... fină, făcând-o un ingredient ideal pentru diverse aplicații, cum ar fi coacerea, produsele depatiserie, înghețata și sosurile.
AMF are, de asemenea, un punct de fum ridicat, ceea ce o face potrivită pentru prăjire și prăjire adâncă. Datorită conținutului său scăzut de umiditate, AMF are o durată de valabilitate mai lungă comparativ cu untul obișnuit. Este adesea folosită ca substitut pentru unt sau ulei în rețete pentru a îmbunătăți gustul și textura.
... chifle low carb sau de shake-uri proteice, descoperiți cu făina de semințe de in rețete variate pentru o alimentație echilibrată. Proteinele contribuie la menținerea și creșterea masei musculare, precum și la menținerea oaselor normale.
Pentru produsele bio: DE-ÖKO-006
Origine: Agricultură UE
Ambalare: saci de 25 kg...
...precum și produsele depatiserie bio dulci naturale și croissante bio cu unt, dar și prăjituri, torturi și alte delicii dulci naturale.
Pâinile și chiflele sunt realizate de noi conform vechii tradiții meșteșugărești, folosind maia de secară și spelt - și coapte după rețete proprii cu făinuri bio și multe ingrediente bio delicioase, transformându-se în pâini, chifle, covrigi și baghete aromate...
... cu fiabilitate și discreție pentru succesul clienților noștri – ca „Marca din spatele mărcii”.
Dr. Suwelack este expertul în rafinarea delicată a alimentelor. Competențele noastre de bază se află în uscarea, fermentarea și extracția. Rafinăm cafea, maia, produse depatiserie fine, produse lactate și alte alimente în produse de înaltă calitate. În acest proces, folosim un know-how unic, acumulat...
...Inițial produs și distribuit sub o marcă cunoscută Schöller, astăzi compania independentă A & D Nürnberger Feinbackwaren se bazează pe rețete tradiționale și un standard de calitate deosebit.
A & D Nürnberger Feinbackwaren, ca producător de delicatese fine conform rețetelor tradiționale din Nürnberg, se străduiește să ofere tradiție și calitate în segmentul de lux al consumului.
Prin utilizarea...