Produse pentru magazin general supermarket glyfada (10)

Semințe de mărar - HoReCa

Semințe de mărar - HoReCa

O coroană de tulpini și ramuri de mărar în Imperiul Roman era acordată gladiatorilor distinși. Se folosește pentru prepararea salatelor, aperitivelor, supelor, felurilor de mâncare de prânz. Se folosește pentru Sosuri calde și reci, supe, feluri de mâncare din carne, feluri de mâncare din păsări, feluri de mâncare din pește, feluri de mâncare din ouă, precum și pentru murat. Gust Iarba amară Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 16 Grăsimi (g / 100g)… 15 Carbohidrați (g / 100g)… 12 Valoare energetică (kcal / 100g)… 250
Semolă de Ovăz 400g

Semolă de Ovăz 400g

Grișul de ovăz este griș de spelt, având dimensiuni cuprinse între 300 și 800 microni (dimensiunea semolinei). Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 400 g
Morcovi uscați - HoReCa

Morcovi uscați - HoReCa

Fâșiile de morcovi uscați sunt o mare ajutor pentru cei care nu au prea mult timp să gătească. Dacă acest produs este la îndemână, viteza de preparare a unui fel de mâncare va crește semnificativ. La urma urmei, legumele rădăcinoase nu trebuie spălate, curățate, rase sau tăiate. Este suficient să imersați fâșiile de morcov într-un lichid. Restabilite în lapte, se transformă într-un umplutură delicioasă pentru plăcintă sau bază pentru o salată vitaminizantă. Poate fi adăugată la prăjeli, în supe și feluri principale. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, feluri de mâncare din carne, păsări și vânat. Gust Ușor dulce Valoare nutrițională la 100 gr. Proteine (g / 100g)… 9,5 Grăsimi (g / 100g)… 0,5 Carbohidrați (g / 100g)… 49 Valoare energetică (kcal / 100g)… 240
Sfeclă uscată - HoReCa

Sfeclă uscată - HoReCa

Istoria sfeclelor se întinde pe mai mult de 2000 de ani. Această cultură de rădăcină este cea mai comună dintre culturile leguminoase. În formă uscată, poate fi păstrată pentru o perioadă lungă de timp. Utilizarea sa este similară cu utilizarea rădăcinilor proaspete. Ca orice produs uscat, atunci când intră în contact cu un lichid, își restabilește rapid proprietățile. Utilizare pentru Supe, sosuri, carne, marinade, preparate din păsări de curte, preparate din orez și legume. Gust dulce Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 9,0 Grăsimi (g / 100g)… 0,5 Carbohidrați (g / 100g)… 54 Valoare energetică (kcal / 100g)… 260
Granule de morcov uscat - HoReCa

Granule de morcov uscat - HoReCa

Această legumă rădăcinoasă este bună în orice formă. Afganistanul este considerat patria sa. De acolo, morcovul s-a răspândit treptat în întreaga lume. Grecii antici i-au conferit puteri cerești, numindu-l un fruct care aduce dragoste. Cel puțin în gătit, poate că nu există un produs care să nu se împace cu morcovii. Când este uscat, morcovul granulat se păstrează ideal fără a ocupa mult spațiu și fără a necesita condiții speciale. Iar atunci când intră în apă, își restabilește rapid proprietățile. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, preparate din carne, păsări și preparate din vânat. Gust Dulceag Valoare nutrițională Carbohidrați (g/100g) 49 Grăsimi (g/100g) 0,5 Proteine (g/100g) 9,5 Valoare energetică (kcal/100g) 240
Semolă de porumb 450g

Semolă de porumb 450g

Semolina de porumb este griș de porumb, având dimensiuni cuprinse între 300 și 800 microni (dimensiunea semolinei). Acest produs nu conține gluten. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 450 g
Guarana - pudră

Guarana - pudră

Pudră naturală de guarana Greutate netă: 50 g Valoare energetică per 100 g: 590 kcal Durata de valabilitate: 12 luni
Varză uscată chineză - HoReCa

Varză uscată chineză - HoReCa

Varza Peking a fost populară în Europa doar în cartierele asiatice până la mijlocul secolului XX. Dar în ultimele câteva decenii, aceasta a ajuns la apogeul popularității culinare, inclusiv în Rusia. Valoarea sa nutrițională și gustul excelent sunt păstrate în produsul uscat. Din varza Beijing uscată se prepară o delicioasă supă coreeană de siriag-cook, precum și preparate naționale Namul, Ttige și Bale. Însoțitorii verzei chinezești uscate, care o ajută să își atingă potențialul maxim de gust, sunt usturoiul și ceapa. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, preparate din carne, păsări de curte și vânat. Gust Piquant, ușor dulceag Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 26 Grăsimi (g / 100g)… 3,5 Carbohidrați (g / 100g)… 34 Valoare energetică (kcal / 100g)… 270
Amidon de tapioca 300g

Amidon de tapioca 300g

Făina de tapioca se distinge prin faptul că crește vâscozitatea produsului fără a-l colora. Proprietățile făinii de tapioca sunt foarte asemănătoare cu cele ale făinii de cartofi. Este utilizată în multe rețete de patiserie fără gluten pentru a îmbunătăți aspectul preparatului sau pentru a obține o crustă aurie. Măcinarea cu pietre ne permite să păstrăm compoziția naturală echilibrată a cerealelor, ceea ce face posibilă scăderea indicelui glicemic, un indicator important pentru cei care au grijă de sănătatea lor. Greutate: 300 g
Vânătă uscată - HoReCa

Vânătă uscată - HoReCa

Această bobă solanacee a venit în Europa din Persia, iar din cauza dificultăților de traducere, a fost adesea numită măr nebun. Vinetele au ajuns în Rusia din Caucaz, motiv pentru care au avut mult timp porecla „castravete armean”. Vinetele uscate corespunzător au un parfum și un gust intens de ciuperci. Această caracteristică le face un component indispensabil în preparatele cu legume gătite sau în orice friptură. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, preparate din carne, păsări de curte și vânat. Gust Picant, amar, pican Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 11 Grăsimi (g / 100g)… 1,0 Carbohidrați (g / 100g)… 43 Valoare energetică (kcal / 100g)… 230