...Perfect pentru a fi savurat cu lingura în viața de zi cu zi a brânzei devaci.
Valori nutriționale per 100 g
Energie 464 kJ / 110 kcal
Grăsimi 4,0 g
Grăsimi saturate 2,8 g
Carbohidrați 10 g
din care zaharuri 10 g
Proteine 8,6 g
Sare 0,50 g...
...Amestecul nostru aromatic de condimente pentru Tzatziki se potrivește de minune cu preparate la grătar, pâine, legume crude, cartofi la cuptor și carne.
Se amestecă în brânzădevaci, iaurt sau smântână și, după preferință, se adaugă castraveți proaspeți sau condimentați, tăiați cubulețe. Lăsându-l câteva timp la frigider, aroma se intensifică. Este însoțitorul perfect pentru gyros, carne la grătar sau legume la grătar, delicios în stil grecesc.
Conținut: 60,00 g
Număr articol: 390955...
...Ingrediente:
Lapte de vacă degresat pasteurizat, smântână dulce pasteurizată (40%), sare (1%), culturi lactice selecționate. Produsul conține lactoză.
Temperatura de păstrare: între +2°C si +8°C
SF Nr. 28/2018...
...Fulgi de ovăz și petale de porumb acoperite cu mici bucăți de alune, coapte la cuptor, cu bucăți de ciocolată neagră.
Ovăz integral
Bogate în fibre
Crocanță irezistibilă
Rețetă 100% vegetală
Listă scurtă de ingrediente
Mod de utilizare:
La micul dejun sau la gustare, se toarnă într-un bol cu lapte/băutură vegetală sau ca topping pe iaurt, brânzădevaci.
Ingrediente
Fulgi de ovăz* 49%, zahăr din...
...Kasnudel-ul din Carintia este clasicul preferat de toată lumea dintre pastele noastre din Carintia. Este umplut cu cartofi fin pasați, brânzădevaci și ierburi proaspete, precum și mentă brună.
Kasnudel-ul din Carintia este clasicul preferat de toată lumea dintre pastele noastre din Carintia. Este umplut cu cartofi fin pasați, brânzădevaci și ierburi proaspete. Gustul său caracteristic este dat de menta brună. Pur și simplu minunat!
...Această salată va fi un preparat excelent pentru orice masă și poate fi o masă completă sau un fel de mâncare de garnitură pentru preparatele principale din carne și pește. Linte pufoasă cu brânzădevaci, aroma plăcută a mărarului cu coriandru și o ușoară picantă de usturoi se potrivesc de asemenea bine cu orez fiert.
... carbohidrați și are proprietăți excelente de brunare. Acest produs este utilizat pe scară largă și este destinat utilizării în următoarele industrii:
- În industria laptelui pentru producția de: tartinabile, produse din smântână, brânzădevaci și produse din brânzădevaci, iaurt, înghețată, lapte condensat, brânză topită, băuturi,
- În industria furajelor pentru producția de: furaje pentru animale de fermă, inclusiv producția de substituenți pentru lapte,
- În industria prelucrării cărnii pentru producția de:...
... intensă, capturând toată savoarea afinelor proaspete.
Colorant Natural : Utilizarea unui colorant natural pentru a păstra autenticitatea produsului.
Sfaturi de Utilizare :
Zahărul cu Afină este perfect pentru a adăuga o notă de prospețime deserturilor, iaurturilor, smoothie-urilor și altor preparate dulci. Presărați-l peste crumble-uri, brânzădevaci sau folosiți-l pentru a îndulci băuturile pentru o notă fructată și delicioasă.
Caracteristici ale Produsului :
Greutate : 200g
Ambalaj : Borcan PET resigilabil pentru a menține prospețimea și aroma zahărului.
Referință:SUCRE00071B...
...Producători de quark, pompe de umplere și dozare, aparate de pasare quark și mixere - Pentru producția tradițională de quark sau brânzădevaci, oferim producători practici de quark și alte echipamente, cum ar fi pompe de umplere și dozare, aparate de pasare quark și mixere pentru a încorpora smântână, condimente sau preparate din fructe. Producătorul de quark A·S·T·A eismann – o dezvoltare a...
... - Posibilitatea de a suspenda mai multe distribuitoare debrânză într-un tren
Manipulare: Manuală sau automată
Materiale: Polietilenă; polipropilenă; ABS; oțel inoxidabil; aluminiu
Fabricare:- Fabricat în cazan - Injectat - Termoformat...
...Adresa Naturală a Gusturilor Tradiționale: POLEN LAPTE
Continuă să Servească cu Noua Sa Filială.
Angajată în Producerea de Produse Naturale, Higienice și Fără Aditivi,
Organizația Noastră Continuă să Crească
Cu Dumneavoastră în Anul Său 20...
...Acest set modular cu un design din lemn simplu permite structurarea eficientă a bufetelor și le face atrăgătoare. Fie că este vorba despre bufetul de mic dejun, prânz sau seară, cele 6 boluri din sticlă pot fi, de exemplu, umplute cu iaurt sau brânzădevaci, salate sau deserturi și pot fi ușor înlocuite sau umplute din nou.
Culoare: Fag natural
Material: Lemn lacuit (potrivit pentru alimente), Sticlă
Model: Modul cu 6 boluri din sticlă
Lățime: 581 mm
Adâncime: 407 mm
Înălțime: 124 mm...
