...ORIGINE
Vin efervescent Bordeaux Crémant Blanc
Château Cazeau se bucură de o magnifică chartreuse girondină, ale cărei origini datează din secolul al 16-lea. Este situat ideal în Gornac, pe una dintre cele mai vechi căi ale Entre-Deux-Mers, la doar câțiva kilometri est de Sauveterre de Guyenne.
Vignoble-ul său de peste 300 de hectare beneficiază de o situație excepțională pe pante argilo...
...CEPAGE : Chenin și Grolleau gri.
TERROIR : Argilo-sableux.
VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați cu atenție manual în cutii. Vinificare conform metodei tradiționale. Prise de mousse și odihnă pe drojdie timp de minimum 12 luni în pivniță.
APPELLATION : AOP Crémant de Loire.
NOTE DE DEGUSTARE : Bule fine care se ridică deasupra unei robe galbene pal. Arome florale și fructate, cu note de brioche. Gust proaspăt și elegant.
ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitive festive, cocktailuri și deserturi.
TEMPERATURA DE SERVIRE : Între 7 și 9°C.
Carton de 6 sticle de 75cl...
... pneumatică pentru o presare la presiune joasă. Debourbage - Monitorizare zilnică a fermentației - Controlul temperaturilor la 16° C - Scurgere - Filtrare Îmbuteliere și fermentare în cramele noastre troglodite cu o maturare minimă de 12 luni. Presiune : 5 până la 6 bari.
Note de degustare : Un nas atrăgător ușor amilic, o atac în gură proaspătă și aromatică. O bulă fină și elegantă.
Accorduri : Vouvray va însoți momentele dumneavoastră de sărbătoare la aperitiv, dar și mesele cu pește sau carne albă pentru Brut și cu deserturi.
... elaborare lentă se numește metoda tradițională, a cărei specificitate este o a doua fermentație în sticlă. Alcool: 12%
Zaharuri reziduale: 10-12 g/L
DÉGUSTARE
Culoare pală și galbenă cu reflexii strălucitoare. Nas proaspăt și "oral" cu note de migdale.
Senzație generoasă în gură urmată de o finală frumoasă. Prospețimea și aromele de fructe se îmbină cu eleganță.
Acest Bourgogne spumant este ideal pentru aperitiv și va însoți perfect preparatele din pește și crustacee.
Temperatura ideală de servire: 6-8°C...
...Ulysse este un cidru brut ușor spumant, revigorant, cu un aspect limpede și strălucitor și o culoare galben-portocalie. Nasul este fructat, iar prima înghițitură este acrișoară și fructată. Finalul scoate în evidență o notă de amăreală. În ansamblu, este plăcut de proaspăt.
Greutate brută: 1340g / 2,2lb
Greutatea cutiei de 6: 9kg / 19,8lb...
...Champagne este simbolul suprem al luxului și al sărbătorilor din întreaga lume. Produs exclusiv în regiunea Champagne din Franța, acest vinspumant de prestigiu este elaborat conform metodei tradiționale, cu o a doua fermentație în sticlă care îi conferă bulele fine și caracterul său unic. Strugurii emblematici precum Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier aduc champagne-ului o paletă aromatică...
... etc.).
Conținut: 75cl
Tip: Vinspumant
Dozare: Brut (6g/L)
Culoare: 80% Chardonnay & 20% Pinot noir
AOC: Champagne 1er Cru
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2030
Temperatura de servire: 8-10°C...
...VARIETATE DE STRUGURE: 100% CHARDONNAY
METODĂ DE ELABORARE A VINULUI: vinul spumant tradițional este maturat în cuve din inox timp de 10 luni. Am adăugat fulgi de aur și lichior înainte de închidere.
ALCOOL: 12% Vol
DOSARE: Tip Brut, 0,75% (aproximativ 6g de zahăr pe litru)
AMBALAJ: sticlă de 750 ml
NOTE DE VIN: Vin limpede, cu reflexii galbene. Un șir de bule ascuțite, care alimentează un...
...Vinificat conform metodei tradiționale, este vedeta tuturor ocaziilor importante: recepții, aperitive, deserturi.
Crémant d’Alsace este un vinspumant obținut conform metodei tradiționale. După o primă fermentare în rezervor, vinul este îmbuteliat pentru a efectua a doua fermentare care îl va face efervescent.
Vedeta tuturor recepțiilor, la aperitiv, natural sau în kir Royal.
Struguri: 90% Pinot Auxerrois, 10% Riesling
Precipitații: 550 mm/an
Îmbătrânire: 8 până la 9 luni în butoaie de o sută de ani
Alcool: 12%
Temperatura de servire: 5-7°C
Păstrare: 2 ani...
...Vinspumant pal cu reflexii verzi. Buchet de mere, flori și fructe. Gust fin și elegant.
Domeniu:DOMENIUL D'ESCAUSSES
Denominație:GAILLAC
Regiune:SUD-VEST
Culoare:Alb
Struguri:Mauzac
Mod de cultură:Conversie bio
Caracter:Brut, Fructat
Conținut:75cl
Cantitate de sulf:foarte puțin sau fără sulf...
...Este baza cocktailului tradițional gascon cu portocale: infuzie naturală de portocale amare și coajă de portocală, Armagnac. Se potrivește perfect cu un vinspumantbrut. De asemenea, va parfuma prăjiturile.
GREUTATE: 1.3 kg
BUTOI: Sticlă 70cl
UGS: 030...
...% Cabernet Sauvignon. Astfel, domeniul GRANGE NEUVE produce și comercializează următoarele vinuri: Monbazillac, Bergerac roșu, Bergerac alb sec, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac moelleux, Metodă tradițională (un vinspumantbrut) și Suc de struguri.