Polonia, Warszawa, Poland
...Sacaroză, cunoscută și sub denumirea de zahăr alb sau zahăr de masă, se obține din sfecla de zahăr sau din trestie de zahăr. Este un disacarid care aparține carbohidraților simpli. Produsul se prezintă sub formă de cristale granulate, omogene, albe, fără aglomerări sau bucăți, și are mirosul și gustul dulce caracteristice zahărului. Sacaroza este ușor solubilă în apă și se poate recristaliza rapid. Produsul oferit de Foodcom nu provine din plante modificate genetic.
...Zahăr (Echivalent Brut) se referă la cantitatea de zahăr în forma sa brută înainte de a fi rafinat. Această măsură este utilizată pentru a compara diferite forme de zahăr (cum ar fi zahărul alb, zahărul brun și melasa) în termeni de conținut de sacaroză. Zahărul brut este un produs intermediar care necesită procesare suplimentară pentru a produce zahăr alb rafinat.
Ungaria, Celldömölk
...Specificația Parametrilor Substanțe Totale 72% min Grăsime 10% min Substanțe Solide din Lapte Fără Grăsime 15% min Sacaroză 45% min Proteină 2% Vitamina A 700 mcg / 100g Vitamina D 120 mcg / L / 100g...
Polonia, Warsaw
...Bună ziua! Oferim două tipuri de zahăr din sfeclă de zahăr alb din Ucraina, disponibile din stoc în Poznań. Livrare în orice oraș. Sacaroza [% max] 99,8 Umiditate [% max] 0,1 Conținut de cenușă [%] 0,003 Conținut total de impurități de fier [% max] 0,0003 Colorare în soluția ICUMSA [%] 11,0 ICUMSA-60 1 tonă pe palet european în saci de 50 kg - 860 Euro pe tonă. (mașină plină 22 tone...
... devenit rapid foarte popular printre importatorii de zahăr din întreaga lume, deoarece era o formă complet nouă de zahăr brut, cu un conținut de sacaroză mult mai ridicat și mult mai puțină contaminare decât zaharurile brute concurente. VHP rămâne foarte solicitat deoarece este mult mai ieftin și mai ușor de rafinat decât zaharurile brute standard.
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).