...Un biscuit cuusturoi negru, gustos și original, de împărțit în familie sau cu prietenii. O rețetă făcută manual, realizată în parteneriat cu biscuiții artizanal Carrément Bon
INGREDIENTE
Făină de grâu*, unt proaspăt de Isigny*, pudră de migdale complete*, ouă proaspete*, usturoi negru*(6%), psyllium*, sare de Noirmoutier.
CONSERVARE
A se păstra la temperatura camerei și ferit de lumină.
DLC: 3 luni.
AMBALAJUL
Biscuiții noștri sunt ambalați în pungi din celuloză de lemn complet biosursă de 70g. Punga este compostabilă.
...Umplutură pe bază de untcuusturoi și pătrunjel. Ideală pentru a umple melcii, este de asemenea perfectă ca unt maître d'hôtel pentru preparatele tale la grătar și plancha.
Greutate: 5x250g...
... rafina cărnurile!
Marinada noastră Oued-Amlil este compusă din usturoi și ierburi aromatice de foarte bună calitate. Aceasta va aduce o notă gastronomică demnă de marii bucătari cărnii de tip miel, vițel sau vită. În mod deosebit rafinată, amintește de rețete precum Maître d’hôtel sau sosurile pentru melci. Ușor de utilizat și gata de folosit, această marinadă Oued-Amlil se distinge prin culoarea sa verde și gustul de tip unt-pesto. Restaurantele, snack-urile, fast-food-urile și măcelăriile care folosesc această
Referință: ART0012...
...Foietaj cuunt și emmental, cu un aluat din măsline negre pentru a intensifica gustul. Chiar mai bun dacă sunt ușor încălzite la cuptor în tavă. Ingrediente: făină de grâu, unt 29,02%, emmental 7,89%, amestec de măsline negre 5,48% (măsline negre 91,2%, sare, ulei de rapiță, acidifiant E330), sare, ulei de rapiță, drojdie, aromă, amestec de ierburi cuusturoi și ceapă, piper negru, colorant E160c. Poate conține urme de susan, soia, alune, migdale, ou.
...Acest produs exclusiv din usturoi negru BIO de Bazas este perfect pentru utilizarea usturoiului negru în bucătărie. Usturoiul negru este redus la pastă, la rece, cu un mojar mecanic tradițional.
Pasta 100% usturoi negru este ideală ca produs de aperitiv. Întinsă pe pâine unsă cuunt, pentru a acompania brânza sau foie gras, va aduce o notă de originalitate într-un moment de împărtășire și convivialitate. Disponibil în formate de 50 și 100g.
...Pâine pentru samoussa
300 g de făină
100 g de unt topit
150 ml de apă
25 g de maizena
Umplutură de cartofi
2 cartofi
150 g de mazăre sau la alegere
1 ceapă
2 linguri de ulei vegetal
2 căței de usturoi tocați
½ linguriță de garam masala
½ linguriță de coriandru măcinat
1 linguriță de ghimbir tocat
½ linguriță de turmeric
sare, piper negru
½ suc de lămâie
1 linguriță de ardei roșu măcinat
2 linguri de coriandru tocat
½ ardei roșu feliat...
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră.
Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb.
Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras.
Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale.
SKU:SGE250...
...clătitele din hrișcă sunt o adevărată delicatesă. Acestea pot fi umplute cu șuncă, brânză, ouă pentru a savura o clătită completă, iar pentru cei mai gurmanzi, cu un sos de praz, cu St Jacques și legume mici...\n\nRulate cu brânză cuusturoi și ierburi fine și cu șuncă sau somon, răcite și apoi tăiate în felii mici, acestea vor însoți aperitivele dumneavoastră.\n\nStudiate pentru a avea diametrul unei tigăi (aproximativ 27 cm)\n\nÎn pachet, este menținută sub atmosferă protectoare prin absorbant de oxigen: ceea ce întârzie oxidarea naturală a clătitei, pachet închis."}...
...colaborând cu cei mai buni producători certificați de organismele acreditate.
NaturAfrica selectează produse din terroir, recoltate la maturitate, cu o calitate gustativă deosebită, cum ar fi cacaoa și derivatele acesteia (lichior, masă, boabe și pudră de cacao), nucile de caju.
NaturAfrica oferă, de asemenea, uleiuri sau unturi vegetale (ulei de cocos, ulei de baobab, ulei de palmier, unt de cacao, unt...