Belgia, Waterloo
...Umăr Bucată groasă Espaldilla Epaule Sotto Spalla Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de conservare: Refrigerat -1º/+2º și congelat -18º Specie: Bovin Calitate: Carne de vită de înaltă calitate Perioadă de conservare: Refrigerat 120 zile / Congelat 18 luni Rasă: Angus / Hereford Greutate pe bucată: 2,10 până la 2,65 kg Calibru: Fără calibru...
Franța, Baie-Mahault
...Explorați gama noastră de carne congelată, selectată pentru calitatea și prospețimea sa. Fiecare bucată este pregătită cu grijă și congelată rapid pentru a păstra toate calitățile sale nutritive și gustative. Ideală pentru mesele dumneavoastră zilnice sau pentru ocazii speciale, carnea noastră congelată se prezintă în diverse varietăți: vită, pui, porc, miel și multe altele. Profitați de practicitatea și longevitatea produselor noastre congelate, bucurându-vă în același timp de o carne fragedă și savuroasă la fiecare mușcătură. Comandați acum pentru o experiență culinară optimă.
...sunt transformate într-o pastă bogată în nutrienți și sănătoasă. Ideală ca dip pentru bețișoare de legume sau ca ingredient savuros în numeroase preparate. Intrați în lumea deliciilor orientale cu pasta noastră de susan (Tahina). Fabricată din susan pur și prăjit, Tahina nu este doar bogată în vitamine, ci și un ingredient apreciat pentru hummus și o garnitură delicioasă pentru preparate din carne, pește și salate. Versatilitatea Tahinei se manifestă și ca dip, dressing sau tartinabil delicios.
... calitate, asigurându-ne că clienții noștri se bucură de aroma sa exotică și textura sa unică. Acest fruct cu aspectul său eliptic și neregulat și pulpa sa fibrosă de culoare albă este o minune culinară și un tezaur nutrițional. Bogată în vitamine, minerale și fibre alimentare, jaca și-a găsit un loc în bucătăriile celor care caută opțiuni sănătoase și durabile. Cu pulpa sa densă și capacitatea de a absorbi arome, este de asemenea un substitut popular pentru carne în preparatele vegetariene și vegane, oferind o alternativă durabilă și cu un conținut scăzut de calorii la proteinele animale.
Franța, Tassin-La-Demi-Lune
...Epine vinette sau zerishq în limba persană este o mică baie roșie acrișoară cultivată în Iran, în regiunea Mashad. Această mică baie are o textură moale și un gust acrișor. Puteți găti epine vinette cu orez sau o puteți acompania cu carne, așa cum se face în Iran. Baia îmbunătățește gustul și aduce o mică notă acrișoară preparatului. De asemenea, puteți infuza epine vinette în apă caldă, deoarece are proprietăți antiinflamatorii. Aceasta acționează și asupra genelor îmbătrânirii. Consumul acestei plante este descurajat în timpul sarcinii.
Țările de Jos, Rozenburg
Germania, Nürnberg
... tocănițe consistente și chili con carne la salate răcoritoare și creații vegetariene vibrante. Fiecare mușcătură catifelată oferă o textură delicioasă și un gust pământesc care te va face să îți dorești mai mult.
Franța, Besancon
...Oferim analize de produse finite și detectarea contaminărilor alimentelor.
Spania, Murcia
...Carnea noastră iberică prezintă texturi și arome care atestă ciclul nostru de producție atent supravegheat. Fie că este vorba de industria hotelieră sau de consumator, de ce să nu te bucuri de carnea de porc iberică în toate formele sale? Greutate: 1,2 kg...
Estonia, Valga
...În general, au o formă de corp alungită, cap și gură mari, solzi strânși și o coadă lată, fără furcă. Peștele spadă își petrece, de asemenea, o parte din ciclul său de viață în ocean. Pe farfurie, peștele spadă are un gust blând, dulce, cu carne care devine albă atunci când este gătită.
Letonia, Smiltenes
...Lemnul de alun produce un fum neutru și echilibrat, care de mult timp este preferatul sportivilor pentru afumarea somonului, păstrăvului, fructelor de mare și, de fapt, a oricărui alt tip de carne.
