Bulgaria, Sofia
...Beneficii: ghimbirul este cel mai frecvent folosit pentru a allevia efectele gripei și ale răcelii, precum și pentru a reduce durerea și greața. Este foarte apreciat pentru calitățile sale presupuse antiinflamatorii și pentru influența sa pozitivă asupra aparatului digestiv. Utilizări: pudra de ghimbir este perfectă pentru a prepara ceai, pentru a rafina preparate și amestecuri de condimente, în special asiatice. O linguriță de pudră este suficientă pentru un ceainic (750 ml). Lasă să fiarbă timp de 5 minute și bucură-te. Ambalaj: 250g, 500g, 1kg și vrac...
...Șofran: Cunoscut pentru aroma sa unică și culoarea sa aurie, această condiment este ideală pentru preparate rafinate. Turmeric: Folosit pentru proprietățile sale colorante și gustul său distinct, perfect pentru curry și preparate tradiționale.
Franța, Saint Romain La Motte
... curte. Lăsați-vă purtați de această condiment dulce și colorat care va aduce vitalitate preparatelor dumneavoastră. Curcuma este o adevărată sursă de vitamina C, foarte apreciată în întărirea sistemului imunitar. De asemenea, ajută la combaterea durerilor articulare! Dar cel mai impresionant este zâmbetul pe care îl va aduce pe chipul oaspeților dumneavoastră! Greutate netă: 50 g Origine: India...
Franța, Le Sen
... ambalat în atelierele noastre din Franța Cultură Curcuma longa este o plantă care crește în numeroase țări din Asia, iar India este sursa sa principală în prezent. Este înrudită cu ghimbirul, iar rizomul său este folosit ca condiment în celebrul curry indian pentru culoarea sa galbenă intensă. Fabricare Este în unitatea noastră de producție din Madagascar unde producem acest extract de curcuma din...
Germania, Bad Bramstedt
...Boabele uscate de ienupăr sunt folosite pentru a condimenta multe preparate cunoscute și sărate. O notă intensă și condimentată face ca boabele de ienupăr să fie ideale pentru prepararea marinadelor și sosurilor, precum și pentru murat. Boabele de ienupăr sunt de obicei utilizate uscate. Condimentul uscat are un aromă puțin mai intensă decât boabele proaspete. Ca și condiment, le poți folosi în...
Țările de Jos, Nijkerk
... popular pe piețele de erbologie și nutriție datorită beneficiilor sale pentru sănătate. Alte denumiri: Extract de Curcuma longa; extract de curcumină Spec./ Puritate: 95% ( Alte specificații pot fi personalizate) Număr CAS: 84775-52-0 Aparitie: Pulbere fină galben-portocalie Funcția principală: Proprietăți antiinflamatorii; Activitate antioxidantă; Suport digestiv Metodă de testare: HPLC Miros...
Belgia, Ninove
... de Comisia Europeană. Benfida Curcuma conține extract de rădăcină de turmeric cu 95% curcuminoide (complexul complet) combinat cu uleiul esențial de rădăcină de turmeric, care este bogat în turmerone. Pentru un efect mai amplu, a fost adăugat un extract standardizat de ghimbir, cu 20% gingeroli (ingrediente active ale ghimbirului). Unic pentru Benfida Curcuma este că conține o concentrație mult mai mare de curcuminoide decât pudra de turmeric, care este disponibilă ca condiment în bucătărie. NUT:PL 4227/15 CNK:4275376 EAN:5404030710307...
Germania, Bad Bentheim
...Ce este, de fapt, turmeric? Turmericul este o plantă din genul familiei ghimbirului, originară din sudul și sud-estul Asiei. Turmericul (Curcuma longa) este obținut din rădăcina plantei. Turmericul are un gust ușor amar ca condiment și se află în fruntea listei superalimentelor. Acest lucru se datorează parțial faptului că turmericul conține un ulei esențial, care este compus în principal din așa-numitele sesquiterpene. Diferitele tipuri de sesquiterpene au numeroase efecte pozitive asupra corpului nostru.
Martinica, Rivière-Pilote
...Maestrul nostru oțetier Frédéric Chaix a elaborat și imaginat pentru dumneavoastră acest Oțet cu turmeric. Creat din cosetele mame ale turmericului, acest condiment este foarte moale la gust. Își va exprima aromele pe parcursul întregului preparat și va dezvălui la final toată dulceața turmericului. Se potrivește deosebit de bine cu bucătăria asiatică, orientală și antillană. EXCELENT CU: Legume crude, andive, salate verzi, deglazare de carne albă sau pește, salate de fructe, salate exotice. 100% natural: fără coloranți sau arome artificiale.
