...Parmigiano Reggiano de calitate superioară obținut exclusiv din vaci cu blană roșie...
...În pășuni necontaminate din interiorul regiunii Campania, sunt crescute vaci selecționate, al căror lapte savuros va da naștere mozzarella de vacă. Este vorba despre un brânză foarte proaspătă, cu pastă filată, foarte similară cu mozzarella de bivoliță în ceea ce privește procesarea. La aspect, este alb perlat, iar interiorul său moale dezvăluie o pastă cu foi foarte subțiri. Mozzarella de vacă...
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP este un brânză cu pastă tare, gătită și cu o maturare lentă. Se produce în câmpia Padana, din lapte semigras crud, proaspăt muls, provenit din ferme cu vaci sănătoase, fără boli endemice. Este un brânză italiană cu Denumire de Origine Protejată (DOP). Aceasta înseamnă că toate cele trei etape fundamentale ale lanțului de producție: creșterea animalelor, transformarea laptelui în...
Italia, Belpasso
...Waffles pentru prepararea Cannoli sicilieni Gaufre în formă de tuburi crocante și savuroase. Pentru preparate: de umplut cu brânză de vaci, cu cremă albă sau cu cremă de ciocolată, așa cum dictează tradiția. Disponibile atât pentru brutării, cât și pentru vânzare cu amănuntul. Disponibile în diferite dimensiuni și cu sau fără glazură de ciocolată internă.
Italia, Montechiarugolo
... laptele vacilor noastre, care sunt hrănite cu fânul produs în câmpurile noastre: suntem, de fapt, o fermă cu ciclu complet; de la hrana pentru animalele noastre, la laptele pe care îl produc, la transformarea în brânză și până la vânzare, totul este gestionat și supravegheat de noi. Acest lucru ne permite să avem un produs de mare calitate, urmărit în fiecare detaliu cu precizie și scrupulozitate, pentru a atinge o trasabilitate perfectă. Vaci noastre mănâncă în principal fân din pajiști stabile centenare, care conțin ierburi și esențe astăzi necunoscute.
Țările populare pentru acest termen de căutare