Țările de Jos, Nijkerk
...Acidul citric este un acid organic cu un gust puternic acru, iar utilizarea sa ca conservant alimentar și antioxidant este foarte proeminentă. În plus, proprietățile sale îl fac un acidifiant, agent de gelifiere și îmbunătățitor de aromă perfect. SRS Nutrition Express oferă disponibilitate constantă a produselor pe tot parcursul anului. Selectăm cu atenție cea mai bună calitate și ne asigurăm că...
Turcia, Istanbul
...PLANTUS LVR conține Silybum marianum Achillea millefolium Artemisia absinthium Cichorium intybus Cassia angustifolia Medicago sativa Levisticum officinale Schisandra chinensis Zingiber officinale PLANTUS LVR conține o substanță activă numită silimarină, obținută din extractul de Silybum marianum. Silimarina este cel mai eficient conservant pentru ficat cunoscut. Plantele din PLANTUS LVR protejează organismul împotriva daunelor hepatice și au, de asemenea, un efect protector asupra pancreasului. PLANTUS LVR este disponibil sub formă de 60 de capsule într-o sticlă de sticlă.
Polonia, Brzozów
...Vitamina C este un conservant natural prezent în numeroase fructe și legume și este un aditiv alimentar destul de comun etichetat E300. Se dizolvă bine în apă, iar sărurile sale au proprietăți reduse puternice. Aceasta înseamnă că, atunci când se oxidează, elimină oxigenul din mediu și reduc compușii anterior oxidați. În practică, această proprietate permite utilizarea acidului ascorbic pentru a...
...Nisin (E234, CAS Nr. 1414-45-5) Nisinul este un conservant alimentar natural, netoxic, care a fost introdus recent în industria alimentară. Este un peptide antibacterian policyclic produs de anumite tulpini de Lactococcus Lactis. Nisinul are activitate antimicrobiană împotriva unei game largi de bacterii gram-pozitive. Nisinul este utilizat pe scară largă în produse lactate, produse din carne...
Germania, Hemer
... dezvoltarea substanțelor corporale. Vitaminele și mineralele esențiale sunt exact adaptate nevoilor unui câine adult cu activitate normală. Pentru producție, folosim spelt și amarant cultivate regional. Această hrană completă fără grâu este de asemenea potrivită pentru câinii alergici și sensibili, precum și pentru dietele de excludere. Ca conservant natural, folosim extract de rozmarin. Crochetele coapte stimulează secreția de salivă în timpul hrănirii, susținând astfel digestia. De asemenea, aceasta promovează o musculatură masticatorie puternică și poate preveni formarea tartrului.
...Proprietăți și beneficii ale glicerinei de grad alimentar USP: Umectant natural: Ajută la menținerea umidității și a fineții în produse. Agent de textură: Îmbunătățește consistența și senzația de netezime în alimente și cosmetice. Emulsifiant: Facilitează combinarea ingredientelor apoase și grase. Conservant natural: Contribuie la stabilitatea și durata de viață a produselor. De origine vegetală...
Polonia, Warszawa, Poland
...Sorbatii de potasiu sunt un conservant alimentar foarte eficient, sigur și netoxic. Deși sorbatul de potasiu este unul dintre numeroasele conservante disponibile pe piață, este considerat unul dintre cele mai bune datorită faptului că este inofensiv și versatil. Sorbatul de potasiu este în mare parte produs sintetic. Este un praf fără gust și miros. Conform FDA, utilizarea sa este considerată...
Spania, Tarragona
... ajuta părinții să facă față diverselor situații provocatoare pentru copii de toate vârstele. Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată 20ml. Copii de 3 până la 5 ani: Se iau 1 doză de 5ml, de 2 ori pe zi. Copii peste 5 ani: Se iau 2 doze de 5ml, de 2 ori pe zi. Ingrediente: Apă, fructoză, extract glicerinat de ghimbir (Zingiber officinale L.), extract glicerinat de cardamom (Elettaria cardamomum L.), conservant (sorbato de potasiu), extract glicerinat de mentă (Mentha piperita L.)...
Țările de Jos, Raalte
... cunoscut pentru aspectul său cristalin alb și capacitatea sa de a elibera gaz de dioxid de sulf atunci când este dizolvat în apă. Aplicațiile Metabisulfitului de Sodiu: 1. *în primul rând, Industria Alimentară și a Băuturilor: utilizat pe scară largă ca conservant alimentar pentru a extinde durata de valabilitate...
Germania, Schlüchtern
...CAS-Nr.: 532-32-1 EC-Nr.: 208-534-8 Apariție: granule cristaline albe Utilizare: Conservant antimicrobian pentru alimente și băuturi (în concentrații de 0,01 - 0,20%, conform reglementărilor legale naționale) Aditiv antifermant pentru vinuri etc. (în concentrații de 0,05 - 0,15%, conform reglementărilor legale naționale) Agent antifungic în procesarea tutunului Conservant pentru produse...
