Belgia, Seneffe
.../dezghețare și la gătire - Ușor de amestecat cu smântână și mousse-uri Varietăți standard: Măr, caise, afine, cireșe negre, fructe de pădure, pară, ananas, zmeură, cireșe roșii, căpșuni. Varietăți non-standard (sau % de fructe personalizate) disponibile la cerere. De exemplu: Coacăze, merișoare, soc, kiwi, mango, rubarbă, fructul pasiunii, piersici, rodii, fructul pasiunii, piersica, rodia și multe altele.
Belgia, Namur
...Măr, soc, măceș, afine sălbatice, nalbă, coacăză, frunze de mur, coacăză neagră, mur. Provenit din agricultură ecologică Selecție: Pachet - 100g Dozare: 15-20g/L Temperatura apei: 100°C Lăsați: 10-12 min...
Printre numeroasele proiecte, Vinurile și elixirele de Franchimont propun la sărbători și piețe locale o rețetă tradițională locală pe care au reinterpretat-o: Un vin din fructe în care infuzează flori sălbatice… ați înțeles, floarea de Franchimont a prins viață! Între timp, plantează o parcelă de soc și le vine ideea să o amestece cu hidromel… un adevărat deliciu: iată nașterea florii iubirii!
Apéritivele Philomène sunt dezvoltate și realizate exclusiv în mod artizanal. Apéritivele: sunt fabricate din flori de copac și sol, filtrarea și conservarea sunt exclusiv naturale. Pékets: fructate (gust de lămâie, pepene, căpșuni de pădure, mandarină, caise, măr, zmeură, cireșe, afine, banană. Toate produsele noastre sunt fabricate din fructe proaspete), pe bază de plante (urzică, pelin, holly, trandafir, violetă, lavandă,…), particulare (speculoos, cuberdon și ciocolată). Multifruituri și siropuri: rosaline, sirop de soc, sirop de aspérule odorante. Gemuri și siropuri: de pere, zmeură, de trufe,…...
Gama de aperitive artizanale organice și neorganice pe bază de vin și macerație de flori. Alb cu o macerație de flori de tei și soc. Roșu cu fructe de pădure și flori de angelică.
Țările populare pentru acest termen de căutare