Franța, Yssingeaux
...Paste pure de fistic Paste pralină și/sau aromatizate și/sau colorate (coloranți naturali sau non-azo) Note: migdală amară, sau fructată, prăjită Culori: de la verde închis la verde pastel, până la verde-maro...
...Aromatizarea cu fistic este adesea folosită pentru a da gust deserturilor, prăjiturilor și înghețatei. Cu notele sale atât de generoase, cât și subtile și delicioase, aduce căldură și confort.
... Fisticul nostru își păstrează natural culoarea verde și are un conținut de grăsimi suplimentar de 24%, ceea ce ne permite să obținem o pastă de fistic fină, ultra-cremoasă și natural de culoare verde. Utilizare: Pasta noastră poate fi folosită atât pentru a aromatiza o înghețată, un tort, o cremă de patiserie sau bătută, cât și pentru a umple sau a îmbogăți un preparat sau un mic dejun. Pentru o păstrare mai bună, păstrați-o într-un loc răcoros și uscat. Greutate: 215g - 1 Kg - 5 Kg...
Franța, Moringhem
...Ingrediente: Smochine (29%), pastă de curmale, nuci caju, miez de nucă, fistic, spirulină (3,9%) Sare **Spirulină Controlată de organismul Ecocert Energie: 419.32 kcal / 1745 kJ Proteine: 11.3 g Lipide: 18.63 g Carbohidrați: 44.66 g (din care 38.11 g zaharuri) Sare: 0,128 g...
Franța, Lamothe-Montravel
...Descoperiți acest tartinabil pralinat cu fistic, creat din fistic întreg, acest pralinat intens te face să vrei să-l savurezi cu ochii închiși, cu o linguriță! De asemenea, aduce o delicatesă supremă tuturor prăjiturilor dumneavoastră și sublimează micile dumneavoastră prăjituri de călătorie. De la Délicatisserie, patiseria celei mai bune șefe din lume 2023, Nina Métayer.
Franța, Montelimar
...apă, ulei de măsline), Albușuri de Ou, Extract Natural de Vanilie. Metoda de Fabricare: Mierea și siropul de glucoză sunt fierte într-un cazan, cu adăugarea albușurilor de ou, urmată de zahărul fiert. Apoi se adaugă pasta de castane, vanilia, fisticul și migdalele. Alergeni: Migdale, Ou, Fistic, posibile urme de nuci de copac. Toate nugaturile noastre sunt garantate FĂRĂ GLUTEN. Recomandări de Păstrare: Păstrați închis și departe de umiditate între 18 și 22°C (64 și 72°F). Durata de valabilitate: 12 luni...
Franța, Épaignes
...Îmbrăcăminte de ciocolată neagră 103...
Franța, Gometz La Ville
...Pasta de tartinat cu Miere și Nuci este o combinație delicioasă de miere și nuci, care se îmbină perfect pentru a crea o pastă de tartinat savuroasă și nutritivă. Această pastă de tartinat este fabricată din miere de calitate superioară și nuci atent selecționate, ceea ce o face o alegere ideală pentru persoanele preocupate de sănătatea lor care doresc să se răsfețe fără vinovăție. Pasta de...
Franța, Talant
...unt, ulei de floarea-soarelui, pudră de lapte, malț de orz. Această crêpe dentelle este ideală pentru a realiza baze pentru deserturi crocante și crocante (amestecată cu praline, gianduja, ciocolată de învelire, pastă de fistic, pastă de alune, printre altele). Întindeți cu un sucitor între două foi de hârtie guitare sau pe un covor de silicon, tăiați cu ajutorul unor forme din inox sau cu cuțite. Ambalare: 300g Sfaturi de la bucătari: Pentru a impermeabiliza crêpe dentelle pailleté, încorporați 5% unt de cacao topit. Referință: D200523 În stoc: 11 Produse Dimensiuni: 300 Gr...
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr, smântână, ciocolată albă origine non UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), glucoză, trimolină, ciocolată neagră 66% origine non UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), unt, pastă de migdale, praliné, bucăți de zmeură, coji de portocal confiate, nuci de caju, nougat (zahăr, migdale, miere, apă, glucoză, fistic, alune, albuș de ou, zahăr pudră), pastă de fructe căpșuni (zahăr, piure de căpșuni, glucoză, trimolină, pectină galbenă, acid citric, apă), cafea.
Franța, Furiani
...DÔMES CIocolată NEAGRĂ framboise/marjoram (roz) - pralină de alune (castan) DÔMES CIocolată LAPTE caramel cu unt sărat (portocalie) - pralină de fistic (verde) Ingrediente Ciocolată neagră 70% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Ciocolată cu lapte 37% (zahăr, unt de cacao, lapte integral, pastă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Ciocolată albă 30% cacao. smântână, unt, sirop de glucoză, zahăr, pulpă de zmeură, migdale, alune, fistic, măghiran, sorbitol, coloranți naturali. Referință:ECISULA...
Franța, Nice
... nu au niciun efect psihoactiv! Cum să consumi Ciocolata Bloom&Cie? Deschide tableta de Ciocolată cu CBD Bloom&Cie Mănâncă 1 sau 2 cuburi (sau mai multe?) Nu uita să păstrezi ciocolata în ambalajul ei după consum Conservă Ciocolata cu CBD Bloom&Cie maximum 2 luni după deschidere Ingrediente Ciocolată neagră (Pastă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*), migdale, alune, nuci pecan, fistic, merișoare, smochine uscate, ulei de cocos MCT, CBD (extract de cânepă cannabidiol), terpene și multă dragoste! Gust: Ciocolată intensă 71% cacao CBD: 10mg per cub...
Franța, Marseille
...), China (semințe de pin, arahide, alune cu coajă și alune decojite), Franța (miez de nucă, nuci cu coajă) și Spania (migdale măcinate, migdale feliate...). Mondial Fruits Secs poate ambala sub propriul său brand (HOLYFRUITS) sau sub marcă privată "MDD", o gamă completă de fructe uscate. Cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de an, Mondial Fruits Secs completează gama sa permanentă cu o ofertă de coșuri festive, compuse din coșuri cu fructe uscate, coșuri cu dulciuri, coșuri cu fructe confiate și coșuri cu pastă de migdale...
Țările populare pentru acest termen de căutare