...Tunelurile electrice sau cu gaz cu infraroșu sunt la fel de diverse și specifice ca aplicațiile pentru care sunt utilizate. Tratamentul se numește auriu pentru creme, gratinat pentru preparatele gătite, topit pentru brânzeturi (pizza, croque-monsieur,…), a face crustă pentru pâinea de tip franzelă, a căli sau a frige pentru carne, a carameliza sau a glazura pentru dulciuri și patiserie.
Belgia, Rumst
... puternic de 45W gestionează fără efort diverse ingrediente, de la ierburi delicate la carne mai tare. Recipientul din material alimentar oferă un spațiu sigur și igienic pentru ingredientele tale, iar funcția de încărcare wireless oferă un confort fără egal. Cu un moment super puternic și capacitatea de a funcționa timp de până la o lună cu o singură încărcare, acest tocător de alimente garantează o...
Portugalia, Baleizao
...- Piept de Pui Fără Piele și Dezosat Grad A: Fileuri slabe și fragede pentru diverse preparate. - Pulpe de Pui Grad A: Bogate în aromă, ideale pentru grătare sau prăjituri. - Sferturi de pulpe de pui grad A: Carne închisă și albă echilibrată pentru gătit.
Italia, Novoli
...La lumachina di terra sau Theba Pisana, este o melc de câmp de dimensiuni foarte mici, specific țărilor din Mediterană. Melcii noștri sunt albi și uscați, având o carne foarte fragedă. Nu provin din ferme intensive, ci sunt colectați din habitatul lor natural. Sunt selectați cu atenție și certificați din punct de vedere sanitar pentru a garanta calitatea și prospețimea, iar noi îi păstrăm la...
...Arancino te duce imediat cu gândul la o combinație de carne, legume, sos, orez și pesmet. Noi, în schimb, l-am reinterpretat într-o propunere cu adevărat ușoară și delicioasă, asociind orezul cu câteva ingrediente selectate. Cuburi de șuncă fiartă și mozzarella topită sunt protagoniștii acestei rețete.
Turcia, Istanbul
...Putem să vă oferim toate alimentele necesare - Fructe - Legume - Nuci - Băuturi - Grâu - Carne ...Și altele.
... ! Fără lactoză ! Veganer ! Există ceva pentru toate gusturile ! Dacă îți plac preparatele mai picante, adaugă puțin mai puțină apă. puțin mai puțină apă. Dacă cauți un mai dulce, adaugă puțin mai multă apă. DEZVOLTAREA ESTE ZI DE ZI Dezvoltăm produsele noastre și concepem noi soluții globale, implicând atât Centrul de științe alimentare, cât și Forțele speciale ale diferitelor țări și principalii actori domeniul activităților în aer liber. proces. ÎNALTĂ :ENERGIE BUNE :CALORII GREUTATE :UȘOARĂ...
Cipru, Paphos
...Aroma acestui vin este dominată de nuanțe de guava coaptă, mere galbene, gutui și acacia înflorită. Gustul armonios îți permite să te bucuri de echilibrul acidității. Corpul vinului este mediu. Postgustul reveală nuanțele de miere de lime și ceară. Se recomandă un acompaniament gastronomic din preparate pe bază de carne albă de pasăre cu sos cremos sau fructe de mare însoțite de dressing citric.
Italia, Palagonia
...Pui congelat la bust. Cutie de 10 kg, 7/10 bucăți pe carton, 1000/1400Gr fiecare. Ambalaj foarte robust și compact. Pentru informații și prețuri, vă rugăm să ne contactați prin email. 1 carton: 10 kg net 1 container 40 Reefer HC 2750 cartoane: 27.5 tone nete...
Austria, Vienna
...Porc Congelat După congelarea profundă la -50ºC, ne păstrăm produsele la -18ºC în facilitățile noastre de depozitare. Bunurile sunt expediate către dumneavoastră în containere refrigerate speciale la -18ºC. Ambalare: 1 sac Polly de 10kg fiecare = 10kg per carton. De asemenea, putem oferi ambalare personalizată, conform cerințelor cumpărătorului. Încărcăm 28MT per containere de 40Ft.
