Germania, Aachen
...Zdrobit și apoi măcinat fin, produce pudră de cacao fără zahăr.
Germania, Frankfurt Am Main
... bune alternative pentru a nu neglija gustul de ciocolată în deserturile tale preferate. Aceasta este o opțiune mai sănătoasă decât cacaoa sau ciocolata instant, care sunt de obicei rafinate și conțin zahăr. Fiind pură, proprietățile sale antioxidante care previn îmbătrânirea și deteriorarea celulară rămân intacte. De asemenea, este foarte energetică datorită nivelurilor de teobromină. Cacaoa noastră...
Franța, Saint Orens De Gameville
... acrișoară, accentele fructate se îmbină cu aromele prăjite pentru a lăsa să se exprime o amăreală dulce subtil, lemnoasă. Ingrediente: boabe de cacao, îndulcitor: maltitol, unt de cacao, emulgator (lecitină de SOIA), extract natural de vanilie. Alergeni: Prezență posibilă de FRUCTE CU COAJĂ, LAPTE și OU, GLUTEN și ARDEI, ingrediente utilizate în atelierul de fabricație. Valori nutriționale (pentru...
Ucraina, Novomoskovsk
...cu cireșe, semințe de susan, amarant aerat, 100g, Healthy Generation - Ingrediente: cacao rasă, unt de cacao, sirop de agave organic, cireșe uscate osmotice, semințe de susan prăjite, amarant aerat, sare, suc concentrat de mere, aromă naturală de vanilie. Conține îndulcitor Valoare nutrițională per 100 g de produs: Proteine – 7.5 g Grăsimi – 39.0 g Carbohidrați – 37.0 g Valoare energetică per 100 g de produs: 529 kcal (2215 kJ) Greutate: 100 g...
Bulgaria, Rose Valley, Bulgaria
... pune în ciocolata noastră. Acesta este un proces extrem de lent și muncitor, dependent de condițiile meteorologice. Sâmburii sunt apoi zdrobiți și curățați manual după zdrobire astfel încât să rămână doar cei mai buni nuci. Odată ce am extragerea celei mai dulci și utile pulpe de cais, o am amestecat cu celelalte ingrediente magice și obținem această ciocolată unică pe care o ții în mâini și care îți va aduce o experiență gustativă uimitoare. Fără zahăr. Fără ulei de palmier. Fără conservanți. O poți consuma cu o conștiință curată. Este bogată în vitamine și esențiale.
România, Bucuresti
...Ciocolată belgiană fără zahăr, sub formă de butoane, îndulcită cu STEVIA, potrivită pentru bomboane de ciocolată, creme, glazură pentru prăjituri, biscuiți, înghețată etc. Cacao 38%, lapte 25,8%. Fără vinovăție și delicioasă! REDUSĂ ÎN ZAHĂR, RICHI ÎN FIBRE, FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ CONSERVANȚI Eticheta disponibilă în orice limbă la cerere.
Franța, Brignais
...zahăr din cocos*, pudră de cacao*, ciocolată neagră* 20% [cacao: 88% minim] (masă de cacao*, unt de cacao*, zahăr din cocos*) *Ingrediente provenite din Agricultura Biologică. Poate conține urme de nuci, lapte, soia. Valori nutriționale pentru 100 ml de produs finit** Energie: 276 kJ / 66 kcal Grăsimi: 2,4 g (din care acizi grași saturați: 1,5 g) Carbohidrați: 7,1 g (din care zaharuri: 6,8 g) Fibre alimentare: 0,7 g Proteine: 3,6 Bio: Da Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Vegetal: Da...
Spania, Orkoien-Navarra
...Ingrediente Făină de GRÂU*, sirop de GRÂU*, glazură de ciocolată albă* (zahăr din trestie*, unt de cacao*, lapte praf integral*), uleiuri și grăsimi vegetale nonhidrogenate* (floarea-soarelui*, cacao*), OUĂ*, pudră de cacao fără grăsime*, aromă (extract natural de vanilie) și agent de dospire (bicarbonat de amoniu). Referință Grâu: Agcaccb-p2 Ean Grâu: 8413115002500 Valoare energetică Grâu: 2118 Kj / 505 Kcal Grăsime Grâu: 25,3 G Din care saturate 10,5 G Carbohidrați Grâu: 62,7 G Din care zaharuri 22,6 G Proteine Grâu: 6,6 G Sare Grâu: 0,08 G Ambalaje Grâu: Cutie cu 12 ambalaje de 250 G...
Belgia, Wingene
... pesticidele și îngrășămintele chimice nu erau disponibile. În 2015, aceasta a fost oficial certificată organic pentru Europa, SUA și Japonia! Electricitatea pentru centrul de fermentare Kokoa Kamili provine din energie solară. Origine: Tanzania Regiune: Valea Kilombero Varietate: Trinitario și Neo-național Arome: Fructe roșii, florale (violet), nuci SKU: 5430002193199 CIOLATĂ PURĂ: 100% boabe de cacao Energie: 550Kcal, 2300kJ Grăsimi totale: 52g din care Grăsimi saturate: 31g Carbohidrați: 5g din care Zahar: 0g Proteine: 15g Sare: 0g...
