, producția de mezeluri tipice trentine. Prelucrarea...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play