Franța, Renaison
...Turmericul este adesea folosit în amestecurile de condimente pentru curry-ul indian, aducând un parfum pe care l-am putea asocia cu pământul și ghimbirul. Comunitatea științifică a demonstrat virtuțile sale. Origine: India de Sud calitate: 3,5-4%+ curcumină...
Franța, Livry Gargan
...Curcuma (25 kg) Cod produs: 2516 Marcă produs: Vesce Tip produs: Curcuma (25 kg) Greutate netă produs: 25KG...
Franța, Montrouge
... comparate. Dar nu vă lăsați păcăliți de aparențe, Curcuma longa ascunde secrete și mai surprinzătoare... Deși în țara sa de origine, curcuma este considerată o condiment sacru, aceasta oferă, de asemenea, avantaje importante atunci când este consumată ca un supliment alimentar. Este în primul rând pentru conținutul său de curcumină că planta este utilizată în naturopatie. Femei, bărbați sau adolescenți, toți pot beneficia de numeroasele sale avantaje. Asociație cu Piper negru...
Franța, Wissous
...Condiment de Ghimbir Ref: EPI015 Conținut: 100 g...
Turcia, Sakarya
...2-Kmark BALIK HARCI Conform preferințelor, este un amestec folosit pentru a condimenta peștii care urmează să fie gătiti la grătar, în cuptor sau la abur, cu ingrediente îmbogățite cu condimentele potrivite. Ingrediente : Curcuma, ardei iute, piper negru, cimbru, piper allspice, frunze de dafin, piper alb, sumac, făină de porumb, sare, pudră de ceapă și pudră de usturoi conțin făină.
Belgia, Nivelles
...Caracteristici: Curcuma, cunoscută încă din antichitate în Occident, este folosită de ani de zile de indieni ca condiment. Aceștia consumă, în medie, 2 până la 5 g pe zi. Oferă alimentelor o culoare galbenă. Consumat la sfârșitul mesei, susține digestia. Substanța activă conținută în curcuma este curcumina: 4g de curcuma longa furnizează +/-200 mg de curcumină pură. Biodisponibilitatea sa în...
Franța, Brunoy
...Datorită aportului său de gust inconfundabil, asemănător cu șofranul, care îi conferă o notă pământie cu o subtilă tentă de amăreală, turmericul nostru măcinat va deveni rapid o condiment esențial în colecția dumneavoastră de bucătărie. Găsiți turmericul nostru măcinat 100% natural, ambalat în saci hermetici resigilabili: Turmericul din Madagascar, cunoscut și sub denumirea de „șofranul indian...
Franța, Cavignac
...Gingerul (Hedychium gardnerianum) este un rizom din familia botanică a zingiberaceelor. Face parte din plantele perene. Cultivat de secole în țările asiatice, gingerul poate acum să se integreze în grădinile noastre sau să fie cultivat în ghivece, respectând câteva reguli de cultură. Cultivat în mod ancestral ca o condiment, este de asemenea o plantă medicinală. Aproape de curcuma, această plantă...
Franța, Bourgbarré
...Curcuma din Madagascar este cunoscut și sub numele de ȘAFRANUL Indiei. Condiment cu un parfum delicat, presărați-l în salatele sau în vinegretele dumneavoastră. Curcuma are o aromă caldă, dar blândă, și poate fi folosit în toate preparatele, nu ezitați să-l adăugați peste tot.
...Un condiment rapid obținut din gustul delicat al dovleacului, crocanța nucilor și aroma caracteristică a condimentelor. Ideal pentru prepararea tartinelor și condimentarea preparatelor principale. Greutate netă 190 g.
ufs.country_names.RU, Moscow
...semințe de muștar măcinate, rozmarin uscat, usturoi uscat, coajă de lămâie, coriandru măcinat, ghimbir măcinat, semințe de schinduf uscate, chimion măcinat, chimen măcinat, amidon de porumb, fibră de mazăre, curcuma măcinată, piper alb măcinat, piper cayenne măcinat, aromă naturală "Lămâie". Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 8,0 Grăsimi (g / 100g)… 4,5 Carbohidrați (g / 100g)… 28,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 180...
Franța, Levallois Perret
...Curcuma are o aromă pământie, ușor amară și caldă, această condiment este unul dintre cele mai utilizate în bucătărie. Utilizări ale Curcumei în bucătărie: Este excelent cu păsările de curte, orezul, preparatele orientale și poate fi folosit și ca supliment alimentar natural. Beneficiile Curcumei: Antioxidant, antiinflamator, facilitează digestia. O sursă excelentă de fier, magneziu, proteine, mangan, minerale, vitamine (A, C, E, B1, B2, B3 și B6), cupru etc.
Țările populare pentru acest termen de căutare