Franța, Paris
...O condiment este o materie organică de origine vegetală, cu miros sau gust picant. Este utilizată în principal în cantități mici în bucătărie, ca conservant, condiment sau colorant, dar și în medicină, în vopsitorie sau în distilare. Richi în antioxidanți Facilitează digestia Previn riscurile cardiovasculare...
Germania, Hamburg
...Acidul malic este folosit de mulți ani ca agent de transport pentru arome și conservanți în deserturi, înghețată și băuturi răcoritoare, pentru a le conferi un gust acru caracteristic. În cosmetică, acidul malic este utilizat ca conservant pentru a prelungi durata de valabilitate a cremelor. Sportivii folosesc acidul malic ca supliment alimentar, deoarece accelerează eliberarea energiei din...
Germania, Wippingen
...Acidul acetic este un compus organic lichid incolor cu formula chimică CH3COOH. Este, de asemenea, numit acid acetic glacial atunci când nu este diluat. Acidul acetic este componenta principală a oțetului și are un gust acru distinctiv și un miros pătrunzător. În prepararea alimentelor, acidul acetic poate fi folosit ca aromatizant și ca conservant alimentar. Acidul inhibă creșterea bacteriilor...
Franța, Massy
...Mono Propilen Glicol (MPG) USP, care îndeplinește criteriile de puritate ale farmacopoeii USP, codificat E1520, poate fi utilizat ca umectant, solvent și emulgator sigur în produsele de mai jos: - excipient (ingredient inactiv) în produsele farmaceutice - aditiv alimentar (E1520) în doze mici ca emulgator, conservant, potențiator de aromă și umectant, în special pentru prepararea mâncărurilor...
...Sunteți specializat în domeniul alimentar? Și sunteți interesat de baby caracatiță cu pesto de 2.9kg? În preparate, baby caracatița cu pesto se integrează foarte bine. Ingrediente: Baby caracatițe (55%), ulei de floarea-soarelui, busuioc (8%), nuci de caju, nuci, brânză rasă (lapte, sare, cheag, conservant lysozyme din ou), fulgi de cartofi, oțet, sare, zahăr, ulei de măsline extravirgin...
... a oferi hrană și adăpost melcilor. Caracteristicile care identifică mucusul nostru sunt: Concentrație extrem de ridicată a principiilor active conținute în mucusul de melc. Încărcătură bacteriană totală mai mică de 10CFU/gr Conservant natural Sorbat de Potasiu în doze constante de 0,2%, potrivit atât pentru uz cosmetic, cât și pentru uz alimentar. Trasabilitatea produsului (care va fi întotdeauna însoțit de un Certificat de Analiză complet al lotului de producție, realizat de un Laborator ACREDITAT).
Germania, Gorxheimertal
... L.) rizom T.E. tit. 95% în curcuminoide; agent de îngroșare alginat de sodiu; conservant sorbat de potasiu; regulator de aciditate lactat de sodiu; aromă; îndulcitor sucraloză. Cantitate de livrare: 300 Administrare: 1 stick pe zi după cină Cod produs: 0065 Greutate: 150ml Origine: Noua Zeelandă Private Label: De la 1000 Distribuție: Partener exclusiv de distribuție căutat: Germania...
Țările de Jos, Capelle Aan Den Ijssel
... sechestrarea ionilor de calciu și magneziu, care pot interfera cu procesul de curățare. Acest lucru îmbunătățește eficiența detergenților și ajută la prevenirea acumulării de calcar în mașinile de spălat și în mașinile de spălat vase. Aditiv Alimentar: În industria alimentară, tripolifosfatul de sodiu este utilizat ca aditiv alimentar cu numărul E E451. Este folosit în principal ca conservant și emulgator în diverse alimente procesate, inclusiv fructe de mare, carne și supe la conservă. Ajută la menținerea umidității în carne și fructe de mare, îmbunătățind textura și aspectul acestora.
Regatul Unit, London
...Siropul de porumb cu conținut ridicat de maltoză este un aditiv alimentar folosit ca îndulcitor și conservant. Majoritatea zahărului este maltoză. Este mai puțin dulce decât siropul de porumb cu conținut ridicat de fructoză și conține puțină sau deloc fructoză. Totuși, este suficient de dulce pentru a fi util ca îndulcitor în producția comercială de alimente, cum ar fi bomboanele și iaurtul...
