ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de ovăz este foarte potrivită pentru coacerea preparatelor de patiserie. Cele mai populare sunt biscuiții cu ovăz și clătitele. Când adăugați făină de ovăz, preparatele devin mai pufoase și mai sfărâmicioase, astfel încât poate servi ca un excelent substitut pentru făina de grâu. Ovăzul conține multe vitamine (B și E) și minerale (fosfor, zinc, mangan). Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 500 g...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Grânele de ovăz sunt folosite pentru producția de fulgi de ovăz "Hercules", făină de ovăz, alte tipuri de făină și cafea specială din ovăz. Porridge-ul de ovăz este făcut din ovăz (se numește "fulgi de ovăz"). Fulgi de ovăz sunt utilizați în industria de panificație și în industria de cofetărie. Grâul de ovăz este folosit ca materie primă pentru producția de furaje pentru animale și ca furaj...
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Fidea este preparată din ingrediente de bază: făină de grâu, făină de ovăz, făină de secară, făină de orz, apă și sare. Toate proprietățile nutriționale și benefice ale cerealelor rămân neschimbate. Datorită texturii poroase, fidea absoarbe aromele unui supă. Se gătește rapid, ceea ce economisește semnificativ timp. Echipamente moderne, proces de producție complet automatizat, conformitate cu standardele și principiile HACCP, controlul calității produsului în toate etapele - de la selecția materiilor prime până la ambalare și transport. greutate: 450 g valabilitate: 24 luni...
ufs.country_names.RU, Kemerovo
... mult mai ușoară; Asigură îngrășarea rapidă; Compoziție: Orz, ovăz, subproduse, carbohidrat PVMF BAKS, făină de floarea-soarelui, premix. Complex vitaminic: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Complex mineral: fier, cupru, mangan, iod, seleniu, sulf Complex enzimatic: Enzimă-fitaază, calciu (fitaază), fosfor (fitază). Complex aminoacidic: treonină, metionină, lizină, agent de adsorbție, antioxidant. Performanță garantată: ОЭ 290 kKal, proteină brută 16,19%, fibră brută 8%, СА 0,49 %, P 0,50 %. Rata de hrănire: fără limitări.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Jeleul nostru este preparat prin adăugarea de făină de ovăz, mere, morcovi, dovleac și conține propolis și extracte din plante. Componentele jeleului au un efect ușor de învăluire asupra mucoasei gastrice. Băutura este destinată utilizării în bolile inflamatorii ale stomacului și duodenului. Ritmul vieții moderne, stresul și dieta nesănătoasă cresc riscurile de dezvoltare a bolilor inflamatorii...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play