...Experții KASAG sunt specialiști în construcția aparatelor de gătit și a plantelor industriale de gătit pentru fabricarea gemului, marmeladei, compotului și jeleului. Suntem entuziasmați de combinația standardelor înalte de produs, standardelor speciale pentru prepararea pectinei, granularității optime a produselor și timpilor scurți de procesare.
Ne adaptăm nevoilor fiecărui client și construim sisteme personalizate sau modulare care îndeplinesc cerințele acestora.
...TOALĂ 100% BUMBAC ECRU C/9
Contextura sa permite fabricarea de gemuri, jeleuriși siropuri.
Rezistentă la căldură până la fierbere, lavabilă la mașină, biodegradabilă.
Dimensiuni 35x45cm
60x40cm
70x70cm
80x80cm
120x120cm
sau dimensiune personalizată.
Funcții Scurgere, Presare...
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, situată în pitoreasca regiune a Jura, este specializată în crearea de delicioase confituri artizanale pe bază de fructe, preparate conform metodelor tradiționale. Confiturile noastre sunt elaborate fără fructoză, fără acidifiant și fără conservanți artificiali pentru a păstra gustul preparatelor din fructe de altădată. Ele conțin doar fructe și zahăr.
Oferim o gamă...
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION este o structură de certificare Halal bazată în Belgia și activă pe întregul continent european. Suntem specializați în certificarea produselor și serviciilor Halal.
Certificăm atât companii mari, cât și mici întreprinderi. Certificarea Halal nu se limitează la alimentație, ci se extinde și la alte sectoare, cum ar fi cosmeticele, ambalajele, produsele chimice, supli...
...Pastă decorativă pentru diverse geluri reci standard și cu sclipici:
Produs: Geluri reci
Origine: Turcia
Formă: gel
Ambalaj: 7 kg găleți x 4 = cutie
TIPURI DE GEL (AROME): cu ciocolată, cu caramel, simplu, alb, cu căpșuni, cu zmeură, cu afine, cu vișine, cu portocale, cu banane, cu lămâie, cu mango, cu ananas, cu kiwi, cu caise...
... bine cunoscut și popular. Este răspândit în întreaga lume și surprinde prin versatilitatea sa pentru utilizarea în ceaiuri, gemurișijeleuri de fructe. Coaja de măceș din sud este baza pentru acest extract special dezvoltat recent.
Hidrolizatul de colagen (Fortigel®) este deosebit de important pentru funcția articulațiilor, deoarece cartilajul articular este compus din aproximativ 70% colagen...
...Bassine pentru gemuri din cupru 40 cm Tom Press.
Gemurișijeleuri excepționale pentru întreaga familie.
Realizată dintr-o foaie de cupru de 2 mm grosime, această bassine cu un diametru de 40 cm, înălțime de 17 cm și volum de 12 litri este robustă și conduce perfect căldura.
Este dotată cu două mânere ridicate din fontă pentru a fi manevrată cu ușurință.
Diametrul fundului este de 28 cm.
Bassine...
... bucătăria vegană ca înlocuitor pentru gelatină. <strong>Utilizare</strong>Agarul este folosit ca înlocuitor pentru gelatină în creme, jeleuri, mousse-uri, gemuriși în alte produse. Se dizolvă la o temperatură de 85-95 grade Celsius, iar gelificarea are loc deja la 32-35 de grade. Nu este necesar să fie pus la frigider. Pentru a obține o consistență medie a gelului, se folosește proporția: 1...
...Făina de semințe de carob (E410) este obținută din semințele arborelui de carob. Este complet solubilă în apă fierbinte și formează geluri în apă rece. Din acest motiv, este utilizată ca agent de îngroșare. De asemenea, poate fi folosită și ca stabilizator. Făina de semințe de carob este aprobată pentru utilizare în alimente și se regăsește frecvent în gemuri, marmelade, jeleuri, produse de patiserie, conserve de fructe și legume, precum și în înghețată și băuturi pe bază de lapte.
