Detectorul de pyro poate fi utilizat pentru măsurarea metanolului (CH4O / formula semi-structurală: CH3OH) și etanolului (C2H5OH) la temperaturi ambie...
După ce am stabilit împreună modalitățile proiectului dumneavoastră și am primit sticlele și articolele de ambalare (pompe, capace, butoane,…) și sucu...
Colaborând cu prunile încă din prima zi, ne-am dorit să creăm o bere din terroir-ul nostru. Având în vedere că berile noastre sunt mai degrabă ușoare,...
Un produs de excepție necesită un ambalaj de excepție
UN SĂNĂTATE ÎN FRANCEZĂ
Am ales să punem în valoare acest cognac printr-un ambalaj rafinat pent...
Produse în locațiile noastre din Viena și din Stiria, anual producem 21.000 de tone de glicerol tehnic, precum și glicerol farmaceutic.
Cu o puritate...
Prună sălbatică, zahăr, apă, alcool și anason.
O dublă macerare. Prima este o extracție la rece. Este vorba despre o pre-macerare de trei săptămâni a...
De Ardenne, acest vechi munte, un platou de păduri, fânețe și văi, își trage numele dintr-o pădure, Ardenna Silva. Pentru a trăi o adevărată călătorie...
Cartofi sălbatici, anason, apă, zahăr și alcool
Este același proces de fabricație ca pentru patxaran. O dublă macerație; la început, o extracție la r...
Uleiuri esențiale de măr verde, zahăr, apă, alcool.
Esente naturale de mere verzi obținute prin distilare.
Nu există măr verde în Țara Bascilor, astf...
La Horia IXO a fost prima noastră creație în colaborare cu maestrul nostru berar din Navarra. La Horia este o bere blondă de tip Helles (deschisă în g...
Distileria Basto este o unitate de distilare care readuce la viață metodele ancestrale de producție a băuturilor alcoolice din regiunea Basto, în spec...
VREI SĂ ÎȚI DEZVOLȚI PROPRIA MARCĂ?
Având în vedere inovația constantă și căutarea satisfacției fiecărui client în parte, oferim posibilitatea de a de...
Colaborând cu prunile încă din prima zi, ne-am dorit să creăm o bere din terroir-ul nostru. Având în vedere că berile noastre sunt mai degrabă ușoare,...
Un produs de excepție necesită un ambalaj de excepție
UN SĂNĂTATE ÎN FRANCEZĂ
Am ales să punem în valoare acest cognac printr-un ambalaj rafinat pent...
Prună sălbatică, zahăr, apă, alcool și anason.
O dublă macerare. Prima este o extracție la rece. Este vorba despre o pre-macerare de trei săptămâni a...
Cartofi sălbatici, anason, apă, zahăr și alcool
Este același proces de fabricație ca pentru patxaran. O dublă macerație; la început, o extracție la r...
Uleiuri esențiale de măr verde, zahăr, apă, alcool.
Esente naturale de mere verzi obținute prin distilare.
Nu există măr verde în Țara Bascilor, astf...
La Horia IXO a fost prima noastră creație în colaborare cu maestrul nostru berar din Navarra. La Horia este o bere blondă de tip Helles (deschisă în g...
Bidaia, "călătoria" în bască, este un rom cubanez unic în felul său. După o maturare de 3 ani în Cuba, romul nostru a fost rafinat în butoaie de Armag...
Un clasic în familia licorilor, la Egiazki am decis foarte repede să ne creăm propria rețetă de lichior de mentă. Gama noastră de lichioruri se concen...