HALAL EXPERTISE CERTIFICATION este o structură de certificare Halal bazată în Belgia și activă pe întregul continent european. Suntem specializați în certificarea produselor și serviciilor Halal. Certificăm atât companii mari, cât și mici întreprinderi. Certificarea Halal nu se limitează la alimentație, ci se extinde și la alte sectoare, cum ar fi cosmeticele, ambalajele, produsele chimice, supli...
Belgia, Wingene
...10% Acid caprilic derivat din nucă de cocos, spre deosebire de acizii grași cu lanț lung, MCT-urile ocolesc complet tractul gastrointestinal și ajung direct la ficat pentru producția de cetone. Este cunoscut și sub denumirea de „glucoza grăsimilor”. 10% Colagen, după apă, colagenul este cel mai abundent nutrient din organism. Acesta constituie 35% din conținutul total de proteine al corpului...
Belgia, Tienen
...Enertop este un bolus umplut cu propionat de sodiu care se transformă în glucoză. Astfel, vacile dumneavoastră primesc o dozare instantanee de energie atunci când este necesar!
... carton de 25-50 kg. EXEMPLE - Fabricarea berii 100% din grâu brut folosind amilaze exogene și Guminase P (rate: % w/w enzimă/grăunțe de grâu). Maltosilază Liquamyl Guminase P Randament extract (%) Zaharuri totale (g/100 ml)* Maltoză (%) Maltotrioză (%) Glucoză (%) Azot amino liber (ppm)* Rata de filtrare 0,1% (w/w)... Maltosilază Liquamyl Guminase P Randament extract (%) Zaharuri totale (g/100 ml)* Maltoză (%) Maltotrioză:...
Belgia, Mont-Saint-Guibert
... % hemiceluloze, cu cantități mai mici de lignină și alte compuși, cum ar fi zaharuri, uleiuri și minerale. Celuloza este un polimer de molecule de zahăr celobioză (glucoză-glucoză) care sunt legate fizic între ele într-o structură cristalină pentru a oferi suport structural plantelor. În cadrul acestor microfibrile, celuloza se găsește în două forme, și anume amorfă și cristalină. Forma cristalină a celulozei este deosebit de dificil de degradat și constituie, de obicei, nucleul unei microfibrile lignocelulozice.
Belgia, Houdeng-Goegnies
... - folosit tradițional pentru îngrijirea pielii Ingrediente Inci: Aqua, apă de floare de Lavandula angustifolia, apă de floare de Mentha piperita, Simmondsia chinensis, unt de Butyrospermum parkii, glucoză de Cétéaryle, olivat de sorbitan, unt de semințe de Mangifera indica, glicerină, Mel (miere - RAW), alcool de bază, alcool extras - Cannabidiol (CBD), ulei de frunză de Pinus Sylvestris, ulei de Mentha piperita, ulei de floare de Lavandula hybrida (Budrovic), gumă de xantan Responsabil european: Green Industries - Pura Vida CBD...
Belgia, Beringen
...Lucozade Energy oferă glucoză, sursa naturală de energie pregătită pentru creier și corp. Ingrediente Apă carbogazoasă, D-Glucoză (10%), Sirop de glucoză (8%), Suc de portocale din concentrat (5%), Acid alimentar (330), Conservant (202), Antioxidant (300), Colorant (160a).
Belgia, Ghislengien
...Ingrediente : - Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) - uleiuri vegetale hidrogenate - Nougat (zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, unt de cacao, amidon de cartofi, albuș de ou, extract natural de vanilie) - Nuci - Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și fructe cu coajă lemnoasă.
Belgia, Herve
Meurens Natural este specializat în procesele naturale pentru transformarea cerealelor și a fructelor uscate în ingrediente. Ei oferă o gamă largă de ingrediente naturale, cum ar fi concentrate pentru băuturi și deserturi vegetale, extracte de cereale și fructe uscate, ingrediente biologice și ingrediente personalizate, cum ar fi siropuri de cereale, sucuri concentrate de fructe, siropuri de glucoză.
Belgia, Beernem
...Belgosuc produce semifabricate pe bază de zaharuri naturale selectate, care sunt vândute atât en-gros, în containere, cât și în ambalaje mici. Cu o gamă proprie și produse personalizate, Belgosuc se adresează industriei alimentare artizanale și industriale din întreaga Europă: fondant, zaharuri lichide, zaharuri invertite, candie, caramel colorat, hrană pentru homari și albine, caramele, fructoză, siropuri de glucoză, polioli / glicerină, praline, specialități uscate, biosiropuri și -zaharuri și siropuri mixte.
Casa noastră este o afacere complet artizanală, iar rețetele au rămas aceleași de-a lungul anilor. Din 1890, cofetăria, situată în regiunea Liège, este specializată în fabricarea zahărului fiert. Bomboanele noastre sunt fierte pe foc deschis în cazane de cupru. Amestecăm zahărul cristalin cu glucoză și apă. Folosim materii prime, precum și arome de cea mai bună calitate pentru a obține arome...