... Austria care poartă sigiliul de calitate austriac de aur. Se potrivește cu orice tip de carne la grătar sau prăjită, precum și cu cârnați, leberkäse, carne tocată și multe altele. Cu el se pot rafina maionezele sau se pot prepara remoulade. Pasta, sosurile precum cele de ouă, brânzădevaci sau sosul tartar primesc o rafinament special datorită lui. Este deosebit de potrivit pentru gătit. Rulourile de vită și șnițelele de vită preparate cu muștarul special englezesc Ramsa reușesc excelent.
Distincție: Vegan...
...Mandarină Uscată Bio, Fistic Decorticat Crud Bio, Migdale Emondate Prăjite - 3 texturi și arome în simbioză... intensitatea mandarinei uscate, finețea fisticului crud și crocanța migdalei emondate prăjite cu grijă de noi pentru a ajunge la FUSIUNEA AROMELOR și a revela amestecul omonim.
Se savurează ca o gustare sau la aperitiv.
Se încorporează în muesli, lactate (iaurturi, brânzădevaci...)
Disponibil la vrac și în pungi.
...EUROVOLAILLES, distribuitor de păsări și tăieturi în toate formele din 1899.
LA EUROVOLAILLES, există 3000 de referințe posibile, așa că telefonul este esențial. Pentru mai multe informații, sunați la 01 46 86 21 54.
..."Rețeta bunicii"; cel puțin 40% grăsime în materie uscată. Brânză cremă, făcută manual. Gust: ușor picant până la acru.
Conținut de grăsime: 40%
Gust: ușor picant până la acru.
...Este vorba despre piure de mango, îndulcit, din soiul 'Alphonso'. Este excelent pentru înghețată, creme de iaurt și brânzădevaci, smoothie-uri, preparate asiatice și cocktailuri.
...Flavour Drops sunt upgrade-ul pentru alimentele fără gust, cum ar fi iaurtul natural, brânzadevaci, Skyr sau proteina din zer neutră. Astfel, toate preparatele și băuturile preferate pot fi transformate cu ușurință în aroma dorită cu câteva picături, fără calorii, vegane și fără zahăr.
...Precise la dozare, flexibile în aplicare.
Construcție modulară până la 32 de unități de dozare.
Utilizare versatilă pentru produse lichide și pastoase.
Exemple: iaurt natural, iaurt cu fructe, brânzădevaci, brânză topită, brânzăde gătit, brânză proaspătă, quark, miere, gem, unt, margarină, pateuri, produse cu conținut redus de grăsimi, maioneză, ketchup etc.
...Compoturi de fructe PREMIUM cu bucăți pentru a însoți toate momentele dumneavoastră delicioase!
Fiecare moment este potrivit pentru a aprecia această gamă delicioasă de compoturi PREMIUM foarte fructate (peste 80% fructe).
De savurat în orice moment al zilei, la mic dejun, la gustare, în timpul unui brunch, ca acompaniament pentru o brânzădevaci, o înghețată sau ca umplutură pentru prăjituri.
DLUO*: 2 ani
Greutate netă: 430g
Conținut de zahăr: 26%
Circuit de distribuție: magazine fine și GMS...
... toate influențele esențiale în dezvoltarea și producția ambalajelor. Numai cele mai potrivite materiale și tehnologii sunt utilizate.
Gama noastră include, printre altele, ambalaje pentru:
Iaurt
Margarină și unt
Biscuiți și praline
Capete de mohor (capete de ciocolată)
Brânzădevaci și deserturi
Înghețată
Fast-food și take-away
Mâncăruri gata preparate, salate, carne și brânză
Alimente convenabile
Ambalaje pentru delicatese și gastronomie
Capace
Cupe de dozare și linguri de dozare...
...Compoziția savuroasă de roșii din fulgi de roșii, busuioc, oregano. - Hela Mistura de Tomato Mango, 450g
Pentru sosuri și supe de roșii, produse de panificație, sosuri (maioneză, brânzădevaci, iaurt), unt de roșii, salate de roșii, roșii cu mozzarella, pizza, preparate din carne tocată, preparate mediteraneene, antipasti, chutney-uri, pește, carne, păsări de curte.
Fără aditivi care necesită...
...CHEMIC
Grăsime
Minimum 45%
Maximum 48%
Umiditate
Minimum 42%
Maximum 45%
Sare medie 0.7-1.2%
MICROBIOLOGIC
Coliform <100 org pe g
E.coli <10 org pe g
Stafilococi coagulază vechi <100 org pe g
Listeria ND în 25 g
Salmonella ND în 25 g
Tip: Brânză tare
Tip debrânză: Mozzarella
Tip de procesare: Sterilizat
Origine: Vaci
Ambalare: Sac, Bulk, Plic
Formă: Bloc
Culoare: Galben deschis
Conținut de grăsime (%): 45-48
Greutate (kg): 25...
... dumneavoastră cât și pentru sănătatea dumneavoastră, așa că nu ezitați!
Utilizare
Este perfectă pentru mic dejun și se va asocia minunat cu iaurturile, brânzadevaci, tartinele, biscuitele, clătitele, vafele... În plus, pe partea sărată, se va potrivi perfect cu toasturi, precum și cu quiche-uri, terrine, foie gras sau somon...
Greutate: 900 g...