...Cel de felino, printre cele mai multe salamuri italiene, este cel mai dulce, făcut cu puțin sare, piper în boabe și maturat în valea prosciutto-ului din Parma. Doar din porci grei italieni, începând de la "trito di banco" (carne slabă, fără nervi și cu un strat de grăsime), mai întâi măcinat la granulație medie, apoi frământat cu condimentele (sare, piper, puțin vin alb), lăsat să se odihnească...
Italia, Mesoraca
... și un gust foarte delicat. Dacă este tăiată fin, se topește în gură. Categorie: Mezeluri Calabrese GREUTATE: 500/550g Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
Franța, Pessac
...Sosete, salamuri, lonza, șuncă de oaie, șuncă de capră, specialități locale, guanciale, pancetta, șuncă crudă, coppa, șuncă de Desulo, mistreț, cârnați cu ciuperci, salam cannonau, salam cu măsline...