Franța, Montelimar
...Acest ou de nougat din Montélimar, în coșul său, este accesoriul ideal pentru a sărbători Paștele cu o notă de răsfăț. Ouăle de nougat sunt fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate, inclusiv miere, migdale și zahăr, pentru a oferi o experiență gustativă de neuitat. Sunt dulci, pufoase și se topesc în gură, încântându-vă papilele gustative. Referință:052101 GREUTATE (în KG):0.13 Ambalare:12 TVA:20.0%...
Bulgaria, Veliko Tarnovo
...Hunkar Maraslim 500 gr Înghețată cu Cacao Conținut: Produsul este preparat folosind lapte proaspăt de vacă, pudră de cacao naturală și zahăr natural. Nu conține aditivi. Greutate: 500 de grame Gust: Distins prin gustul său intens de cacao. Complementând textura sa cremoasă, pudra de cacao naturală îmbogățește gustul înghețatei. Oferă o plăcere echilibrată cu note de gusturi dulci și amare...
...Doriți să oferiți clienților dumneavoastră un gust intens de cacao? Atunci ciocolata caldă este exact ceea ce căutați. Spre deosebire de alte băuturi pe bază de cacao, pudra de ciocolată caldă conține cel puțin 25% cacao real, având astfel un gust mai bogat decât majoritatea celorlalte băuturi cu cacao. Ciocolata caldă conține două componente diferite: zahăr și cacao cu 20 până la 22% grăsime...
Slovacia, Presov
...Nutella® are un gust pur de alune și cacao, care este subliniat și de consistența sa cremoasă. Este atât de delicioasă încât chiar și o cantitate mică te va sătura: 15 g/1 lingură din această cremă de ciocolată cu produse de patiserie sunt suficiente pentru a garanta un gust de neegalat și o experiență plăcută. Compoziție: Zahăr, ulei de palmier, ALUNE (13%), lapte praf degresat (8.7%), pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi (7.4%), emulgator: lecitină (SOIA), vanilină.
Germania, Nürnberg
... Biscuit Oreo sunt fabricate dintr-o combinație de pudră de cacao, făină, zahăr și ulei vegetal. Umplutura de cremă este, de obicei, realizată dintr-un amestec de zahăr pudră, extract de vanilie și grăsime vegetală. Rețeta exactă poate varia ușor în funcție de regiune sau de variația specifică a produsului. Biscuiții Oreo sunt cunoscuți pentru designul lor distinctiv, având o margine ondulată și un logo embosat pe o parte a waferului. Aceștia sunt savurați de oameni de toate vârstele și pot fi consumați ca o gustare de sine stătătoare sau folosiți în diverse rețete de desert.
... resigilabil pentru o conservare optimă a prospețimii și a aromei. Ingrediente : Zahăr din sfeclă nerafinat, aromă naturală de mentă, pudră de cacao. Utilizare : Ideal pentru a îndulci băuturile calde, a presăra peste deserturi sau a integra în rețetele de patiserie pentru o notă de ciocolată și prospețime. Sfaturi de Utilizare : Presărați generos zahărul Choco Menthe peste băuturile calde, cum ar fi cafeaua, ciocolata caldă sau cappuccino, pentru o notă gourmet și răcoritoare. Referință:SUCRE00040A...
Polonia, Warszawa, Poland
...Nutella® este o pastă de cacao îndulcită populară din nuci de alune, care este utilizată pe scară largă în sandvișuri, prăjituri și alte preparate dulci. Este cunoscută pentru gustul său delicios, dulce și de nuci și nu conține coloranți artificiali sau conservanți. Pasta de tartinat este compusă din mai multe ingrediente, inclusiv zahăr, ulei de palmier, nuci de alune, cacao pudră cu conținut...
Ucraina, Odesa
Germania, Bad Bentheim
... crude, organice sunt libere de pesticide adăugate, zahăr și grăsimi. Cacaoa crudă conține minerale și oligoelemente, inclusiv cupru, zinc, mangan, magneziu și crom. Cum se folosesc boabele de cacao? Boabele de cacao crude sunt ușor de procesat în smoothie-uri, cafea, deserturi, yo...
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
Franța, Biguglia
...Plăcile Zuccaru Pruneaux Cacao Rețetă pentru 8 persoane ● 60 g de migdale feliate ● 120 g de zahăr U Zuccaru Zahăr Gourmet cu prune corsicane și grăunțe de cacao O Mà! ● 40 g de făină ● 4 albușuri de ouă ● 60 g de unt ● 1 vârf de cuțit de sare Preîncălziți cuptorul la 180°C. Amestecați Zahărul Gourmet cu prune corsicane și grăunțe de cacao O Mà! cu făina, migdalele feliate și sarea într...
