... se face pe vegetal, întregul oferind un vin alb sec.
Sfaturi de degustare: Se servește rece la 10°C. Se potrivește cu fructe de mare, pește, dar și cu brânzeturi de capră precum Valençay.
Pentru o bună conservare, sticlele trebuie să fie așezate în poziție orizontală într-un loc rece și întunecos pentru o durată de 3 ani, în funcție de anii de recoltă.
SOUS SOL: Calcar
Suprafață: 4 Hectare...
...Strugure: Malvasia albă – Trebbiano – Pinot alb
Zona de producție: Zona Estică a Taranto
Tip desol: Pământ roșu amestecat cu tuf și/sau
calcar
Tip de cultivare a viței de vie: Alberello susținut
Vârsta medie a viei: 15 ani
Producție medie / hectar: 120/150 de quintale
de struguri
Recolta: Septembrie
Metoda de recoltare a strugurilor: Manuală
Alcool: 11% - 12% vol.
Culoare: Galben pai până la...
...Acest excelent Riesling provenind din locul numit Holderhurst este obținut dintr-un sol foarte argilos, amestecat cu calcar. Acest terroir contribuie la definirea acestei cuvée, care se remarcă printr-o frumoasă mineralitate și un fruct generos și crocant (lămâie galbenă, grepfrut), amestecându-se cu note de pară și caise. Totul este într-un echilibru foarte corect și învăluit într-o frumoasă...