În timpul uscării / curățării, se urmărește evaporarea sau arderea reziduurilor lichide sau uleioase de pe suprafața componentelor sau din zona imedia...
Caisele galbene uscate sunt o gustare delicioasă și sănătoasă obținută prin îndepărtarea conținutului de apă din caisele galbene proaspete. Procesul s...
Murele albe uscate sunt o gustare delicioasă și hrănitoare, plină de beneficii pentru sănătate. Aceste fructe masticabile și dulci sunt uscate la soar...
Cu mii de ani de experiență în creșterea animalelor, pășuni verzi și vaste și un climat blând și temperat, Grand Caractère a ales Irlanda, unde nivelu...
Le spiritueux : Ce gin japonez KI NO BI de la Kyoto Distillery este cu adevărat o descoperire! Cu o eleganță și o finețe impresionante, aromatica sa e...
Data Kabkab crește în sudul Iranului, aproape de orașul Ahvaz. Producătorul cu care am decis să colaborăm este proprietarul unei plantații de palmieri...
Strugurii noștri verzi sunt cultivați în regiunea Khorasan din nord-estul țării. Producătorul nostru îi cultivă, apoi îi usucă la soare când sunt matu...
Ultima creație din gama noastră, Jinkoa Egiazki, cu aromele sale exotice, este la fel de artizanal și local ca toate lichiorurile noastre. Pentru a fa...
Patxaran Egiazki este o lichior artizanal cu arome echilibrate și puțin dulci, care a convins toți iubitorii de lichior basc! De un caracter puternic ...
În trecut, fiecare familie își prepara propriul patxaka, dar producția sa a fost treptat marginalizată. Lichior cu caracter marcat de amprenta terroir...
La Manzana Egiazki este o versiune reinterpretată a clasicei lichior de mere verzi. Produsă artizanal prin distilarea merelor verzi, rețeta noastră su...
Este cunoscut și sub numele de "Lichidul Nectarului Zeilor". Băutura ideală, indiferent de ocazie. Au fost cântate melodii despre aceasta și toate sun...
Kalypso este o invitație la călătorie. Patru citrice diferite au fost selectate pentru a aduce complexitate acestei rețete. Portocala și grepfrutul îi...
Prună sălbatică, zahăr, apă, alcool și anason.
O dublă macerare. Prima este o extracție la rece. Este vorba despre o pre-macerare de trei săptămâni a...
Bidaia, "călătoria" în bască, este un rom cubanez unic în felul său. După o maturare de 3 ani în Cuba, romul nostru a fost rafinat în butoaie de Armag...
Un clasic în familia licorilor, la Egiazki am decis foarte repede să ne creăm propria rețetă de lichior de mentă. Gama noastră de lichioruri se concen...
VREI SĂ ÎȚI DEZVOLȚI PROPRIA MARCĂ?
Având în vedere inovația constantă și căutarea satisfacției fiecărui client în parte, oferim posibilitatea de a de...
Anis stelat, lemn dulce, apă, zahăr, alcool.
Pre-macerare a lemnului dulce din Navarra în alcool neutru, urmată de amestecare cu o infuzie de anis st...
nelle sălbatice, baie de ienupăr, cereale, ghimbir, absint,
coajă de lămâie și coajă de portocală.
Fiecare aromat este distilat independent unul de c...
Aplicația europages este aici!
Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.