Carnea noastră halal este tratată cu cea mai mare grijă și atenție, conform metodelor tradiționale pentru a păstra aromele autentice pe care clienții ...
Este a cincea tăietură a piciorului de vită și include regiunea anatomică a osului coapsei biceps.
Numele este dat de forma rotundă a tăieturii. Carn...
Carnea de iepure poate fi furnizată oricând și oriunde, în cantitatea dorită. Nu există limite. Acestea sunt iepuri de carne crescuți în propria noast...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia
Temperatura de depoz...
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
Saucisson sec de porc
100% făcut în casă
Ingrediente: carne de porc, intestin natural, sare, piper, dextroză, stabilizator E450, difosfat de sodiu, an...
Fiocchetto este obținut din tăierea pulpei de porc. Se deosebește de mai faimosul culatello, fiind un salam mai slab și cu un gust delicat.
În această...
Carnea de miel se referă la animale care au fost sacrificate la o vârstă mai mare de 12 luni. Culoarea închisă și textura grosieră sunt caracteristici...