Spania, Dicastillo, Navarra
...Sosul Tartufata este făcut din ulei de măsline extravirgin și ingrediente din diverse plante, cum ar fi trufele și ciupercile, ambalate prin procese fizice, fără adăugarea de conservanți. Cu o textură asemănătoare pateului și un parfum și gust foarte plăcut de trufă neagră și Boletus edulis, este foarte plăcut de consumat direct pe felii de pâine sau adăugat în preparate de paste, pizza etc.
Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
Italia, Città Di Castello
...Sos cu trufe negre și ciuperci. Fără conservanți și fără gluten. Perfect pentru paste, risotto, ouă, tartine, aperitive. Nu conține măsline negre pentru un adevărat gust de trufă! Sos cu trufe negre și ciuperci. Ideal pentru a îmbogăți diferite preparate, cum ar fi aperitivele, tartinele, felurile principale, sosurile, carnea, preparatele la cuptor și omletele.
Italia, Fratta Todina
...Sos de trufe realizat doar cu ingrediente selectate de calitate. (Tuber aestivum Vitt.) 10%. N.B.: FĂRĂ ACIZI - FĂRĂ AMIDON - Fără gluten...
Italia, Firenze
...Delizia al Tartufo Bianco Pregiato și porcini este unul dintre cele mai rafinate și exclusive produse. Ideal pentru aperitive și carne de calitate superioară, se potrivește perfect cu vinuri albe excelente. Este solicitat în multe bucătării de înaltă clasă. Rafinată și echilibrată, direct de la cei mai buni bucătari din lume.
Franța, Mandelieu
...Ciuperci, porcini, ulei de măsline extravirgin, măsline negre, trufă de vară 3% (tuber aestivum vitt), capere, anșoa, sare, arome. Greutate netă: 130 GR...
Austria, Vienna
...pentru feluri principale, prăjite și legume. Ingrediente per 100 g: ketchup 98% (roșii 148 g) oțet de trufă neagră, zahăr, sare, condimente, extract de ierburi, conține țelină. După deschidere, păstrați la frigider și consumați în termen de o săptămână.
Franța, Valréas
...O muștar Dijon cu intensitate medie care își câștigă noblețea datorită subtilului parfum de trufă neagră din Provence. Sugestii de degustare: Cu carne, într-o salată, un sos, o tartă sau orice alt fel de mâncare la alegerea dumneavoastră.
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
Franța, Roubia
...elegant, fructat. Gust Harmonios, delicat, catifelat, note subtile de trufă neagră, note de mur, note de pâine prăjită, note generoase de lemn, taninuri fine, taninuri precise, rotund, ușor mineral, corp structurat, persistență lungă. Asocieri mâncare & vin Carne roșie în sos, Cassoulet Temperatura de servire: 8° - 10° Culoare: Roșu Strugure: Grenache, Syrah Alcool: 14,5% Capacitate: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Concarneau
...Specie: Tuber Borchii Vittadini Versatil, Bianchetto îndeplinește aceeași rolă ca trufa albă. Gustul și aroma sa puternică pot însoți aproape orice fel de mâncare cu sos. Sezon: De la mijlocul iernii până la primăvară, aproximativ din ianuarie până în aprilie.
Țările populare pentru acest termen de căutare