Făina noastră include întreaga cereală. Este bogată în proteine, fibre, minerale, vitamine. Benefică pentru sănătate. Cereală, germeni și coajă oferă ...
Micul spelta, cunoscut și sub denumirea de „engrain”, este renumit pentru conținutul său scăzut de gluten. Conține mai multe proteine vegetale decât m...
Este o făină integrală obținută prin măcinarea la piatră a grâului dur Timilia sau Tumminia, o varietate de grâu cultivată în Sicilia din cele mai vec...
La Baguette Gourmet complet (51 %) are o nuanță prăjită incomparabilă, o crustă crocantă subtil înfăinată și toate avantajele cerealelor integrale. Cu...
Copt la cuptor pe piatră și cu un timp lung de odihnă, această bucată are un aspect rustic, pudrat cu făină, cu o crustă subțire și neîncisă. Are o mi...
Amestec de făină integrală de grâu cu germeni și bucăți de grâu, maia deshidratată. Este ideal pentru producerea pizzei romane integrale, aerisite și ...
Făina T150, cunoscută și sub denumirea de făină integrală, este făina care păstrează aproape întreaga boabă de grâu, inclusiv tărâța și germenul. Este...
Tarbigem lucrează cu diferite tipuri de produse, cum ar fi cereale, semințe oleaginoase, ulei de floarea-soarelui, ulei de palmier, boabe de soia, orz...
Spelta este un cereal vechi care, deși își are originea în sudul Europei, a fost cultivat pe scară largă în Europa. Popularitatea sa a scăzut în secol...
Agri Cereal Mandorle obține rezultate excelente în ceea ce privește productivitatea și calitatea, în raport cu mediul pedoclimatic și cu mijloacele te...
Grâu 11,5% și 12,5% proteină
Origine ucraineană. FOB este mai bine. Dar se poate încerca și CIF. LC la vedere și plată ulterioară prin MT 103 împotriv...
Aplicația europages este aici!
Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.