...Exemple de aplicații: Compoturi cu bucăți de fructe, creme cosmetice, vinaigretă, muștar, aluat pentru brioșe și prăjituri, produse lactate, sucuri de fructe concentrate, sosuri, amidonuri, vinuri; gemuri, jeleuri; uleiuri…
Construcție fiabilă și robustă; inox 316l electropliat sau 304 și 316l polișat oglindă.
Auto-amorsare cu aspirație puternică.
Distribuitor de aer intern complet protejat.
Curățabil la fața locului.
...Rezultatul unui parteneriat trilateral între chef-ul Hubert Nobis și confiturierul André Guépratte, lăsați-vă purtați de alianța perfectă între deliciu și originalitate pe care
oferă confitul nostru de fân.
Sub forma unei jeleuri, este elaborat dintr-o infuzie de fân, la care se adaugă zahăr cristal, 1% pectină de fructe și 0,5% suc concentrat de lămâie bio.
Acest produs original și natural se...
... conservanți, fără coloranți sau arome artificiale. Oferim o gamă largă de confituri artizanale extra, jeleuriși alte dulciuri de înaltă calitate, realizate în mod tradițional, combinând o căsătorie subtilă de arome tradiționale și numeroase originalități.
...TWIN CHEF LCD a fost creat pentru a satisface cerințele patiserilor și înghețatărilor care doresc să își creeze propriile creații rapid și în cantități mici, pentru a avea întotdeauna un produs proaspăt. Extrem de flexibil, permite obținerea de înghețate, sorbeturi, precum și o gamă largă de produse: creme, ganache, aluat de ciocolată, gemuri, jeleuri din fructe etc., lăsând operatorului...
...
Antocianina este extrasă din
fructe și legume, cum ar fi coaja de strugure, socul, varza roșie, ridichea roșie, porumbul violet, zahărul violet etc.
ridichea roșie, porumbul violet, cartoful dulce violet, morcovul violet etc.
Aplicații :
Băuturi, Conserve, GemurișiJeleuri, Cofetărie, Alimente Preparat, Patiserie.
...TK IQF Bio Mure, Mure, Mure Sălbatice, Piure de Mure, Bio Piure de Mure fără semințe, Piure de Mure Sălbatic fără semințe
Murele sunt cunoscute pentru antioxidanții polifenolici. Acestea sunt substanțe chimice care apar în mod natural și pot stimula procesele metabolice.
Institutul Național de Sănătate din SUA desfășoară două studii clinice în curs cu mure, în care se testează efectul anticancerigen la oameni.
Murele sunt adesea folosite pentru deserturi, gemurișijeleuri fără semințe.
...Miniaturi din sticlă: o alegere practică pentru hoteluri, pensiuni și cafenele. Ca dimensiune de probă, sunt ideale și pentru a fi incluse în ambalaje cadou sau coșuri de prezentare.
Sticla este ambalajul ideal pentru alimente. Gemuri delicioase, jeleuri fructate sau miere dulce arată pur și simplu mai bine într-un recipient din sticlă. Și nu doar atât: sticla nu reacționează chimic. Produsul...
...Simplu „mare” de la cel mai bun Lecker’s Bio Gelifiant din alge marine este ideal pentru prepararea de jeleuri, creme, gemuriși torturi, dar și pentru preparate sărate precum aspicul. Alternativa vegană la gelatina! Este, de asemenea, fără gust, fără conservanți și de origine 100% vegetală.
Ingrediente: Agar Agar*
*=din producție ecologică controlată
Alergeni: nu conține
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
BIOLOKLOCK este o companie de procesare a fructelor provenite din agricultura ecologică. Prioritizăm aprovizionarea locală a fructelor noastre și preparăm gemurile în cazan. Activând în domeniul bio din 1973, lucrăm produsele noastre într-un mod artizanal pentru a atinge cea mai bună calitate posibilă în fabricarea: Gemuri bio, compoturi, piureuri, jeleuri, creme de prune și castane. De asemenea, fructe uscate și fructe în sirop.