Turcia, Adana
...USP24/BP98/E330 Pulbere de Acid Citric, Acid Citric Anhidru, Acid Citric Monohidrat Acidul citric este folosit în principal ca agent de aromatizare, conservant și agent antistaling în industria alimentară și a băuturilor. Acidul citric poate fi, de asemenea, utilizat ca antioxidant, plastifiant și detergent în industriile chimice, cosmetice și de detergenți. Ca aditiv alimentar, Acidul Citric...
Belgia, Beringen
...Lucozade Energy oferă glucoză, sursa naturală de energie pregătită pentru creier și corp. Ingrediente Apă carbogazoasă, D-Glucoză (10%), Sirop de glucoză (8%), Suc de portocale din concentrat (5%), Acid alimentar (330), Conservant (202), Antioxidant (300), Colorant (160a).
Germania, Eresing
... de aproximativ 5000 de ani înainte de Hristos. În natură, acidul acetic se găsește în sucurile vegetale și uleiurile esențiale. Utilizare: Tehnic: * Decalcifiere * Solvent Alimente: * Agent de condimentare * Agent de acidifiere * Conservant Cosmetică: * Reduce mirosul și gustul de bază * Ajustarea pH-ului CAS: 64-19-7 INCI: Acid acetic Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumină, în recipiente închise Aditiv alimentar: E260 Formula sumară: C2H4O2...
Spania, Canteras, Las (tegueste)
...COMPLEMENT ALIMENTAR PE BAZĂ DE AMINOACIZI Prezentare: Ambalaj cu 20 de fiole de 3.000 mg. Gust Lămâie Compoziție: Apă, L-Carnitină (3000 mg), acidifiant (acid citric), aromă de lămâie, acid ascorbic, conservant Mod de utilizare: Se ia câte o fiolă cu 20 de minute înainte de exercițiul fizic. Se agită înainte de consum.
Spania, El Puerto De Santa María
...Acid Citaric Ecologic. Este aditivul alimentar ideal pentru o multitudine de preparate, datorită utilizărilor sale multiple și a solubilității ridicate, care îl fac un produs ușor de folosit în bucătărie. Acționează ca un conservant și antioxidant, potențator de aromă, gelifiant pentru gemuri, este folosit pentru marinarea cărnii, ca aromatizant în patiserie sau ca texturant în producția de brânzeturi pasteurizate, printre multe alte funcții.
Austria, Königsdorf
...Lucozade Energy oferă glucoză, sursa naturală de energie pregătită pentru creier și corp. Ingrediente Apă carbogazoasă, D-Glucoză (10%), Sirop de glucoză (8%), Suc de portocale din concentrat (5%), Acid alimentar (330), Conservant (202), Antioxidant (300), Colorant (160a).
Germania, Niederkrüchten
... și conservant pentru fabricarea rășinilor alkidice și a vopselelor pe bază de ulei. Informații suplimentare: Uleiul de in conține mai multe acizi grași Omega-3 decât, de exemplu, peștele. Acizii grași Omega-3 sunt deosebit de importanți pentru metabolismul și sistemul cardiovascular al omului. Cercetătorii au descoperit că uleiul de in are multe aspecte pozitive pentru sănătatea umană. Astfel, uleiul de in este utilizat cu plăcere în industria alimentară pentru a produce, de exemplu, ulei de in sau capsule de in. Dar și în industria tehnică, uleiul de in își găsește utilizarea.
Germania, Weinheim
Veller GmbH se ocupă în principal cu dezvoltarea de produse precum aditivi alimentari, ingrediente etc. în procesul de bioinginerie. În prezent, majoritatea produselor companiei, ca aditiv alimentar - Transglutaminază (TG), Glucoză oxidază, lacază, conservant alimentar natural ε-Polilizină. Acum compania noastră oferă cele mai bune prețuri pentru Transglutaminază în UE. Transglutaminaza este o...
Regatul Unit, Thamesmead
... produse vă pot aduce beneficii sau nu. Apa de argint coloidal a fost raportată pe scară largă ca având proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, făcându-l astfel antibiotic natural cu acțiune completă. Utilizările argintului ca antibiotic și conservant alimentar sunt bine documentate de peste o mie de ani, cu mult înainte ca companiile farmaceutice moderne să înceapă să producă...
Grecia, Piraeus
... dulce, iar cel mai important aspect este că nu are mirosul și aroma neplăcută, adesea intensă, pe care o poate avea usturoiul alb, iar gustul său este considerat de degustători "Umami". Este folosit ca supliment alimentar (Superaliment) sau în preparate de înaltă gastronomie. Usturoiul Negru, datorită întregului proces de fermentare pe care l-a suferit, a reușit să conțină o cantitate mare de antioxidanți, având ca rezultat capacitatea de a oferi organismului rezistență împotriva atacurilor radicalilor liberi dăunători.
Țările populare pentru acest termen de căutare