Produse pentru clești de sticlă (15)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Amestec de aditivi, condimente și condimente, pentru elaborarea produsului din carne netratat termic denumit „Salchichón” sau „Chorizo blanco” de calitate „Extra”, elaborat cu tehnici de maturare lentă (temperatura de 6 până la 12ºC și HR inițial de la 78 la 86%). Format: pungă de 4kg
Calgonit Des-HE

Calgonit Des-HE

Dezinfectant de mâini gata de utilizare pe bază de etanol În domeniile industriale sensibile din punct de vedere igienic, cum ar fi industria alimentară și alte industrii, dezinfectarea mâinilor este o parte la fel de importantă cât și indispensabilă a IGIENEI PERSONALULUI. În zona de producție și ambalare, reducerea necesară a germenilor se realizează prin utilizarea unui dezinfectant pentru mâini. Aceste produse trebuie să îndeplinească cerințe ridicate în ceea ce privește compatibilitatea cu pielea, timpul scurt de acțiune și un spectru larg de eficacitate. calgonit Des-HE îndeplinește aceste cerințe. Acesta distruge bacteriile, ciupercile și virusurile cu înveliș, cum ar fi coronavirusul, în mod fiabil. Produsul se bazează pe o formulă recomandată de OMS. calgonit Des-HE conține etanol de origine biologică și are, în funcție de procesul de fabricație, un miros caracteristic. GHS: GHS02 / GHS07 Cuvânt de semnalizare: Pericol Greutate: 9 kg
Păpădie (Pusteblume) - Nisa, Franța

Păpădie (Pusteblume) - Nisa, Franța

„Pusteblume” este o sculptură inspirată direct de structura rafinată a plantei cu același nume (Taraxacum officinale), care se regăsește din abundență în natură. Prin transferarea ideii unei păpădii de la micro la o scară macro, am creat o sculptură care reprezintă o abstracție organică. Această sculptură este iluminată de un sistem dinamic, programabil de LED-uri RGB, care se bazează pe lămpi încastrate în sol, în cutiile mele de iluminat brevetate și rezistente la intemperii. Locație: Nisa, Saint-Laurent-du-Var, Centrul Comercial Cap 3000 Material: Oțel inoxidabil Înălțime aprox: 7,2 m Client: Altarea Curator: Art Bliss
Brânză moale cu bifidus - Brânză moale de oaie

Brânză moale cu bifidus - Brânză moale de oaie

Brânză moale de oaie. Ideală pentru a fi consumată ca atare sau pentru a fi topită.
MOZZARELLA TRECCIA - BRÂNZĂ PROASPĂTĂ CU PASTĂ FILATĂ

MOZZARELLA TRECCIA - BRÂNZĂ PROASPĂTĂ CU PASTĂ FILATĂ

Mozzarella este un brânză proaspătă, cu pastă filată, caracterizată printr-o suprafață netedă, uniformă, de culoare albă și o consistență elastică. Gustul este dulce și delicat, iar mirosul este proaspăt și plăcut. Se prezintă în diverse forme, rod al abilității meșteșugarilor noștri: de la bocconcino, la nodino, de la împletitură la treccina, până la fiordilatte. De obicei, mozzarella este savurată proaspătă, simplă, ca antreu (fiordilatte, tăiată de obicei felii și asezonată cu ulei de măsline extravirgin și roșii, constituie baza pentru prepararea celebrei caprese) sau ca garnitură, în combinație cu feluri principale și, de asemenea, în prepararea salatelor.
SIESTA

SIESTA

Pentru cafea cu un gust rotund, un aromă puternică și un gust plăcut de lungă durată. Un produs clasic pentru toți. Disponibil în: 250g măcinat pentru moka și espresso, 500g măcinat pentru moka și espresso, 500g și 1kg în boabe.
Cep Bol. Edulis 6-9

Cep Bol. Edulis 6-9

Cep Boletus Edulis 6-9 este o ciupercă uscată premium, apreciată pentru aroma sa bogată, pământoasă și notele umami. Ideală pentru supe, sosuri și risotto, adaugă profunzime unei game largi de aplicații culinare.
Morcillol 027

Morcillol 027

Amestec de aditivi, condimente și ierburi, pentru utilizare în mezelărie, pentru prepararea produsului din carne tratat termic denumit "Morcilla". Format: sac de 5 kg
Biscuit olandez

Biscuit olandez

Furnizor de biscuiți, fursecuri și produse de patiserie pentru revânzare
CACIORICOTTA - RICOTTA SĂRATĂ ÎMBĂTRÂNITĂ

CACIORICOTTA - RICOTTA SĂRATĂ ÎMBĂTRÂNITĂ

Cacioricotta este un brânză maturată, cu pastă semi-tare, de formă cilindrică, specifică tradiției lactate din Puglia. În bucătăria pugliese, acest produs este de obicei folosit ras pentru a condimenta pastele în tipica rețetă de paste alla crudaiola pugliese, dar este consumat și singur, în fulgi sau pentru a condimenta salate sau pizza.
Crepolini cu polenta - Originalitate de Răsfățat

Crepolini cu polenta - Originalitate de Răsfățat

Dalle Crepole sfogliate cu aluat de mămăligă, am brevetat Crepolini sfogliati cu aluat de mămăligă, care sunt preparați tăind Crepole în fâșii de aproximativ 2 cm și le punem la uscat în cuptor la 280 de grade, acoperite cu sare grosieră. Rezultatul este un fel de grissini de ronțăit în orice moment al zilei, excelent pentru aperitive, de acompaniat cu salate, etc.
STELLA®

STELLA®

Vas de lucru cilindric izolat în vid pentru stocarea azotului lichid. Disponibil în diferite dimensiuni. Consultanță posibilă. Dimensiuni: Înălțime 270mm; Diametru 185mm
Notificare Ministerială

Notificare Ministerială

Oferim un serviciu de consultanță pentru notificarea produsului dumneavoastră la Ministerul Sănătății.
Pecorino - Novello Sardo

Pecorino - Novello Sardo

Un brânză de oaie cu un miez moale și o maturare scurtă. Această brânză se prezintă cu o crustă netedă sau ușor striată și o culoare care variază de la alb la un brun deschis delicat. Realizată din lapte de oaie pasteurizat, cheag și sare, Novello Sardo este o brânză dulce, cu o pastă moale și compactă de culoare albă. Gustul său dulce și delicat o face perfectă pentru a fi savurată cu pere, struguri aurii, Pâine Carasau și legume de sezon. Versatilitatea sa o face o brânză excelentă pentru a fi coaptă și o alegere excelentă pentru alimentația copiilor. O brânză care întruchipează dulceața și simplitatea, Novello Sardo este o delicatesă pentru papilele gustative, potrivită pentru orice ocazie, de la o masă ușoară la un desert sofisticat.
Tuber Aestivum

Tuber Aestivum

Trufe negre de înaltă calitate