Franța, Avignon
...Amestecul pentru prăjit este o delicioasă selecție de legume organice de calitate, atent selectate. Energia totală: 31 Kcal 132 kJ Fibre alimentare: 1,7 g Proteine: 0,8 g Sare: 0,03 g...
Franța, Rungis
... cu respectarea măsurilor de siguranță.” Fructe uscate de calitate superioară „Calibru mai mare, cele mai bune grade și origini pentru un poziționare de lux.” Cele mai bune fructe uscate în spiritul unui univers de Fructe și Legume „Pentru că produsele noastre provin înainte de toate… din cele mai bune fructe.”...
...Descoperiți o explozie de arome mediteraneene cu Selul nostru cu Legume din Soare. Recoltat cu grijă pe Insula Ré, acest gros sel este sublimat de un amestec de legume însorite. Roșie, sfeclă, ardei, praz, busuioc sacru și oregano se combină pentru a oferi preparatelor dumneavoastră o notă aromatică și colorată. Ingrediente de Calitate : Gros Sel de pe Insula Ré : Recoltat manual, acest sel de...
... sau reci. Cimbrul poate fi încorporat în cantitate mică într-un sos de iaurt cu castravete pentru a aduce prospețime. De asemenea, este folosit regulat pentru a parfuma anumite preparate, cum ar fi lasagna, ratatouille, pizza... Cimbrul este, de asemenea, folosit pentru a prepara zaatar, un amestec de condimente libanez făcut din semințe de susan prăjite și sumac, pe care îl folosim pentru a condimenta preparatele din carne, pește și legume. Găsiți floarea noastră de cimbru. Ambalare: 8Kg...
Franța, Villeneuve Sur Lot
Franța, Ham
... altă parte, facilitează digestia preparatelor crude, adăugând în același timp o aromă subtilă preparatelor tale. Cu ingrediente organice de calitate și fără aditivi sau conservanți, amestecul nostru pentru Salate este certificat Ecocert, garantând o experiență culinară sănătoasă și prietenoasă cu mediul. Idee de rețetă: Salată de Prospețime cu legume crocante Ingrediente: 1 castravete, tăiat în...
Franța, Malataverne
... controlul continuu al meșteșugarului pe parcursul procesului de elaborare. Acest piure de legume este poziționat pe un segment de calitate superioară. Este elaborat exclusiv din produse naturale selectate în câmp, fără conservanți sau aditivi artificiali și conform unor metode care respectă înainte de toate aroma originară a unei rețete de casă. Ingrediente: morcovi, mazăre.
Franța, Renaison
...Amestecul Adobo este o specialitate din Caraibe și Mexic. Este un ingredient esențial pentru prepararea tacos-urilor, guacamole-ului, fasolei roșii, chili con sau sin carne. De asemenea, puteți lăsa creativitatea să vorbească și să condimentați carne sau legume la grătar.
Franța, Mudaison
...Mixul este un amestec de chipsuri de legume gătite la temperaturi scăzute, condimentate delicat cu sare de Camargue.
Franța, Grigny
...Incontournabile ale bucătăriei chinezești tradiționale, gyoza noastre pentru vegetarieni sunt preparate din făină de grâu și umplute cu legume proaspete și tofu. Se servesc cu un amestec de sos de soia și oțet balsamic. De asemenea, le puteți savura înmuiindu-le în sos picant, dulce-acrișor sau sos de soia dulce, în funcție de preferințele dumneavoastră. *SAKURA marca PÏNJA Greutate netă...
Franța, Maubeuge
... indiană, cremoasă, strălucitoare și savuroasă! Marinada noastră indiană, de o culoare galben strălucitor, este elaborată din ingrediente de calitate, selectate pentru aromele lor: curry, piper negru, muștar, turmeric, legume tăiate fin. Uleiul care compune această marinadă indiană este un ulei de rapiță de foarte înaltă calitate, permițând condimentelor să se depună treptat pe carne, oferindu-le o...
Franța, Vaulx-En-Velin
...Un amestec de legume, măsline violet și măsline verzi feliate pentru un gust delicios și picant. Dimensiuni diferite ale produselor: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Țara de origine: Algeria...