Saveurs de Fruits este o mică afacere de familie și artizanală care produce din 1991: vinuri din fructe și flori, gemurișijeleuri, produse din zona locală.
Situată, inițial, în Héron, un mic sat hesbignon, afacerea s-a mutat în Bièvre, în Ardenii namuroși, în 2003. Principala preocupare, la Saveurs de Fruits, este căutarea constantă a calității și a aromelor produselor. Această voință se manifestă: în alegerea materiilor prime (fructe, flori...), în timpul procesării acestora, în conformitatea cu standardele instalațiilor sale.
Este în inima Ariège-ului, la Lorp Sentaraille, că noi elaborăm, de mai bine de 25 de ani, gemuriși preparate din fructe cu un gust unic (jeleuri, compoturi, sosuri…). Conservele și condimentele s-au adăugat recent, așa că ne schimbăm numele… „Confitures des Pyrénées” devine astfel… „Compania Pirineilor”!
Echipa noastră, prezentă încă de la începutul aventurii, metodele noastre de fabricație și...
Suntem producători de fructe de pădure (căpșuni, zmeură, mure, coacăze, agrișe), sparanghel verde și cicoare de câmp în Ottignies. Vânzăm exclusiv fructele și legumele noastre la fermă. Oferim gemuri, jeleuri, lichioruri, siropuri și oțeturi realizate de noi. De asemenea, dispunem de produse de la alți producători: foie gras de la Ferma de la Turn, Livada de la Chise, Melci de la Ourchet, Lisane și Pipi de albine.
...Ambalare în recipiente de sticlă, plastic sau metal, care variază de la dimensiuni pentru consumatori până la recipiente industriale în vrac. HSC 170290 Sirop de zahăr, HSC 200799 Gemuri, jeleuri, marmelade HSC 040900 Miere naturală...
A ATLANTIDA - APIS GOURMET este o companie dedicată exportului de produse regionale și alimentare portugheze, în special miere și derivate, produse apicole, stupi, hrănitoare pentru stupi. Produse regionale: miere de diverse tipuri (flori de câmp, rozmarin, portocal, urzică, castan, etc.), polen de albine, ulei de măsline, măsline pentru conservare, vinuri, fructe uscate, ciocolată gourmet, floare de sare, brânzeturi artizanale, mezeluri artizanale, pește și pateuri gourmet conservate, gemurișijeleuri, brânză de smochine, produse speciale.
Bună ziua
De la Karramel
MERMELADE ARTISANALE ȘI DE AUTOR
Suntem o companie situată în ESTUBENY, un sat de pe coasta VALENȚIEI.
Elaborăm gemurile noastre în mod artizanal, fără coloranți, conservanți sau aditivi.
Elaborăm toate tipurile de gemuri din fructe de prima calitate și din legume.
De asemenea, producem jeleuri.
Cu dragoste și grijă, mici delicatese sunt pregătite pentru tine la manufactura Engelwurz. Gemuri, jeleuri, marmelade, siropuri, chutney, pastă de tartinată, sare de flori și sare de ierburi.
Distribuția de gemuri, creme de fructe sau jeleuri ca articole promoționale, cadouri și giveaway-uri. Etichete personalizate. Marcă privată și cantități mari disponibile.
... de mure, concentrate de sucuri, sos balsamic, materii prime pentru patiserie (jeleuri/acoperiri de fructe, glazuri, oglinzi) toate fiind termorezistente până la 220 de grade Celsius. Gemuri de fructe fără conservanți, fie pentru consum direct, fie ca umplutură pentru dulciuri, fie termorezistente, potrivite pentru petit four. Industria SKO S.A. se bazează pe tradiție și pe caracterul său familial, având întotdeauna ca steag calitatea atentă și cea mai bună servire a clientului, cu activitate de export în peste 50 de țări.