...Făinadeovăz este foarte potrivită pentru coacerea preparatelor de patiserie. Cele mai populare sunt biscuiții cu ovăz și clătitele. Când adăugați făinădeovăz, preparatele devin mai pufoase și mai sfărâmicioase, astfel încât poate servi ca un excelent substitut pentru făinade grâu. Ovăzul conține multe vitamine (B și E) și minerale (fosfor, zinc, mangan). Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale.
Greutate: 500 g...
...Grânele deovăz sunt folosite pentru producția de fulgi deovăz "Hercules", făinădeovăz, alte tipuri defăină și cafea specială din ovăz. Porridge-ul deovăz este făcut din ovăz (se numește "fulgi deovăz"). Fulgi deovăz sunt utilizați în industria de panificație și în industria de cofetărie. Grâul deovăz este folosit ca materie primă pentru producția de furaje pentru animale și ca furaj...
...Fidea este preparată din ingrediente de bază: făinăde grâu, făinădeovăz, făinăde secară, făinăde orz, apă și sare. Toate proprietățile nutriționale și benefice ale cerealelor rămân neschimbate. Datorită texturii poroase, fidea absoarbe aromele unui supă. Se gătește rapid, ceea ce economisește semnificativ timp.
Echipamente moderne, proces de producție complet automatizat, conformitate cu standardele și principiile HACCP, controlul calității produsului în toate etapele - de la selecția materiilor prime până la ambalare și transport.
greutate: 450 g
valabilitate: 24 luni...
...Jeleul nostru este preparat prin adăugarea defăinădeovăz, mere, morcovi, dovleac și conține propolis și extracte din plante. Componentele jeleului au un efect ușor de învăluire asupra mucoasei gastrice. Băutura este destinată utilizării în bolile inflamatorii ale stomacului și duodenului. Ritmul vieții moderne, stresul și dieta nesănătoasă cresc riscurile de dezvoltare a bolilor inflamatorii...