Italia, Radicofani
... încălzește până la o temperatură de 72°c. Umplute recipientele corespunzătoare, ricotta este transferată în camera de răcire pentru a reduce temperatura la 2°c în cel mai scurt timp. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi utilizată pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Disponibilă în caserole termosudate cu o greutate de kg. 0,150 la greutate fixă.
Franța, Champier
...Zahăr din curmale bio, nerafinat și netratat. Ideal pentru a elimina sau a diminua zahărul rafinat din preparatele tale de prăjituri, tarte, checuri, oferind în același timp arome noi. Se folosește și în muesli, iaurturi, brânză de vaci. Zahărul din curmale nu este solubil, adică nu se dizolvă în apă. Așadar, în timpul preparării, asigură-te că îl încorporezi de la început împreună cu făina și nu...
Franța, Saint Mard De Réno
...Micul spelta, cunoscut și sub denumirea de „engrain”, este renumit pentru conținutul său scăzut de gluten. Conține mai multe proteine vegetale decât majoritatea celorlalte cereale. Datorită celor 8 aminoacizi esențiali pentru organism și a zaharurilor lente, micul spelta este o adevărată sursă de energie. Engrain, înlocuitorul ideal al grâului! Utilizare: ca înlocuitor pentru făina de grâu în produsele de patiserie, clătite, aluaturi pentru tarte sau pentru aluatul de pâine, amestecând aici cu făină de grâu pentru a favoriza dospirea.
Franța, Olivet
... ca o gustare sau ca ingredient de integrat în numeroase rețete: muesli, salate, sosuri, umpluturi, tarte, pâini, biscuiți, cozonaci, baba au rhum, prăjituri cu orez… De asemenea, vor fi apreciați în rețetele dulci-sărate: couscous, tajine și pilafuri.
Franța, Soing-En-Sologne
...Vin de plăcere, această „metodă tradițională” poate fi savurată în orice ocazie: aperitiv, kir sau ca desert pe tarte dulci, prăjituri etc. Domeniu: DOMAINE DE L'EPINAY Denominație: VIN DE FRANCE Regiune: VAL DE LOIRE Culoare: Alb Struguri: Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Mod de cultură: Bio Conținut: 75cl Greutate: 1 kg Caracter: Brut...
Belgia, Ath
Compania Coprosain este specializată în vânzarea de produse naturale și biologice. Aceasta oferă o gamă largă de produse: băuturi (aperitive, beri, ape, sucuri de fructe, limonade, vinuri bio), panificație (croissante, pâini, tarte și prăjituri), produse de bază (biscuiți, ciocolată, gemuri, conserve, condimente, paste, sosuri, miere, făină, cafea, ceai, ulei, oțet), fructe, legume, cărți...
La SPRL Les Notes de mon Jardin este o afacere de familie specializată în tarte sărate de înaltă calitate. Aceasta se concentrează pe fabricarea artizanală și comercializarea de quiche-uri sărate cu legume proaspete și organice, precum și de supe proaspete Bio, fără gluten și fără lactoză. Aproape 3 tone de legume pe săptămână sunt transformate în cele 600 m² de spații de producție și exportate cu succes în diverse țări europene, printre care Franța, Spania, Norvegia, Germania și Anglia.
Franța, Flagey
... pasteurizare urmat de congelare, iar preparatele sale sunt lipsite de conservanți. Agrodoubs este certificat IFS nivel superior și dezvoltă rețete bio. Umpluturi de afine sau caramel pentru ciocolatieri, amestecuri pentru tarte cu lămâie sau ciocolată, creme brulee sau creme de patiserie sunt câteva dintre specialitățile fabricii construite în satul Flagey. AGRODOUBS a mizat pe produse de fabricație...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play