...Este vorba despre ciuperci și ciuperci supuse procesului de deshidratare imediat după recoltare pentru a putea fi adăugate în diverse preparate sau utilizate pentru pregătirea de noi produse. Ciupercile și ciupercile deshidratate se păstrează cu extrem de multă ușurință, fără a necesita frig, și pentru o perioadă lungă de timp. În plus, având o cantitate mare de apă pierdută în timpul...
...Suplimentați culturile cu radiații UV
Proiectorul LED liniar AGRO-UV utilizează un spectru conceput pentru a emite lungimi de undă de 385nm (ultraviolete UVA), foarte necesar pentru a provoca răspunsuri fotomorfogenetice benefice, cum ar fi producția continuă de rășină și, odată cu aceasta, THC și CBD.
În acest mod, cantitatea și calitatea tricomelor și terpenelor produse sunt crescute, iar cea...
...Ciuperci porcini sălbatice (boletus edulis) proaspete din regiunea noastră Aliste (Zamora), Spania. La Faundez Gourmet le colectăm pentru a asigura selecția și transformarea lor în produse proaspete, congelate, deshidratate și conservate. Suntem angrosisti.
...Grupul Neofungi dispune de propria sa fabrică de conserve. Oferind parametrii de calitate pentru care se caracterizează, compania oferă o gamă largă de conserve, cel mai cunoscut produs fiind ciuperca, pe care o prezentăm întreagă sau feliată.
Alte produse pe care Neofungi le oferă ca parte a conservelor sale sunt ciupercile și ciupercile exotice, oferind posibilitatea de a le combina între ele.