Franța, St Pol De Leon
...CONOPIDĂ BRETONĂ BIO Sărăcă în calorii Bogată în fibre, minerale, antioxidanți, vitaminele C și D Contribuie la reducerea riscului de cancer și a bolilor cardiovasculare Consum: crud în salate compuse sau ras ca și condiment. fiert în apă sau la aburi, gătit la wok într-un amestec de legume, gratinat la cuptor...
Franța, Perpignan Cedex
... preparatele sărate: carne, pește, ouă, supe sau legume sote, gratinuri, prăjituri… Curry de miel, de pui, de pește… atâtea feluri delicioase de preparat cu acest amestec tipic. Curry-ul exprimă de asemenea foarte bine bogăția aromelor sale cu smântână, în supa de pește sau de midii, cu pești și crustacee, carne albă, cartofi, orez, paste, omlete, maioneză, ouă la cuptor. Se potrivește de asemenea perfect cu legumele sau fructele.
Franța, Ploërmel Cedex
...Acest produs este ingredientul ideal pentru a transforma o salată, a îmbunătăți un amestec de legume sau a face un preparat distractiv pentru copii. Un produs realizat din ouă depuse în Franța. Ouă din Franța Ambalaj 7kg sau 10kg...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Lăsați-vă purtați! Recomandat în mod special pentru prepararea tajinelor de legume, a couscous-ului, a orezului parfumat și a polentei, acest amestec va aduce subtilitate și arome orientale în toate preparatele dumneavoastră gătite. Greutate netă 30gr...
Franța, Guérande
...Un amestec delicios de sare și condimente pentru a evidenția toate peștele, carnea albă, legumele la aburi etc.... Această compoziție este perfect dozată pentru a reuși cu ușurință prepararea supelor! Un gest simplu pentru o supă întotdeauna reușită, parfumată și rafinată! Se folosește pentru a aromatiza gătitul în apă: pește, tocăniță, pui la oală, scoici, supe de legume.
Franța, Levallois Perret
...Un amestec de două condimente (coriandru și chimen) cu un gust amar și ușor picant. Utilizări ale Coriandrului + Chimenului în bucătărie: Aromele sale pronunțate parfumează supe, preparate din carne, pește și legume. Beneficiile Coriandrului + Chimenului: Acțiunile sale principale sunt digestive, aperitive (stimulează apetitul), tonifiante și anti-infecțioase, antibacteriene. Bogat în vitamina K și flavonoide.
Franța, Parnac
...Delicatețe și prospețime a fructelor. O rochie de trandafir care aspiră la imagini purpurii, ce exprimă un amestec de prospețime a fructelor roșii, blândețea mărului și a perei și aciditatea coacăzelor roșii într-un context gras și rotund. Servire: proaspăt, 8 - 10°C. Preparat recomandat: Ca aperitiv cu o băutură, carne la grătar, pește, bucătărie asiatică. Ideal vara cu salate din fructe și legume de sezon.
Franța, Privas
...Clément Faugier la Privas în Ardèche: fabricarea și comercializarea tuturor produselor pe bază de castane din 1882: castane glazurate, creme de castane din Ardèche. Fabricarea și comercializarea Marpom's, un amestec de cremă de castane și piure de mere. Gamă de produse BIO. Clément Faugier oferă acum piureuri de fructe și legume congelate, piure de castane naturale congelate porționabile, sub formă de palete de 8 sau 15.
Franța, Bergerac
La CONSERVERIE DE BERGERAC produce și comercializează o gamă largă de legume. Conserveria fabrică legume diferite în funcție de sezoane. Aceasta oferă mazăre foarte fină și extra fină, morcovi extra fini, mazăre cu morcovi, fasole verde foarte fină și extra fină, fasole verde extra fină, cartofi, varză de Bruxelles, castane, amestec de legume verzi, fasole albă în grăsime de gâscă, linte în grăsime de gâscă și pastă de roșii. Aceasta își comercializează legumele în Franța sub mărcile principalelor distribuitori.
Țările populare pentru acest termen de căutare