Țările de Jos, Capelle Aan Den Ijssel
... sechestrarea ionilor de calciu și magneziu, care pot interfera cu procesul de curățare. Acest lucru îmbunătățește eficiența detergenților și ajută la prevenirea acumulării de calcar în mașinile de spălat și în mașinile de spălat vase. Aditiv Alimentar: În industria alimentară, tripolifosfatul de sodiu este utilizat ca aditiv alimentar cu numărul E E451. Este folosit în principal ca conservant și emulgator în diverse alimente procesate, inclusiv fructe de mare, carne și supe la conservă. Ajută la menținerea umidității în carne și fructe de mare, îmbunătățind textura și aspectul acestora.
Turcia, Istanbul
... producției de carne și lapte a animalelor. • Furajul (rația) preparat cu mixerul de furaje este mai omogen decât furajele care sunt date manual, această omogenitate permite animalelor să consume mai mult furaj. • Mașina de amestecat furaje pentru consumul de carne va consuma furajul la aceeași rată și cu aceeași omogenitate. • Mixerul de furaje umple furajul fibros prin lamele tocătoarei. Acesta asigură omogenitatea prin amestecarea furajelor fibroase care sunt mărunțite cu celelalte materiale furajere. În acest fel; furajele fibroase sunt împiedicate să fie digerate fără a fi digerate.
Germania, Wippingen
...{"Packing":"fiecare carcasă este ambalată în polybag și apoi în sac de bumbac cu etichetă care arată greutatea exactă","Product Name":"CARNE DE CAPRĂ / OAIE / MIEL HALAL PROASPĂ / FROZEN / CARCASĂ","Features":"fără piele, coadă grasă pe/off","Shelf Life":"24 de luni în depozitare la -18’C","MOQ":"Cantitatea poate fi negociată","Certificate":"HACCP ISO"}...
...Pak Choi Verde este o legumă cu frunze ovale, originară din China, cu un gust delicat și ușor amar. Bogată în fibre și săruri minerale, este totuși o legumă cu un conținut caloric scăzut. Se potrivește ca garnitură pentru preparatele din carne, dar se asociază bine și cu cartofi și ciuperci. Disponibil în caserole, pungi sau polistiren de diverse greutăți.
Italia, Pontecagnano
...Rucola are frunze cu un gust puternic și un aromă intensă și aromatică. Este un acompaniament ideal pentru preparatele din carne și/sau pește. Se potrivește bine și cu alte legume, iar adăugând creveți și somon, poate deveni un fel de mâncare excelent. O cultivăm prin metode tradiționale pe care le respectăm și informăm consumatorul despre întreaga filieră de producție, respectând pe deplin standardele de calitate italiene și europene.
Produse corespunzătoare
Rucola
Rucola
ufs.country_names.RU, Pogar
...Aplicații ale fulgilor de cartofi - Prepararea piureului de cartofi - Supă cremă de bază și supă piure - Chipsuri de cartofi și snacks-uri - Sfera semiproduselor din carne - Semiproduse - Regulator de umiditate în produsele de panificație Avantajele fulgilor de cartofi din Pogar - Producție conform specificațiilor clientului - Deșeurile de cartofi prăjiți nu sunt utilizate - Peste 1500 de...
Franța, Riec Sur Belon
...-3 / Ambalare: x12p-24p-36p-48p-96p • Stridia din Bretania – La Gauloise THAERON: după ce a fost crescută timp de 4 ani, stridiile noastre speciale La Gauloise beneficiază de un proces de maturare de cel puțin 6 luni în Belon. Această etapă în râu conferă acestei stridii o carne fermă și voluptoasă, un gust subtil cu o notă dulce la final. Conținutul de carne este superior de 13%. / Calibre: nr. 2-3 / Ambalare: x12p-24p-48p...
ufs.country_names.RU, Kemerovo
...Furaj extrudat pentru păsările de apă de la ziua 30 până la sacrificare (rata de hrănire: 6-10 kg / cap pe perioadă) COMPOZIȚIE: Grâu, soia integrală, făină de carne și oase, făină de pește, ulei de floarea-soarelui Complex vitaminic: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Complex mineral: fier, cupru, mangan, iod, seleniu, sulf Furajul este special conceput pentru îngrășarea păsărilor de apă care produc carne, începând cu vârsta de 30 de zile. Asigură o creștere sănătoasă și rapidă a mușchilor. Furajul nu necesită hrănire suplimentară și aditivi.