...Nerv devită: Alegerea naturală pentru a satisface papilele gustative ale câinelui dumneavoastră
Nervii devită devin din ce în ce mai populari printre proprietarii de câini care preferă gustări naturale, sigure și sănătoase pentru animalele lor.
Gustările pentru câini pe bază de nerv devită oferă numeroase avantaje: Deoarece sunt compuse 100% din carnedevităpură, ele constituie o sursă unică...
...% carnedevităpură, această carnedevită uscată Aubrac este, ca toate mezelurile noastre artizanale, un produs fără nitriți și fără alte ingrediente decât sare de Guérande și piper de Kampot, piper IGP din Cambodgia cu arome de eucalipt, oferind o notă minerală și florală mezelurilor noastre. Uscată lent în atelierul nostru de sărare din Laissac, în Aveyron, această carnedevită uscată Aubrac va...
...Pentru că la Pawell, iubim animalele la fel de mult ca și tine (miau!), am conceput formula acestor gustări pentru a oferi un supliment alimentar de calitate premium.
BISCUITI CU CARNEDE ÎNALTĂ CALITATE
Cum nimic nu este prea bun pentru palatul fin și delicat al pisicilor, și pentru a maximiza apetitul biscuiților, aceștia sunt formulați pe bază decarnedevită crescută în pădurile alpine elvețiene. Adăugați la aceasta câțiva fulgi de cartofi pentru o compoziție 100% naturală și fără gluten, și obțineți o gustare foarte plăcută sub colții pisicii.
...Sosul bolognese este pe bază decarne tocată devităpură, roșii, gătit cu legume și condimente conform rețetei italiene autentice. Acest sos delicios este ușor de utilizat și de păstrat datorită pachetului său de înaltă performanță, care stă în picioare și permite încălzirea conținutului la microunde. Păstrare: La temperatura camerei timp de 24 de luni. 3 zile în frigider după deschiderea pachetului.
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac.
La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri decarne și specialități pe bază decarnedevită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel.
Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.