Germania, Twistringen
...Pulbere de băutură pe bază de cacao cu Guarana Guacao este un amestec delicios de pulbere de cacao, zahăr din trestie și Guarana SINFO. Pulbere de băutură pe bază de cacao cu Guarana. Guacao este un amestec delicios de pulbere de cacao, zahăr din trestie și Guarana SINFO. Fie că este cald sau rece, are un gust divin de ciocolată și revitalizează spiritele. Număr articol: 03201 Denumire: Bio-Guacao Greutate: 325 g cutie Timp de livrare: 48 ore...
Italia, Guarene
...SISTEM DE DOZARE CU AUGER SERIA FLG PENTRU PUDRE Dozare volumetrică verticală cu auger pentru pudre neaderente, cum ar fi făina, cacao, zahăr, condimente măcinate, cafea, substanțe chimice, amestecuri pentru construcții, înghețată sau sorbet etc. Capacitate de la 100 la 5000 ml - Oțel inoxidabil robust cu o prezentare generală de bază - Hopper de încărcare a produsului din oțel inoxidabil AISI304 cu ușă de inspecție - Pornire cu pedală electrică - Panou electric cu PLC Model exemplu: FLG-2000A Putere: 1200 W Capacitate de ambalare: 200-2000 ml Capacitate: 6-8 saci/min...
Franța, Saint-Omer
...Specialitate angevină, Quernon d'Ardoise omagiază minele noastre de ardezie, imitând prin formă și culoare ardeziile care acoperă casele din oraș. Crocant și fondant, Quernon d'Ardoise te duce pe acoperișul deliciilor. A se păstra între 14 și 22°C, ferit de lumină. Dimensiuni 5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (h) Greutate netă 100g Lista ingredientelor zahăr, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), migdale, alune, zahăr brun, dextroză, concentrat de: spirulină, măr, ridiche și coacăze negre. Greutate netă: 100g...
Ucraina, Pervomaysky
...Amestec copt (90.4%) (fulgi de ovăz, bile de porumb (măcinat de porumb și făină, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), bucăți de ciocolată neagră (3.5%) (zahăr, cacao rasă, unt de cacao, pudră de cacao, emulgator lecitina de soia, extract de vanilie), fulgi de migdale (3.5%), nuci de alune prăjite (2.5%).
Franța, Warmeriville
...Lista ingredientelor: Zahăr, ulei de palmier, _NUCI_ 13%, _LAPTE_ praf degresat 8,7%, cacao slabă 7,4%, emulgatori: lecitină [_SOIA_] vanilină. Alergeni: Lapte, Fructe cu coajă, Soia Condiții de păstrare: A se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură. Nu se păstrează la frigider. Valori nutriționale pentru 100g: Valoare energetică (kcal) 539 kcal / 100g Celule 0,11g / 100g Grăsimi 30,9g...
... lent în gura dumneavoastră. Mai întâi simțiți nota acrișoară a cacaoei, apoi dulceața ciocolatei cremoase, apoi mușcați din acea alună crocantă familiară - o experiență gustativă delicioasă.","Ingredients":"68% ciocolată de lapte (zahăr, lapte praf integral, pastă de cacao, unt de cacao, pudră de zer, emulgator: lecitina de soia E322, aromă naturală de vanilie), 30% alune, 2% pudră de cacao"}...
Franța, Saint Martin Belle Roche
...Cutie de 450g. Și ce conține? Lapte praf semi-degresat* 53,7% (origine Franța), cacao pudră* 46% (zahăr din trestie* 31,3%, pudră de cacao* 14,7%), aromă naturală. *Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Poate conține: cereale care conțin gluten, soia, ouă, nuci, țelină, sulfiți. Alergeni sub lupă Lapte. Păstrarea corectă nu e complicată Înainte de deschidere: A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. După deschidere: A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Închideți bine cutia după fiecare utilizare. Cutie, capac, plastic, lingură, dozator de aruncat.
Bulgaria, Sofia
... nevoie de zahăr suplimentar pentru a obține un gust plăcut: Făina de roșcov este cel mai adesea utilizată în prepararea prăjiturilor ca substitut pentru cacao. Poate înlocui cu ușurință cantitatea de cacao din rețetă. Datorită conținutului său ridicat de zahăr, poate fi folosită și ca substitut pentru zahăr în anumite produse de patiserie. De asemenea, poate fi utilizată Ambalare: 250g, 500g și vrac...
Australia, Sydney
... proteice de pe piață. Toate batoanele proteice Kuranda Wholefoods sunt: - Bogate în proteine - O sursă bună de fibre - Sărace în carbohidrați - Fără zahăr adăugat - 100% naturale - Fără gluten - Vegane Disponibile în patru arome: Berry Nice, Cacao Nut, Totally Nuts & Banana Split Dimensiune: 50g Cantitate pe carton: 16 unități Cantitate pe palet: 360 cartoane Fabricat în Australia: Da Vegan: Da Vegetarian: Da Fără gluten: Da...
Țările populare pentru acest termen de căutare